30

Православен

преди 5 години

В Косово е най-голямата американска база Бондстийл, която е строена в чужбина след войната във Виетнам. Армията на Косово просто ще е една американска милиция.

29

Анонимен

преди 5 години

До 22 Кое това чуждо нещастие?Защо Косово да няма армия,след като Сърбия има?Впрочем НАТО направи голямо добро на сърбите ,иначе сега цяла Южна Сърбия щеше да е предимно с албанско население.Правителство в Белград нямаше да може да има без участието на албанците.Точно като в Македония!

28

Енгелс

преди 5 години

Заплаха

27

месара

преди 5 години

Със сигурност Русия е в ужас от тази страховита армия с численост четвърт московски квартал.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако сърбите преди 30-40 г. бяха достатъчно умни ,да се ,,откачат" миролюбиво от 2/3 от Косово ,каквито предложения имаше и напълно удоволетворяваше албанците,то сега сръбския и албанския народи щяха да са приятели ,даже и съюзници!Велики държави приеха реалностит сърбите ,да не са по-велики!

25

Козяк 16

преди 5 години

Ще разберете скоро...

24

до 23

преди 5 години

Тя самата "армия" не е основният проблем, а заявката, която се отправя към Сърбия със създаването и. Провокации могат да се измислят и с повод, и без повод в тази връзка.

23

ognyanz

преди 5 години

До Защо: "Запада отвори кутията на пандора с Косово". Да, защо. Истината е, че Косово се появи благодарение на САЩ, а техните съюзници само подкрепиха това (и участваха в бомбардирането на Сърбия). А от всеки етнически конфликт на Балканите САЩ печелят, а Европа губи.И което е по-лошото, създаде се прецедент. Щом като Косово може да се отдели от Сърбия с референдум, и Крим може да се отдели от Украйна с референдум. Ама в Крим имало руски военнослужещи. Да, а в Косово имаше натовски. Туй то.

22

Анонимен

преди 5 години

Първо че това е план за дестабилизиране на Балканите и то вече с официалното признание за одобрението му от крадливата империя на с злото фащ е ясно но те са достатъчно умни да го правят там където ще даде резултат в бурето с барут Югославия а не в полуумрялата Македония.А дали било заплаха ли вие сериозно ли държава с население под 2 милиона без никакъв тренинг освен пертизанска война.Армията им ще е комедия максимум 3 хиляди души без опит и зле въоръжени дори Македония ще ги бие.

21

до нзз

преди 5 години

Незнайко, когато гори покривът на съседите огънят може да дойде до твоята колибка. Не е полезно да злорадстваш над чуждото нещастие, капиши?

20

Nzz

преди 5 години

Ние доста пъти сме си го получавали за сметка на сърбите! Време е за обратното!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Как хубаво се казва : Косово гладува .Косовоски не са гласували . Демокрация когато гладува сам народа е .

18

Анонимен

преди 5 години

Европа и Евразия преди разцепване по политическо-икономически признак. Многострадалните Балкани в ролята на Троя обсадена от башибозук. Заслужава си да се помисли над тази историческа драма и до какво е довело падането на Троя. Мда.

17

Анонимен

преди 5 години

Огнищата на напрежение са създадени успешно. Обсадата продължава. Да идва троянският кон!

16

50

преди 5 години

Айде бе,един файтон шиптъри ли ще ни изплаши!Не ставайте глупави!Армията на османската империя преклони глава пред нашата ,та тези самозванци ли ще ни плашат!Ако американците не бяха се намесили ,сърбите щяха да им видят сметката!Споко!Пък и нали ще сме съюзници в Нато-то!

15

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски и Косово е отделна държава! Точка по въпроса!

14

Анонимен

преди 5 години

Балканите са любима стратетигеческа точка за всякакви политически игри открай време. Чудя се кога ще ни омръзне да бъдем боксова круша и опитно поле на нечии болни политичеки и милитарситки амбиции.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма такава държава Косово, никой не я признава, дори ЕС не я признава. Това е незаконно откъсната територия от Сърбия на която САЩ са построили най-голямата си военна база в САЩ.

12

Бай Иван

преди 5 години

ЦРУ ги обучи в ИДИЛ в Сирия и Либия и сега ги връща обратно да налагат ислямизма на балканите ,а вие се радвайте на демокрацията и либерализма тук ;) !!!

11

Анонимен

преди 5 години

Нова Украйна?