134

Анонимен

преди 5 години

Старчето само борбата за царските имоти го държи жив.

133

Конят на Аспарух

преди 5 години

Как стана - жеден бех - пих вода на Дунава,после рипнах да се поразладя че беше лето господне 681 - и другите коньове - подире ми! Ювигият кан не усети - беше на две стомни медовина и хъркаше на седлото като бичкия..Излезохме нейде към Козлодуй,ама АЕЦ още го немаше..Кан ювиги хърка що хърка,отвори по едно време очи и рипна от седлото.Копие - викна той,дадоха му и той го заби мъжки в пясъка.Тука ще е България - рече той - от Козлодуй до Цариграда! Направете кадастър! Та така..Цар Моню е след нас

132

Анонимен

преди 5 години

Не знам за България,но дори и съседите няма да приемат факта,че Симеон управлява или царска партия,защото ако му върнат имотите,които никога не са били негови и отпадне закона за престъпленията на дядо му и баща му,те ще могат да предявят и претенции за територии,принадлежащи днес на съседите ни,а някога принадлежали на България.Никой няма да се съгласи с това,дори и българите,защото не искат проблеми със съседите си.

131

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ грешка си.Не е руска,но не е и българска работа,не знам на кого е работа,но Симеон заплашва България с кървава разправа,ако не получи ръководна длъжност в България,виж добре интервюто! - https://youtube/watch?v=GEv5KaIpXS8Вълка козината си мени,но нрава не.

130

Какъв цар:КГБ агент

преди 5 години

Симион К. никога не е бил и не е цар, а парче агент на КГБ и кой знае колко пъти е продал България. А за имотите му ги отктаднаха такива като Герджиков, то е повече от ясно. Герджиков и ти нищо не направи като политик, така че се скрий, заедно с чудовището С.К.

129

Анонимен

преди 5 години

До 134В заблуда си!Москва няма нищо общо с разчистването и вкарването в бг политика на Симеон !Това си е чисто българска работа!Фердинанд когато идва в България не е очаквал слугинажното поведение и на повечето политици!Нещо подобно се случи и със Сакскобурготски,и още,когато Путин дойде в България по покана на Президента Първанов ,Симеон отказа да се срещне с него ,а по същото време се срещна с руски княз критик на Путин.

128

Анонимен

преди 5 години

До До УотсънАми Доган нали е със седесарите,пак те го докараха.

127

До Уотсън

преди 5 години

Царя го доведохте вие комунистите, ходихте да му се молите в Мадрид, заедно с Доган и цялата тази комедия ви беше наредена от Москва!Седесаритего били докарали, скапан червен бoклуб!Още ли не измряхте бе.

126

800 дни

преди 5 години

Ако дойда на власт не за 800 дни а само за 80 дни ще ви оправя,ще изсека горите на Витоша незабавно!

125

Ив

преди 5 години

Царю нема, ама Герджика се понапапка, когато му беше дошло времето и има! На народа не му доде това време- ни на работещи, ни на пенсионери ни на болни......

124

Бе то

преди 5 години

Бе то и аз се чудя как депутатите не живеят с хиляда лв.Или как 80% от българите са на прага на мизерията.Или как още народът не се е вдигнал срещу вас, има антиприродни закони явно.

123

Анонимен

преди 5 години

Та както стана въпрос за имотите на Царя (главно Ц), в историята на второто Българско царство. На царя е принадлежало всичко, което е Българско. Днес под всичко което е Българско принадлежи всичко, което на държавата. В качеството си на цар, а той не е такъв, щото не сме царство, не знам какви претенции мое да има.Претенциите са му, в качеството на частното лице Симеон Сакскобурготски. Един вид закъсняла реституция на "бащини имоти", при все че баща му е бил само шеф на институция.А

122

Др. Уотсън

преди 5 години

Царя ни го натресоха бивщите седесари и агенти на ДС. Извикаха си отрочетата от Ситито в Лондон, и опоскаха държавата. После се спасиха, кой както свари, а народа - да духа супата.

121

Анонимен

преди 5 години

Бг си остана комунистическа държава, управлява мутра милиционер и бивш комунист чиито идол е тодор живков, какво искате

120

Анонимен

преди 5 години

Току-що гледах част от едно от интервютата му,той говори за асимилация(!!!) на България,а също и за "демократична монархия",тея може би да искат да прилапат цяла България,с отпадането на закона за престъпленията на предците му.https://youtube/watch?v=GEv5KaIpXS8

119

Ха-ха

преди 5 години

"Как може царя да няма никаква собственост?"А как може фамилията Сакскобургготски да не понесе никаква отговорност за трите национални катастрофи и отделно сътрудничеството с нацистите????Всяка уважаваща себе си нация не би ги допуснала на своя територия,камо ли да им раздава имоти!

118

Анонимен

преди 5 години

Обикновено пияндетата не разполагат със собственост-те продават такава.

117

Анонимен

преди 5 години

Царя е гол!

116

Анонимен

преди 5 години

Тук не става дума само за тези имоти,а да отпадне закона с който са осъдени за престъпленията си срещу държавата и населението,нещата са много сложни,не знаем какво точно стои зад това и какви тайни намерения има.Когато са в изгнание в Египет,никоя държава не иска да ги приеме,дори и Италия от където е майка му,само Испания,в която управлява фашиста Франко ги приема след известно време.

115

Провинциялист

преди 5 години

Тая фамилия е донесла две национални катастрофи. Тая фамилия натресла фашизма в България, отнето им е всичко поради това. Да се радва, че са ги оставили живи, а не в Белене.