101

Мдааа...

преди 5 години

Кръжи ястреб и гугутки пърхат около него..Излизам от Форума..

100

Ахмед

преди 5 години

Равностойна юмручна свада. 1 срещу 20. Това не е битка, а пребиване. Едва ли е ударил и един. Нелепо. И тук спират въпросите. Живеем В свят на ***, интереси, пари и петрол. Живеем в нови монархии или по скоро диктатури. Вижте новите световни лидери. Те монарси ли са или диктатори. Ние хора ли сме или роби или овце!

99

Питащ

преди 5 години

САЩ, Лондон и Брюксел какви ли санкции ще наложат на Рияд?П.П.Щото за едната диария на Скрипал / А стана ясно, че англичаните я предизвикаха / наложиха маса санкции на Русия.А сега?

98

Тинев

преди 5 години

Немедлено да се наложат санкции на Русия. Немедлено!???

97

Аршин Аршинов

преди 5 години

Русия без доказателства, обвинена, следват "санкции"Саудитите с доказателства и крокодилска сълза - нямаме проблеми....Я ПА ТИ?!

96

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия си признае ще и махнат санкциите. Честността трябва да се поощрява. Ако продължава да отрича и лъже ще и налагат нови. Това не е двоен аршин.

95

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Сега като си е признала Саудитска Арабия, че е убила дисидента за нея ще има ли санкции ?Питам понеже на Русия и наложиха набързо санкции без доказателства и без да е признавала вина ...Иначе излиза, че Западът действа с двойни стандарти.

94

Анонимен

преди 5 години

Сега само трупа му трябва да се намери и всичко е шест. Най ме изкефи убийството на Бин Ладен. Според някои такъв човек реално никога не е съществувал по начина му на представяне, а се създаде медиен образ подходящ за определени хора.

93

Анонимен

преди 5 години

Турция хаби огромни ресурси за да отклонява бежанския поток. Защо го прави? Това трябва да се питаме ние. На ден залавят по 500 човека най малко и ги пращат или в бежански центрове в Турция или им показват Гърция. Защо? Телената мрежа на патриот от бургаския квартал Меден Рудник е една бутафорна ограда. Тя послужи единствено за кражба на пари. Само заради цигарите или има нещо друго?

92

Футуролог

преди 5 години

До ИкономикАз Ви говоря за цигарите с бандеролПри легалните цигари е държавна мафия в пъти по-голяма от контрабанднитеОт 5 лева кутия щом държавата прибира 4,50 а прекупвачите о,20а реалната производственна цена е 0,30Извода е че Леля Пенка от село Горно Нанадолно ще си направи своя собствена нелегална фабрика за цигариНа въпроса "Кой?"Отговора е:"Абсолютно всеки които може"

91

Футуролог

преди 5 години

До ИкономикКакво учудващо има?Една кутия цигари се прави само от едно листо от растениетоКато сложиш обработка,филтър и прочиеРеалната производствена цена на кутия цигари е най-много 0,30 стотинкиА от една кутия цигари държавата прибира към 4,50 леваВсе са преборили контрабандатаЕ"бах го и здраветоПреспокойно кутия цигари може да се продава по левче и то с печалба и ще видиш как контрабандата сама ще изчезнеНа Бойко обаче му харесва да *** 900% ДДС

90

ДПС = ДАНС

преди 5 години

След като разбрах, че Делян Пеевски изнася тютюна на Булгартабак на изток, започвам да придобивам малко смелост и увереност в българското общество.Явно имаме тoпки и сме прогонили злото на изток - сега само трябва да го накараме да работи за нас, за да сме добре (Както бяхме преди втората балканска война). Истината.

89

Анонимен

преди 5 години

Сотир Цацаров - главен прокурор на България беше привикан в Анкара преди година и се срещна лично с Ердоган. За какво ли са разговаряли? Защо му е на Ердоган да разговаря с Цацаров? Това не е виц. Цацаров беше в Анкара миналата година и се срещна с Ердоган.

88

Анонимен

преди 5 години

Проходите от Цигарите на Пеевски са без значение за Ердоган. Той притежава цяла Турция която вече е над 80 милиона. Единствения вариант е пътя за износ в ЕС. Това е главната артерия за Турция която я снабдява със свежа валута.

87

Икономик

преди 5 години

Делян Пеевски изнася тютюн за арабските държави и Киргистан и го продава без акциз и закони.Понеже българската глава се не прекланя, Делян е намерил път към успеха. Може би все пак наистина е гений?

86

Футуролог

преди 5 години

Тръмп е учудващо че все още управлява пък долния вика че "нямал топки"Не ми е интересен този случай но май съм по-добре информиран от васТози КАШОГИ е бил свързан с Джаред Кушнер които е зет на ТръмпНа Чичо Доналд като че ли турци и саудитци са му спретнали конспирация в услуга на демократите дето опищяха цялата планета

85

Анонимен

преди 5 години

Единствения разумен отговор защо Турция в лицето на Ердоган отклонява бежанския наплив към Гърция и харчи ресурси за да защити България от силен бежански поток е или заради пътя който преминава турския износ през България за ЕС или голямото турскоезично безащитно население в България, то и останалото е такова де..другия вариант в заради цигарите на Пеевски които се пушат в близкия изток.

84

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е много хитър и прозорлив. Човека си знае работата. Само не знам в какви връзки са с Борисов и праща жандармерия и войници да ловят афганистанци и да не рушат мрежата на патриота Симеонов - винкела. Ердоган не ги върши тези неща защото е ангел. Не знам какво далавери въртят с тиквата.

83

Анонимен

преди 5 години

Турция е хванала и Саудитския крал и Американците за топките и ще им ги усуква докато не й изпълнят по 3 желания.

82

Анонимен

преди 5 години

Пък за Европа има три пътя първи цепи се на сто държавички който стават колонии за евтина работна ръка на супер държавите и палцдарм за войните им две самата Европа става федерация и супердържава и се включва в глобалниата икономика и три Европа става част от друга супердържава САЩ Русия или не дай боже на юг Арабската лига и Африканския съюз.Като гледам Меркел май е за последния вариант.За това е време стария елит да си ходи и ЕС или да е независим или в съюз с Русия която все пак е от Европа.