62

Анонимен

преди 5 години

До 67.. То щото Ф35 не падат, викаш? Сравни ги по цена обаче..

61

Анонимен

преди 5 години

Това не е радиомълчание а мълчанието което пази крадеца генерал Симьо Цукало докато краде от народа че да не го чуят и да яде тупаник.

60

Анонимен

преди 5 години

До 45.. Всичко е до битка. Все пак тоя филм вече сме го гледали със свръх модерният стелт в Сърбия.

59

Анонимен

преди 5 години

Да купиш използвана тунингована 40 годишна кола, която отдавна е снета от производство , не се произвеждат и резервни части, харчи много, отказвайки се от чистак нова кола с найлон по седалките, пълен автоматик, нисък разход на гориво, без претенции към пътя, която тепърва ще се развива и поддържа от производителя е идиотизъм , безхаберие и престъпление!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65точно преди месец още един прословут Миг-31 се разби:)

57

Зозо

преди 5 години

До До ЗоЗо мбитоХохохохохооо, само това ли ти роди мозъчето руско?

56

Анонимен

преди 5 години

А МиГ-31 колко време лети на форсаж че тук някакви "разбирачи" говорят как руснаците нямали издръжливи материали, как американските били най-най и др подобни глупости. САЩ са един надут балон. Нито сега нито някога са имали някакви изключителни самолети. Създадоха си някаква слава главно заради бума на електрониката и толкова. Сега всеки разполага с високи технологии, но разликата е че други имат и учени и материали, а американците само електроника и нищо повече.

55

cazzo duro

преди 5 години

Тези "стари американски бракми" до сега са свалили десетки руски "безаналогови" железа:)) Обратен случай обаче няма!:)

54

Анонимен

преди 5 години

В началото се говореше, че ще спечели този,който даде оферта, покриваща най-максимално и най-комплексно запитването.Понеже очевадно, предварително известният победител, официално не може да спечели комплексно, сега вече се вижда промяна в официалната посока на критериите с акцент предимно на "бойните качества".ха "честито" на 40 годишната "еФтина" каруца, правена навремето предимно за учебни цели, но съгласно бизнес модел - тунингована като "бойна" за страни от третия свят!

53

duro cazzo

преди 5 години

Ужас. Ставам, правя си кафе, отварям компа и .........самогейевроатлантици ни натискат да купим стари, скъпи, американски бракми. Ееееее няма да стане.

52

cazzo duro

преди 5 години

Ужас. Ставам, правя си кафе, отварям компа и ..........само руски *** цяла вечер акали в нета.

51

До ЗоЗо мбито

преди 5 години

Не съм стачкувал, за да си пълниш джоба сор оидно деформираното нещо си - преди от пропагандата на Кремъл, сега от Вашингтон.Като си толкова читав отивай на мисии в Ирак, Тихи океан и ставай пушечно месо на братята ЯНКИ, аз имам по-богата история и д-ва.Погре бението ще ти го поемат безплатно. Скачай и от осми етаж, но в лу достта си, си сам!слугувай на магарешките и краварските пропаганди.Аман от ***!Кой си ти бе, че ще решаваш как ще се харчат данъците на българите.Кой си бе????

50

Анонимен

преди 5 години

До 57 ЗозоНи са прай на умен ва жиндир

49

антисоросоид

преди 5 години

До 53 ТръбаАбе това са рано надрусали се джендари от протестарите на сорос.

48

Зозо

преди 5 години

Първо 1.8 милиарда ще се плащат 10 години на вноски. Второ не са 8, а 16 самолета плюс обучение на пилоти, въоръжение и подръжка. По договора с НАТО трябва да подържаме 2 ескадрили самолети. Трето - Аман от *** и руски лъжи!!!

47

Референдум

преди 5 години

Не на оръжията! Не на членството на БГ в НАТО!Р Е Ф Е Р Е Н Д У М!Спирам да плащам данъци!

46

Анонимен

преди 5 години

Абе по радиото мълчете, ама пуснете малко гювеч в Днес БъГъ!

45

Ели

преди 5 години

Кой попита българският народ, сали от нашите данъци искаме самолети.Затова ли увеличихте ток, вода, парно, данъци, за да ми плащаме трагичните играчки за убиване!Датова ли ни натресохте в ново РОБСТВО - НАТОВСКОТО, тъкмо се освободихме от Маршавски Договор и ни НАТРЕСОХТЕ нова военна структура.Питахте ли БЕ, питахте ли този изстрадал народ дали иска да е съучастник в убийства, да е жертва на тероризъм.Не искам децата ми да са войници.Не искам парите ми да убиват.П О Д Л Е Ц И и СЛУГИ

44

Анонимен

преди 5 години

За закупка на руско оръжие забравете!Иначе Тромпета жив ще одере Бащицата на държавата ни!Най-вероятно закупим няколко 30 годишни Ф-16 които от време на време демонстрационо ще извършват по няколко полета годишно и туй-тоАрмията не се състои само от един род войски - ВВС.Военоморските и Сухопътните ни войски също са в окаяно състояние, ПВО и ПРО са физически и морално остарели, да не говорим за все по намаляващата численос на БА.псБук-м2 плюс Панцер това е по-нужно въоръжение за Бг.

43

АзВечеСъмТе

преди 5 години

Един самолет е от 50 до 100 милиона - зависимост кой ще изберат. Руските сушки са по 40, грипена нямам идея, ф16 60,70. Но тук е въдицата дядо Петко - всички цени са на договорка. Така една страна може да ги купи за много по евтино при политически добри отношения. И математически хич не се връзва 8 самолета =1.800 000мил.; Ясно че има обучение, поддръжка, въоражение..ама се пак. Че то и една ескадрила няма. Казах, земете 5 самолета и последна мода ЗРК във всеки ъгъл на България.