168

Анонимен

преди 5 години

И там ще ги чакат украински п. орнозвезди да ги скъсат !

167

Щерю

преди 5 години

При ядрена война може и да идат, но нашите от операта, ще им напишат на мемориала - "Локо Пл."...

166

Малкия Мук

преди 5 години

най далече ще ви пуснат до Сатурн и там ще си останете на гости на Недоволен Сидер

165

До 182

преди 5 години

"Все пак хуманните американцитса единствената държава извършила ядрена атака без да е необходима и погубили стотици хиляди."Това е факт, но е имал смисъл-капитулацията на Япония и съхраняване живота на стотици хиляди собствени войници. За съжаление е пострадало предимно мирно население. Други държави, като СССР например са избили МИЛИОНИ от собственото си цивилно население защото така е решил някой вожд.

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 182Имаш дупки в главата от руската пропаганда. Виж там с какво руснаците запушваха дупките по Союз и вземи и ти да ги запушиш. Пчелен клей ли беше, восък от православни руски свещи ли беше или руска дъвка, проучи въпроса и вземи мерки.

163

Доктор

преди 5 години

Типично изявление на психически болен човек.

162

Анонимен

преди 5 години

Украинците са големи сеpсеми. Путин им осигурява път към рая те се дърпат и бягат от Московската патриаршия. Ами като не си знаят интереса нека си *** в загниващия западен свят.

161

Анонимен

преди 5 години

Как само са се развихрили русофобите. Спокойно ии вие ще отидете в рая. Все пак хуманните американцитса единствената държава извършила ядрена атака без да е необходима и погубили стотици хиляди.От тяхната хуманност страдаме иние от обеднения уран, с който ни заляха.

160

Анонимен

преди 5 години

Туроператорът Путин е осигурил екскурзия с еднопосочен билет за всички руснаци. Наистина Путин е велик в лудостта си.

159

Пешо

преди 5 години

Адът е рай в сравнение с Русия. Затова руснаците ще се почувстват райски. На гол тумбак чифте атомни бомби. Това е Русия.

158

Анонимен

преди 5 години

Значи рая съвсем скоро ще се превърне в кoчина.

157

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 174Кой ще им осигурява по 72 девици, ще им дадат по 72 флакончета с бояришник и те по-доволни и за господ по-малко работа.

156

Анонимен

преди 5 години

Екскурзии до руския РайСамо за русофилиБезплатни записвания при св. Путин.Сборен пункт и тръгване - Позитано 20

155

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

Путин е ислямски радикал..Дава заповеди на руснаците да умрат в името на него, и да идат в рая, при ядрена атака с бомби.Путин е за затвора, този малък кремълски алкаш .Днес в Бедна Россия има над 30 милиона муселмани, и се увеличават якооо. А Россия е само 146, 880 000 останали рушани.А УКРАЙНА Е КИЕВКА РОССИЯ. И СКОРО ЩЕ ИМА СМЯНА НА ИМЕТО Й .БРАВО НА ВАРТОЛОМЕЙ ЧЕ ПРИМПОМНИ КОЙ СЪЗДАДЕ КИЕВСКАТА ЦЪРКВА ПРЕЗ 988 ГОДИНА -- ВИЗАНТИЯ .СЕГАШНАТА РОССИЯ Е КРАДЕЦ НА ИСТОРИЯ И ИДЕНТИЧНОСТ .

154

Анонимен

преди 5 години

С такава риторика Путин по никакъв начин не улеснява руския народ. Силно се надявам, че Путин не навлиза в етап на взаимстване на практики характерни за формации и режими от ислямския сват.

153

Психиатър У

преди 5 години

Путин е пациент. Клаустрофобията и апокалиптичните му умозаключения се подсилват от акутна старческа депресия, която води до появата на небесни видения във вид на Фата Моргана с изпарения на Новичок смесен с нуклеиди !

152

Анонимен

преди 5 години

Тези думи с отиването в рая са познати.Същото говорят и главорезите от ислямска държава

151

Анонимен

преди 5 години

До Си ДзинпинДори и да успеете да направите тая фантазия, накрая частта на Русия ще се превърне в пустиння. Частта на Китай в работническо общежитие за работа на ишлеме, а третата и четвъртата ще процъфтяват както до сега.

150

Си Дзинпин

преди 5 години

Планираме скоро да разделим държавата САЩ на четири части - една ще контролираме ние, друга ще контролират руснаците, третата смятаме да дадем на кралицата да не се сърди, а четвъртата ще оставим сами да се оправят.

149

анонимен

преди 5 години

И Хитлер така мислеше, но руските и американските войничета от съюзническите сили му подобриха немската раса