61

Друг

преди 5 години

Г-н преьидента на отличен английски и с достойнство бе на визита при кралицата на Великобритания!!Веднага се набива на очи и уши конгтратюлейшъна на един ограничен човек,който се снима надупен с Тръмп! Младежи и герберасти..образованието е важно,личи когато го имаш или не!! Читети уЧити са!! Няма да може вече с една книга -премиер

60

шматка

преди 5 години

До маматаИмат вина бе бате.Те харизаха заводите на свои хора.Те раздаваха куфарчета на свои хора и по този начин определиха бъдещето на Бг.Защо мислиш сме бедни.

59

BG

преди 5 години

Жъ доди я, къ няма да доди!И кат' доди жъ ни кай - Честита баня!

58

Анонимен

преди 5 години

Радев е на светлинни години и като образование и като излъчване и като обноски пред Банкянския ***.

57

Мамата

преди 5 години

Да допълня.Живял съм по време на комунизма.Бях изселен за нищо от София.Избягах в чужбина.Доста години живях там.Но,не изпитвам омраза към БСП.Минаха много години,те нямат вина за миналото.Но,не би трябвало да се хули едно правителство за щяло,не щяло.Лидерката на БСП да е по умерена с критиките си,както и нейното обкръжение от 5,6 млади хора.

56

Анонимен

преди 5 години

Поне могат да си общуват на английски език.Представям си ако беше Грую от Банкя щеше само да мучи или пък да я награби и да я тупа и прегръща.

55

до 59

преди 5 години

Утрепах се да се смея ,, артилерииска кобила,, дядо ми на войната е карал такива коне--викали са им,, унгарски,,--грамадни са ...

54

House M.D.

преди 5 години

Румката е досаждал на Нейно величество. И какво от това?

53

Мамата

преди 5 години

Надявам се,че ще настъпи момент,когато единодушно народът ни ще каже,това е човекът,това е управление.Борисов в Америка.Оплюване.Радев в Англия.Оплюване.Е,кажете,кога ще има угодия за всички.Всеки желае нещо,протести.При всяка власт ще има протести.Да бъдеме разумни.Бедна държава сме.Факт.Милиардер да стане премиер няма да стане лесно,защото трябва да се работи,а не само да се иска.

52

Анонимен

преди 5 години

Отношенията между "ония" служби ще бъдат затоплени след трогателната среща.

51

анонимен

преди 5 години

Да те приеме Кралицата на Великобритания, Канада и Австралия и държавен глава на британската общност - о, това си е голямо признание

50

КИРО

преди 5 години

КОГАТО ДАДЕН ЧОВЕК СЕ ОСИГУРЯВА НА 500 ЛВ ТОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ 200 ЛВ ПЕНСИЯ.ТОЕСТ ЩЕ ПОЛУЧИ 40% ПРОЦЕНТА ОТ ТЕЗИ 500 ЛЕВААКО СЕ ОСИГУРИ НА 1500 ЛВ ЩЕ ПОЛУЧИ 700 ЛЕВА ПЕНСИЯНО ТАРИКАТ КОИТО ПОЛУЧАВА 1500 ЛЕВА А СЕ ОСИГУРЯВА НА 500 ЩЕ ПОЛУЧИ 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ--ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

49

Цецо

преди 5 години

Ами,извънземен е.От нашата страна,де.С балон е дошъл от матушка Русия.

48

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица кралица Елизабет II още ли не е пукнала??

47

До мнение

преди 5 години

Радев бил комунист,евроатлантик,обидинител,разединител,критик,оратор.Бре,та той е извънземен.Но,може и да е.Извънземните ги представят с голи глави,разперени уши,но са дребни.Явно Радев е мутант.

46

Умен гущер

преди 5 години

До баба МараСамо толкова има. Потърси в Гугъла снимки от посещението и ще видиш какво излиза. Само от срещата с каторжниците - пълно е. Ама разбираемо е, да влезеш за 15 мин., да изпиеш една гола вода (разбирай чай) и да се върнеш в БГ, някак си е доста непрестижно.

45

Анонимен

преди 5 години

"Президента е поканен Кралицата да се убеди, че наистина съществува президент комунист евроатлантик."Много смешно, лакей. И ти коментираш за да ни убедиш че има и псевдоинтелекти във форума.

44

Анонимен

преди 5 години

Радев за кво кани тука тиа мумиии

43

Анонимен

преди 5 години

Кралицата знае кого да покани! Представям си банкянската горила как щеше да се върти като слон в стъкларски магазин! А за приборите .... той маа филиите с ръце!

42

Анонимен

преди 5 години

На ауденцията, кралицата казала:"Чаят е от жълт кантарион.".А фатмако почнал да остроумничи:"Аз тоз кантон го знам...!".Деса нали е контеса, "загряла" по-бързо:"Скъпии тук са графствата, не кантони...". За да избегне сконфузването, нашио се обадил:"Е, добре де, аз в моите шушони, нося шипка от България.". "Уауу" - отвърнала кралицата - "...две в едно- чай и синьо сирене!".