7

Анонимен

преди 5 години

Другарко вълчева живея от 35 години в сащ и смятам че трябва да си уникално *** и мързелив за да не успееш тук.мисля че физиономията на горния субект отговаря на такъв тип

6

Анонимен

преди 5 години

В САЩ не е за всеки,особено за мислещи и можещи хора!

5

Gigi

преди 5 години

Парите и професията не са всичко, животът не е само работа. Важно е човек да търси истинска удовлетвореност от това, с йоето се занимава :)

4

л

преди 5 години

"разочарованието от мирогледа на американците"с прости думи:писна ми да живея в град (Чикаго) където белите са 28% от населението, а в южната част на града вилнеят цветнокожи банди и полицията не влиза там - има табели "След този знак полицията не може да гарантира сигурноста ви"Писна ми да работя с докарани до животинско състояние от страх хора с промити мозъци, затънали в дългове. Писна ми да работя безсмислена работа в компания ръководена от бездарни, раболепни ибрици

3

Анонимен

преди 5 години

Такива хора ще променят Света към по-добро! Пожелавам му огромен успех,на него и семейството му!

2

V

преди 5 години

Като гледам ко става в ай ти сектора ще има все повече такива ;) Паднаха някой монополи ,а държавите задлъжняха ;) Този сектор се движи основно от държавни поръчки и е една от причините да има кризи ;)Сега ще им търсят работи като правят кибервойски в Европа.И пак добре познатата схема.Ще пуснат и тука някой друга бройка за нуждата на пропагандата.Ако не са тия обществени поръчки сектора ще рухне заради китайците ,а те вече посягат и на монопола на майкрософт.

1

Демократ

преди 5 години

"След известно скитане в САЩ и разочарованието от мирогледа на американците"Този е антидемократ и русофил! САЩ са най-демократичната и най-прекрасната страна в света, всеки иска да бега в САЩ!