101

А в САЩ -

преди 5 години

"Постижение: Първи уикенд без стрелба в Ню Йорк от 25 г."Всеки с радостите и мъките си - когато където както дойде ...

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65"Кримчани СЕ започнаха да се бОнтуват против руската окупация."Кримчаните са предимно руснаци, за тях това е завръщане в Родината, а не бОнт, *** неграмотен! В едно късо изречение - две грешки! Всички сте такива тупани!

99

до анонимен

преди 5 години

Баф мааму, то и в Америка няма такиво нещо--------О, бедна ти е фантазията кво става в Америка!Там подобни инциденти са почти ежедневие, затова вече и не се тиражират толкова!Я, в Лас Вегас къв екшън беше, ами онзи "Батман" в киносалона, за Чикаго да не говорим, там всяка седмица просто отчитат статистика!Абе, много психопати се навъдиха и все на по 16 - 18 години, кво му става на това младо поколение? Съвсем изперкаха, ами като станат на по 28 - 30 години!?Това от ГМО-ли е, от кво ли?

98

А бе

преди 5 години

Психопатът си е психопат - и в САЩ, и в Норвегия, и в Русия, и в Русе ...

97

Схема,

преди 5 години

сюжет, постановка за изостряне на напрежението : след фиаското с ГРУ се търси стълкновение.

96

Анонимен

преди 5 години

окупацията ражда терор

95

Анонимен

преди 5 години

104 Ако не си в час кой и защо воюва в Сирия не се издРи сквай неподготвен !Разликата между Сирия и *** е че в Сирия руските военни съветници се бият срещо цялата западна пасмина балабар с чаршафите !А Путин няма да атакува Окраина защото е братски народ !Ще се мъчи да мине без жертви !

94

Анонимен

преди 5 години

ВЕЖЛИВИТЕ ТУРИСТИ ЛИ СА....?

93

Пламен

преди 5 години

До War: Чудя се, по време на война, маците повече ли ще бутат? Все пак страх от края на живота, сугурно няма да стават от ***.

92

Минувач

преди 5 години

Ясно е че *** русофобски тъ-па-ци в България ще се развонят като като препълнена селска тоалетна в която си хвърлил мая за хляб. Дано се задавите с лай-ната които плюскате ***-яди!

91

Анонимен

преди 5 години

Путин няма да посмее да нападне Украйна защото знае че ще си счупи гръбнака. Това не е Сирия или Грузия.

90

Анонимен

преди 5 години

Това е провокация на ФСБ , за да нападнат Украйна ! Руските номера са едни и същи !

89

Цесекар от БКП

преди 5 години

Спокойно другариПутин ръководи цялата планетаТръмп е руски роботА английската кралица е агент на КГБ

88

ВВПутин

преди 5 години

През 1999 аз започнах с взривове и ще завърша с взривове.

87

Анонимен

преди 5 години

ясно, сега окупационите руски власти в Крим ще обяват че това е дело на бандеровците, колко удобно, едва ли някой нормален е съмнява че това е дело на КГБ те не за първи път избиват свои хора

86

noFreeman

преди 5 години

Нищо не се евакуира бе ***, не си измисляйте, младока дето е взривил бомбата са го застреляли тези дето са го пратили или вербували... младо около 20 години русо пешлиме явно заставено от укроидната-украинска фаш-ис-ка република, но скоро и властта в киев ще даде фира... още малко търпение!

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97С твоя промит мозък как ще си спомняш че руснак е правил атентат. Ами то други не правят атентати освен руснаци или задължително обучени от руснаци терористи. Чудя се само дали все още си спомняш собственото име или русофилщината ти е затрила окончателно паметта.

84

Анонимен

преди 5 години

да бе руснаци не били правили атентати, аре малко се запознайте с историята, дабе и атентата в Света Неделя е планиран и финансиран от руснаци

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81Не те ли идва на ума, че е последствие на обмяната на опит между бандеровци и краварите? Руснак не си спомням да е правил атентат? Все обявени за опозиция от САЩ и Саудитска Арабия.

82

Анонимен

преди 5 години

и естествено сега ще бъдат обвинени украинските националисти, колко удобно за кремълските разбойници