64

ром 54

преди 5 години

Агресията, не само сред етническите малцинства, нараства с шокиращи темпове!Според статистиката, тенденцията е - ръстът на насилието да нараства, особенно сред подрастващото поколение.Реакцията в обществото е напълно основателно при подобни брутални по своята жестокост престъпления, но действащата власт и държавните институции не реагират адекватно, за да отстранят Коренът на нарастващата престъпност, а именно - прилагането на Закона без двойни стандарти.продължение.....

63

казаХ

преди 5 години

Който не живее и спазва правилата в държавата,няма право да живее в нея.Просто и ясно.Стига толерастия.Останалото е празни бъртвежи.Който се е интегрирал,интегрирал.Тези да поемат към джунглите.Търпимостта ни се изчерпа.Достатъчно парти се наливаха в тези безполезници.Нямат място в цивилизацията.

62

123

преди 5 години

Ама вие сега ли се сетихте. А честит ви ден на победата и честит ви 9 май. Честит ви и бай Тошо, дето ви се смее от гроба.

61

Ноу хау

преди 5 години

Чочоолу знаеше как.И чичко Ади.

60

Край

преди 5 години

50-70% от населението на Турция е подобно по манталитет на ромите. ОБАЧЕ има здрава държава, ред полиция и армия. Турция прави чудеса в икономиката. Нищо общо с Турция от преди 40г.

59

Анонимен

преди 5 години

"Гетото генерира ли хаос?"===Петенце, в тая медия сте царе на задаването на глупави въпроси, на които и дете знае отговора. Ми то самото гето си е хаос, не се ли сещаш?

58

Анонимен

преди 5 години

Хора, събудете се ,каква интеграция какви 5 лв? Те немците за 30/40 г . не успяха да си интегрират гетата , пък ние *** ле ще го направим .Дръжте се здраво ,помагайте си близки и познати , идват времена в които всеки е сам са себе си и ни държава ни съюзи ще поглеждат към нормалния човек . То и сега обикновенния човек е пречка , че е буден и е с отворени очи и вижда какво се случва около него !

57

Б Гето

преди 5 години

През Максуда, известен в миналото като ЦК "Хр.Ботев"( абревиатурата означава циг.квартал), минавам често, по всяко време на денонощието.Много ми е интересно как скачат да се бият, като повечето нямат 50 кила с мокри дрехи.На всички, с изключение на варненската полиция, е ясно че разпространението на наркотици, фалшиви цигари и проституция се организира там.Джебчийките са от едно село, малко по на запад.

56

Максуда

преди 5 години

Смели сме на тумба...Иначе - бате ни нъ бий ва...

55

Максуда

преди 5 години

До до максудакаква народна власт хаха, филмари, вие след всеки случай казвате, че нямало да ни се размине, ама все ни се разминава

54

до максуда

преди 5 години

това че не идват ченгета не значи че си извън обсега на народната власт, а тя не произтича от максуда. едно убойство на българин в максуда сега, след Русе ще сложи край на мизерната ви кочинка и безделнически живот за една нощ, няма да има кой да ви спаси....повярвай ми .....

53

Максуда

преди 5 години

До до максудаНека, заповядайте да се повеселим.

52

до максуда

преди 5 години

и не разчитай на пожарната, ще са заети с братовчедите ти от столипиново, а полицаите ще са на футболен мач......

51

Максуда

преди 5 години

До до максудаЕла в Максуда когато искаш. Само кажи по-отрано да кажа на аверите, че пак ще бием българи. Нали знаеш, че в квартала полиция не идва? Демек, никой няма да ви чуе как викате и се молите...

50

Ха, ха...

преди 5 години

Проблема с гетата се решава по един единствен начин..."Ято" хеликоптери, Вагнер на max от колоните, и "на палма" докат' всичко се издими...!!!Дааа...!!!

49

Максуда

преди 5 години

Много ни плюете, ама като замръкнете в махалата почвате да заеквате и сричате...

48

Анонимен

преди 5 години

точно за това казвам за пореден път, Спешно е нужно да се вкара правилото за утрояване на присъдата при всяка следвАща. 1г за нещо, за втора присъда 3 , за трета 9 , за 4 та 27г! така никой няма да има повече от 5 присъди, както плъха от пловдив, както селяйдин някакъв си и т.н. всички с над 4 присъди са негодни за това общество и не нужно да се занимаваме с тях и да харчим пари и загуба на животи. гетата са следствие,промяна на гпк спешно и закриване всички нпо финансирани отвън!

47

Анонимен

преди 5 години

...Никой няма решение за това....Айде бе..!Само преди 30г комунистите имаха."Няма лабово"казваше бай Тошо и нямаше проблемСега толерасти,либерасти и откровени пееасти нямат.Ама като гласува мъдрият български народ за тях ще е така.

46

аз

преди 5 години

каквото ти е населението такав ти е държавата. за това сСимеон и други приемат християнството, писменост култура и т.н. развитие на нацията му викат, а сега тотална деградация на населението държавност култура и демографска. а нпо тата насочват тези процеси до успешния им край и до последния българин

45

Циник до 54

преди 5 години

В съседна Сърбия - ромите .. провинили сеГи намират на другия ден в реката ... и ни лук яли ... ни лук мирисали ... а полицаите търсят неизвестен извършител ... и не го намират