37

МНЕНИЕ

преди 5 години

ГЕРБ трябва да направи още един опит - да си подаде оставка . Живота в България НЕ върви .

36

Анонимен

преди 5 години

Корнела може да има пари, ама не е милиардерка от гепене. Нали така? Айде милиардера да се бръкне да плаща! Има ги парите.

35

Анонимен

преди 5 години

И да не мине вота,целия народ ви мрази тайно или явно,не ви диша!

34

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите всичките са за пандизa! А дано скоро се случи!

33

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ НЯМА ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА.ТЯХ ГИ СВЪЛЗВАТ КРАЖБИТЕ НА МИЛИОНИТЕ. КАТО СПРАТ ПАРИТЕ ОЖТ ЕС И ГЕРБ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ, ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА КРАДАТ,

32

Анонимен

преди 5 години

До Професор Не бе колега Цветанов е генералисимос , а Борисов си естана "ленче " лейтенатче.

31

1923

преди 5 години

Точно така и диктаторът Стамболийски се е пъчил от трибуната на парламента, че никой не може да бутне властта.Да, но демократичните сили му показаха къде зимуват раците.

30

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

КОРНЕЛА , КАТО Е ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНА ЗА ХОРАТА --ДА ДАДЕ ПАРИТЕ ОТ "ТЕХНОИМПЕКС", ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ТЕЖКО-БОЛНИТЕ В БЪЛГАРИЯ!КОРНЕЛА ИМА ПАРИ--ДА ПОМОГНЕ И НА СЪПРУГАТА НА "БОЕЦА"-МАРИЕЛА...!!!

29

Анонимен

преди 5 години

БОЕЦ,Георги Георгиев:"НЯМА ДА Я УБИЕТЕ! Не и сега, все още имаме сили да се борим. И този път ли не е свързано с дейността ни?! Не сме жертви и няма да бъдем! Ще си платите за всичко.Това е моето момиче, Мариелка. Познавате я вече, точно преди една година свинете, мафията, системата се опитаха да я убият. Тя е с ХБН в терминален стадий.Пак ще пиша дълго, защото така трябва и не само не трябва да мълчим, а трябва да се борим. ДА СЕ БОРИМ ДО КРАЙ!"

28

Анонимен

преди 5 години

Цецо винаги фалшифицира изборите! Верно е ттъъп, ама иначе яко разпределя чувалите с фалшиви бюлетини. Затова тиквата го държи.

27

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

Е ...КАК ШЕ ИМА ПАРИ ЗА ХОРАТА ...КАТО САМО СЕ СТРОЯТ НОВИ БОЛНИЦИ ??!НАД 300-БОЛНИЦИ , ЗА 5-млн. ЧОВЕКА РЕАЛНО В БЪЛГАРИЯ!ОСТАВИ ДРУГО ...АМА НЕМА И ЛЕКАРИ ЗА ТИЯ БОЛНИЦИ!!ДОКТОРИТЕ БЕГАТ У ЧУЖБИНА , ЩОТО У БЪЛГАРИЯ НЕ ПЛАЩАТ!ПЪЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ !!!СМОТАНЯШКИ ПРИКАЗКИ ЗА "ВОТ" И "ИЗБОРИ" .....ЗА ДА СИ ЧЕШЕМЕ ЕЗИЦИТЕ САМО....И ДА ОЧИТАМЕ ДЕЙНОСТ ЗА ПРЕД ЕЛЕКТОРАТА!!!

26

Вървете си с добро!

преди 5 години

"Съпругата на лидера на БОЕЦ Георги Георгиев-Мариела, остана без животоспасяващо лечение. То не е направено, въпреки уверенията от най-високо място, че ще бъде сторено на всяка цена за жената, която от години се бори с коварно бъбречно заболяване. За това съобщи самият Георгиев във Фейсбук. Ето и неговата потресаваща изповед за невъзможната битка между живота и смъртта:................"

25

Анонимен

преди 5 години

ЗА ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ХОРАТА УМИРАТ, ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ДА ПЛАТЯТ БОЛНИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ.ЗА НЕГО Е ВАЖНО, ЧЕ ВОТЪТ НЯМА ДА МИНЕ, ЧЕ ДАЛАВЕРАТА ПРОДЪЛЖАВА.

24

Анонимен

преди 5 години

Вижте как се процедира с политическите опоненти на герберите -"Спряха животоспасяващо лечение на съпругата на лидера на БОЕЦ",Фрогнюзhttps://frognews.bg/***/spriaha-jivotospasiavashto-lechenie-saprugata-lidera-boets.html

23

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че самият вот няма шанс. Но опозицията ще постави въпроса, че здравеопазване в България за повечето хора няма, че това, което го има е мафия и корупция, облечена в бели престилки. И това е истина, ще бъде казано и ще бъде чуто, независимо дали вотът ще мине. Така че поводите за радост на Цветанов не ги разбирам. Вероятно никой няма да смее в парламента да отрече истината, сигурно дебатът ще се върти около хвърлянето на вината върху опонента за мизерното здравеопазване.

22

кви избори ,бе...

преди 5 години

БСП ОЩЕ ОТ СЕГА ГИ Е ЗАГУБИЛА..?ГЕРБ--ПАК ШЕ БЪДАТА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!!!!ЗА КВО САМО ПАРИ ДА ХАРЧИМЕ.... ??!

21

Анонимен

преди 5 години

Важно е пак да лъсне некомпетентността и гглупостта на здравните калинки и ананитата, както и лобистките интереси на тези зад тях. Здравната система работи, проблемите на здравната система са неплащането на осигуровки от държавата и правителството, ограбването на 1,5 милиарда лева от вноските на българите и здравната каса, разкриването на все нови частни болници на същите лобисти, които сега искат да вземат и здравните вноски на бългагина и да му отнемат свободата.

20

КВО, ЗДРАВООПАЗВАНЕ

преди 5 години

КОЙТО СИ ИМА ПАРИЦИ НА СТРАНА ....ШЕ СЕ ЛЕКУВА!КОЙТО НЕМА...ШЕ ЧАКА НА "ДЪРЖАВАТА"!АЗ НА ДЪРЖАВАТА НЕ ЧАКАМ , ЩОТО ОТ НЕЯ САМО АЙДУКЛУК СЪМ ВИДЕЛ....!/....от комунисти , кво друго да видиш.../

19

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува кой ще управлява,интересува ме кога ще спрете да тероризирате хората,без значение от коя партия са и дали са изобщо от някаква партия.И кога ще увеличите минималните пенсии и минималните заплати,защото това също е гладен геноцид,геноцид в центъра на Европа.Вие сте вредни за населението,колко хора още трябва да пострадат и да бъдат смачкани и унижени,унищожени психически или смазани физически,спрете!

18

Пламен Василев

преди 5 години

Господин Цветанов, Какво се радваш като малко дете, Че БСП няма шанс ? Ами неразбрахтели , Че Българският народ , Не ви иска. Докархте народа до просяшка тояга. Крайно време е да се оттеглите от власта. Да се настрочат предстрочни Парламентарни избори, и народа да си каже думата.