13

Анонимен

преди 5 години

Три мандата ни разкостиха.Но продължавайте да си ги избирате.Майките седят пред Парламента пети месец, здравната ни система не лекува, а убива. Всички качествени лекари и м. сестри бягат.

12

До расате

преди 5 години

Я питай майка си и баща си ДАЛИ БЕШЕ или не беше безплатно здравеопазването! И зъболечението даже БЕШЕ ВЕЗПЛАТНО!

11

Анонимен

преди 5 години

Проклятието на България са турско-ромските партии ГЕРБ и ДПС. Ето днес в един турски район са си делнали гласовете по равно.

10

Анонимен

преди 5 години

До баба пенаИ вашата диктатура с безнаказаните обиди ще свърши. Сега продължавайте да се излагате, с това ясно показвате що за умен и красив е електората на шайката ГЕРБ.

9

расате

преди 5 години

До ognyanzА как се прави здравеопазване без пари? Само не ме убеждавайте, че някога е било безплатно - това дори и теоретично е невъзможно.

8

1984

преди 5 години

ХАЙДЕ 111 ОТО МЯСТО ЗАЩО КРИЕТЕ НОВИНАТА ЗА ПАЛЕЖА НА ИМОТ НА ФОТОРЕПОРТЕР. И това е случайно нали, намерете някое ромче да си признае, ама преди това му обяснете да не тича пред камери без дреха в ръце пък после дрехата да е в дома му. Требе всичко да си съвпада.

7

нет

преди 5 години

един народ заслужава управниците си,защо ли,защото са един дол дренки,крадливи,пресметливи/няма лоши/,егоисти,на вуте зле не на нас,интриганти,себични,не е до пари до принципи,а такива в повечето българи е под въпрос,тъчи и смотани да прават мръсно като тези дето ги крадат сърдете се на себе си,правете до ро нищо,че може ,,изядете ***,, някои други ще ви отвърнат с добро

6

House M.D.

преди 5 години

Колега ognyanz, проблемът е, че пасивният любовник на Пепи, Глинка, осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре, но другарката Нинова не поиска ето (рус. - вот) на недоверие. Как да преместваме планини в името ниново тогава?

5

TT

преди 5 години

Много са огладнели червените другарчета...Нямат вече търпение да хванат ножа с който се реже баницата...

4

Стар предприемач

преди 5 години

та нали точно бсп разсипа сектора и цялата държава

3

Анонимен

преди 5 години

*** крещи:"червените в атака".Михов отговаря:"Не атака, а май в батака".

2

Мем

преди 5 години

Виж,какво *** искай парите от твоя Георги Михайлов,който е опоскал и вкарал във фаллит цяла болница!Ясно ли ти е!Вие правите мизерии те,а ги преписвате на други!Как не те е срам дебелоглаво и безочливо животно и ти!

1

ognyanz

преди 5 години

Има ли проблеми в здравеопазването? Има и още как. А здравният министър не може да измисли нищо друго, освен да иска още пари за допълнителна здравна вноска. Това е истината. Хайде сега, герберски т'ролове, започвайте да плюете по Корнелия Нинова. Ако мислите, че така се решават проблемите на гербаджийското управление, много се лъжете.