14

до 8

преди 5 години

защо орбан да им купува апартаменти ? нали той им ги е взел? като нямаш работа, като работиш, но не можеш да си плащаш сметките и данъците - идват ти едни частни изпълнители, вземат ти дома и ти къде отиваш ?..и това да не е само при орбан ?

13

м даа

преди 5 години

ООт години , бездомните не са символ на мизерия и нямане(има и такива) , а е вид протест срещу социално-политическата система. И не на последно място много малко от тях спят на обществени места, обикновенно са във някой вход или закътано кюше, което по закона за прилижащите площи е частна собственост.

12

Анонимен

преди 5 години

Пак се реве на чужди гробища не е лошо всеки да си гледа в канчето, че положението другаде не е по-розово, но странно защо се пише за Унгария.

11

Анонимен

преди 5 години

Да ги мятат в Дунав и ей ги тука след два дена. Малко ли бежанци и *** си имаме? Тия са унгарски клошове. По-така са. Майтап, ама повечето от тия си имат апартаменти в Будапеща и хич не са бедни.

10

Анонимен

преди 5 години

Много е лесно, като някой започне да плюе върху бездомните хора, без да е наясно със ситуацията...

9

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям. Миришат лошо, цапат, *** и крадат... А и не плащат за градски транспорт, но си го ползват.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще махаме със закон клошовете от улиците. Къде ще отидат ?Орбан ли ще им купи апартаменти ?

7

до край

преди 5 години

какво ще учиш от орбан бре , как се прави инфлация ли , 325 форинта е едно евро , ако не беше ЕС спукана им е работата на тоя .

6

Анонимен

преди 5 години

30 000 бездомници само в Будапеща, хахахаЧе те повече от Ню Йорк бе.Нали там управлява проруското *** Орбан ?

5

До "4 Хм"

преди 5 години

Ами *** да преспиш една нощ там и ще разбереш

4

яко

преди 5 години

Ужасно искам да съм унгарец!

3

Хм

преди 5 години

Идеята е добра,но ще трябва да се осигури подслон на бездомниците.Другото което трябва да се направи е да им се осигури работа и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.Вярно,според някакъв европейски закон принудителният труд в ЕС е забранен,но може да се намери някакво решение.

2

Добре де

преди 5 години

В затвора ще спят на легло с чаршафи , ще ги хранят 3 пъти на ден, безплатна медицина , макар и не много добра , но на улицата няма и толкова. От какво се оплакват тия ***???

1

Край

преди 5 години

Орбан си знае работата. Само можем да се учим от него