27

Анонимен

преди 5 години

Първият космонавт е Шорош, вторият е Мъск, а третият е Матю Махонъки с филма- совалка " Интерстелар".Първата жена космонавт е Сандра Бълок с филма- совалка " Гравитация"!Америка е " най- изключителната държава и нация"- затова всички останали трябва да се " подчиняват на САЩ и техните интереси"!Ние българите с радост плащаме високи пазарни цени за непроизведен ток от американските Марици! Едни от първите в света сме, които плащаме за непроизведено нищо- пазарна икономика по американски!

26

Анонимен

преди 5 години

Ами руските евреи, които развиваха космическата програма, избягаха в Израел.

25

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

24

Бур/к/ан

преди 5 години

На мен не ми стигна времето да полетя.Виж, колежките Чал/енджър/ и Диск/авъри/ полетяха малко, но малко. Лека им пръст на човеците, дето бяха в тях

23

Анонимен

преди 5 години

Вчера Ф- 16 на белгийците се е взривил на стоянка! При взрива са били повредени други два самолета!Белгийците изключват умишлена повреда!

22

те крият

преди 5 години

Кучето Лайка беше умъртвено по сведение на руските власти.Това е първото съмнение дали действително Юрий Гагарин е летял в космоса.Въпроса е защо са я умъртвили и било ли е възможно да поддържат живота в космоса.Самият Юрий Гагарин се е чуствал неловко от въпросите и затова се пропива и впоследствие го ликвидират.

21

Анонимен

преди 5 години

Аз си спомням че първия български космонавт се приземи аварийно.Все пак оживя човека.

20

Burzum

преди 5 години

Да де ама това е първия проблем на Съюз от 1975г...сметнете колко хора е извел в космоса...тия другите са съвсем различни ракети... Това е най сигурния космически кораб...и защо НАСА пак отложи излитането на Дракона на Мъск с хора...на Боинг също...а и космонавтите са живи ...откога Русия не е губила хора от зората на космонавтиката през 70те и всички са излитали със Съюз....

19

Анонимен

преди 5 години

24, пожеланията ти да стигнат тебе и семейството ти! Амин!

18

lol до 17

преди 5 години

за Мъск и Space-X не се тревожи - бъдещето е тяхно. Виж за космическите таксита Союз, дето аварират при всяко второ излитане, краят е близо. А от МКС вече никой не се интересува, освен тепърва прохождащи в космоса държави...НАСА вече опитомява Марс и космоса извън слънчевата система.

17

до Прав си шматкащ

преди 5 години

за какви 2 летални случая си мечтаеш, ти изобщо наясно ли си колко аварии са прикрити по времето на СССР? За смъртта на Неделин и още 80 пиянки при експлозията на ракета в Байконур чувал ли си? А след това за аварията на Восток 2 и още 50 изпарени ватенки?

16

Анонимен до 11

преди 5 години

Хахаа и колко ракети-носители е изстрелял Илон Мъск до МКС и колко скачвания има с МКС. Кажи бе ***? Едно е да изстрелваш сателити съвсем друго е със хора, американците все още не ги бива за космоса. Ай стягай се за следващия гей парад.

15

Илон Мъск

преди 5 години

А бе аз колко човека превозих до космоса и ги върнах, че не се сещам...

14

Прав си Шматка

преди 5 години

Шматка, не слагай минуси, а коментирай :-)

13

Прав си Шматкащ

преди 5 години

Совалките имат само два случая . Разкажи колко полета имат, колко жертви дадоха и летят ли сега.

12

Прав си Шматка

преди 5 години

Никой не може да застигне руснаците. От 139 пилотирани кораба - 2 /два/ летални случая през 70-те години - 4-*** загинали космонавти. Сега са единствеата връзка с МКС.Никой не може да ги застигне...

11

шматка

преди 5 години

До 9Май много те боли като чуеш истината.Що ли.

10

Анонимен

преди 5 години

Хахаа американците от години не били изстрелвали нищо хахха. Тоя не е чувал за Илон Мъск горкия а има интернет. Ай наздраве с боярищника

9

Анонимен

преди 5 години

Днеска пак е аварирал Союза странно защо не го пише това. Двамата космонавти обаче са се приземили успешно

8

Анонимен

преди 5 години

До шматкаТака е, ние за над 1300 години нито един повреден космически кораб.Велики сме. Те и САЩ така, откакто спряха совалките, нямат изгърмели.Да, повреди се и падна, но пък спасиха хората, което никак не е малко... ако се замислиш.