86

оха

преди 5 години

Гафовете на ГЕРБ се множат

85

Анонимен

преди 5 години

"" 36 посланици при премиера за разследването... И после ни дума! "".......................Бойко им се е карал, да не мислят България за бананова република или русия например където убиват журналисти ...И с право !

84

Анонимен

преди 5 години

Сестра ми, която живее в Австралия се обажда да пита какво става. Каза че всички ТВ канали и вестници дамо това показватЖЕСТОКО УБИЙСТВО НА ЖУРНАЛИСТКА, РАЗСЛЕДВАЛА КОРУПЦИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ.Тя казва: Срам ме е за кажа че съм българка, такива неща говорят хората за България.

83

Анонимен

преди 5 години

Някои тук имат хлабави бурми д главата.И за пингвините да се пише, те пак за Русия и Путин. Перковци изперкали.

82

Анонимен

преди 5 години

Никой не вярва на официалната версия на българската държава за случая. Какво да питат, като всичко е поставено по лъжлив начин?Те ония не са ***.

81

Анонимен

преди 5 години

По време на срещата никой от присъстващите дипломати не е задавал въпроси, съобщи "Фокус"............................ С две думи - НУЛА ВНИМАНИЕКазали са: това ли беше? Е, ние да си тръгваме.

80

Анонимен

преди 5 години

Баце, усещаш ли студения вятър от запад, а?

79

Голяма тиква

преди 5 години

Егати излагацията! Баце усеща студения вятър от запад и се на.ра!

78

Анонимен

преди 5 години

Представям си как бостанското оранжево кореноплодно им се е карало един час - егати срама! Как да му дойде на ум на Бибитко, че медиите в европейските държави са НЕЗАВИСИМИ и властите не могат да им казват как да интерпретират една или друга новина!!! Това да не са тукашните г.золизци!

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен96Че той Путин ако можеше да въдвори ред и да вдигне доходите, след 18 години путиново управление Русия нямаше да е с 9500 рубли заплата и 6(шест) пъти повече убийства на глава от БГ.

76

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да осигуриш безопасност на гражданите си.............подаваш оставка и се махаш!!Та Корни ли ще ми осигури безопасност?Или чичо Ташко, батко Серги, хайваните от бесепето? Или може би ще поканят Путин да въдворява ред тука?

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93Срещу тях стоят съдружникът на Маджо и Пашата,шофьорът на Мето Илиенският,и синът на шофьора на комунистическата ДС, почнал от караулката!Е как да им нямаш доверие на такива "проевропейци"?

74

Анонимен

преди 5 години

На посланниците им е ясно че България е най-слабото звено в ЕС.Досега те си позатрайваха,но ножът вече е опрял до кокала.Фактът че страна като България,е в ЕС,е жива антиреклама на същия,и налива страшно много вода в мелницата на противниците му.Евространите трябва да реформират България,защото тя може да разгради целия Евросъюз.Колкото и да си затваряха очите досега за ужасната корупция и за всичко което е Бг.,вече трябва да действат.И им е ясно че трябва да почнат най-отгоре

73

до Червени мухоморки

преди 5 години

Както обикновено комунистите предадоха и очерниха България. Само че сега нещата ще се обърнат против тях. Да не говорим, че убиецът е от техния електорат.------------Що пък точно от "техния"???Момчето е етническо турче, т.е. ДПС!!!Но, не това е главното!Важното е, че Тиквата & Ko ще продължът да си "работят" по корупционите схеми!А, "опозицията" да се къса от завист, че не може да се включи!Това е реалноста в Бг.!!!

72

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 5 години

сичките посланеци слушаха и си водеха запески. кога дрог пат че видат на живо БОЙКО БОРИСОВ??

71

ШибиРиби

преди 5 години

Ми прав е, разни цървуланковци разнасят новината като мечка на мегдан из ветовните медии а там кой чел кой недочел заглавията гърмят за убийство на жена журналист. А върви обяснявай че на младеж му сеДоебало по икиндия.

70

Психодиспансер

преди 5 години

МАГНИТСКИ !

69

Червени мухоморки

преди 5 години

Както обикновено комунистите предадоха и очерниха България. Точно те се опитаха да извлекат дивиденти от случая. Само че сега нещата ще се обърнат против тях. Да не говорим, че убиецът е от техния електорат.

68

Розата

преди 5 години

Въпрос към слугинажа:нали беше тренирал б окс,сега никога не бил тренирал Кое е вярно?Той и началникът ви 5 пъти си сменя мнението от сутрин до вечер.

67

Анонимен

преди 5 години

Хайдеее...., почна се!!!Бат Бойко се завръща на Бял кон!Вади политически дивиденти от бруталното убийство на журналистката!Това е Цинизъм на квадрат!!!!