28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22"Че сме дупедавци комплексари тежка категория така е, обаче най-жалкото е че тук е дошъл някакъв *** и прави бизнес с един от най-качествените наши продукти"Нещо хич не си на земята щом смяташ че лютеницата е наш продуцт! Италианци, сърби, французи също правят тази смес и никой не е тръгнал да се бие в гърдите като нашенския ***! На всичкото отгоре истинска лютеница няма от доста отдавна ако сам не си я направиш както този англичанин! Подприцкването газ не кондензира!

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Абе много ви бърка че някой англичанин живее на социални помощи! Ами кой как се уредил бре клекситанци! Държавата Англия е богата и има за всички даже и за много нашенци получаващи детски при положение че децата им не са в Англия а България! Ей за това ще ви цакат от Англия защото ви пуснаха под масата а вие - оп отгоре пък и с меродавност на старейшани, но на практика нашенски злобни селячета. Англичаните на социалка също си правят много неща сами като бира, луиски, пикълс!

26

бг

преди 5 години

Щом британците правят по-хубава ракия от нас /наричат я уйски/ ,защо да не правят по-хубава лютеница?

25

Анонимен

преди 5 години

Брави на Скоти,Ама я дайте пак статията за оня германец, щото тука няма за какво да се дърля публиката.:-)

24

Анонимен

преди 5 години

Браво на този човек.

23

Анонимен

преди 5 години

Само лузъри, уволнени, безработни и пенсионери идват тук да живеят. Успелите британци си почиват на Майорка.------------Така нареченият "лузър" се чуства прекрасно в Бг! Има собствен дом, малък бизнес, доходи приятели и живее в слънчева държава, за разлика от истинските Лузъри на в Британия живеещи на соц помощи и евтин алкохол на Острова.Човек осъщиствил мечтата си не е лузър!!!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Че сме дупедавци комплексари тежка категория така е, обаче най-жалкото е че тук е дошъл някакъв *** и прави бизнес с един от най-качествените наши продукти. Вместо ние да развием лютеницата като продукт на световния пазар, ето че чужденците ще ни вземат нашето ноу-хау и ще печелят милиони, докато ние си бъркаме в носа и други дупки.

21

месара

преди 5 години

ами браво на човека, кво значение има че е англичанин!

20

Браво

преди 5 години

Такива хора ни трябват тук

19

Анонимен

преди 5 години

Зашо досега не е имало статия всяка година за победител/я/ката в този фестивал. Аха досещам се.. Защото са били българи... Отново се кланяме дупейки се на чужденците.... Те са някакви божества за вас... Да ви имам и манталитета драскачи с драскачи...

18

П.Петров

преди 5 години

Олиото винаги се слага накрая, след като се сгъсти, защото иначе много пръска.Да пробва и с малко люта чушка, ще получи истинска лютеница.Обяснете му на човека, че има специална приставка за мелене на доматите, която отделя люспата, да не се мъчи да ги бели на ръка един по един.

17

Анонимен

преди 5 години

Само лузъри, уволнени, безработни и пенсионери идват тук да живеят. Успелите британци си почиват на Майорка.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Бабите правят лютеница за себе си и ще си я правят както си искат, а той я прави за да я продава, трябва да има контрол.

15

Анонимен

преди 5 години

Това безплатна реклама на продуктите му ли е. Знаете, че рекламите тук са забранени.

14

Анонимен

преди 5 години

Сигурна съм, че прави много вкусна лютеница и много по-хигиенично направена от мърлявите баби по селата, които варят зеленчуците заедно с прегорелите люспи, а дали измиват всичко преди това е доста съмнително :D

13

Я НЕЗАВИЖДАЙТЕ

преди 5 години

ЗАВИСТТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН! ЗАЩО СЕ НЕРВИТЕ И ЗАВИЖДАТЕ? ЧОВЕКЪТ НЕ СЕ ОПЛАКВА, ДОШЪЛ Е В КУРТОВО КОНАРЕ, ЖИВЕЕ КАТО НАС, СПРАВЯ СЕ С ЖИВОТА И НЕ МРЪНКА, ЧЕ МУ Е КРИВ СВЕТА. ВМЕСТО ДА КАКНИЖИТЕ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ НЕГО МЪЧИ СЕ ДА СЕ СПРАВИ С ЕЖЕДНЕВИЕТО И НА МРЪНКОТИ.

12

Анонимен

преди 5 години

Наградата му е дадена не защото му е хубава лютеницата, а защото е чужденец. Знаем българите какви дупе-давци са.

11

Анонимен

преди 5 години

Баш Бай *** - ПатрЕот веднага се обади...

10

Анонимен

преди 5 години

Това е шпионин на Ми-6, дошъл е тук да краде рецепти за лютеница и да ги предаде на Скрипал.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Да направи лютеница с британски продукти и британска рецепта, тогава евала ще му кажа.А това което е описано си е традиционната българска рецепта.