41

Анонимен

преди 5 години

Ако можеше само с комплекси да се надвие авиация ... много държави щяха напълно да се откажат от самолети -- израелците може и да дадат някои самолет фера но ще им сринат цялата противосамолетна отбрана....

40

ergen4ev

преди 5 години

ето това е светътвсеки си има негова версия и всеки чете и разказва по различен начин а този начин е според това на кого как му е изгоднопоследствия от руска страна е малко вероятно да има но всеки е длъжен да изперчи мускули за пред аудиторията след подобен инцидентне израелците натиснаха копчето на противовъздушната ракета,ама руснака неговата си знае

39

Анонимен

преди 5 години

Слушайте нетаняху като говори за държави- безотговорни играчи неговата е такава и от опит я познава

38

Осман

преди 5 години

Свалянето на руския самолет от турски е съвсем друго. Те турските Ф16 бомбардираха и турския парламент. Путин много добре знае за какво става дума. Само Ердоган се осъзна какво става малко по късно.

37

До48

преди 5 години

Знам, очаквахте друг, по-твърд отговор от Путин, но уви реалностите са такива. Путин е принуден да си продава газчицата на Турция, да им купува доматите и руснаците да си харчат доларите от тази газчицата пак в Турция...

36

Осман

преди 5 години

До Cambodia PowerНяма никакво значение евреина си е евреин.

35

Анонимен

преди 5 години

Сега очаквам Русия да накаже Израел както наказа Турция. Да им построи еврейски поток, няколко нуклеарки и да им изпрати няколко милиона рускини на хаджилък.

34

Осман

преди 5 години

Турци, гърци и арменци също имат големи носове. Някои евреи пък не можеш да ги различиш от скандинавци.

33

Анонимен

преди 5 години

Руснаците стрелят насам и натам, и какво стане стане. Бомби и ракети много има. Важното е борбата да се контролира. И да гониме терористите.

32

edin

преди 5 години

Путин във външната политика действа като в шаха. Възползва се от пожертвани пешки за да си разгърне стратегията. Свалянето на самолета от турците докара С-400 в Сирия. Случая бе използван за да се установи контрол във сирийското въздушно пространство и да може да се следи какво става в региона. Сега Путин ще се възползва да подсили Сирия за да не и се налага на Русия да сваля израелски самолети. Така ако ако стане нещо ще кажат че Асад е в правото си да се защитава и Русия няма нищо общо с това.

31

Шопска салата

преди 5 години

Въри го, печи го, евреино си остава евреин.

30

Осман

преди 5 години

Лошото е, че върхушката в Русия също са евреи. Нищо няма да сторят на Израел. Само в Китай не могат да се впият защото няма как. Там и да си смениш името файда няма защото расата се вижда . За съжаление евреите са европеиди или поне така изглеждат и е лесно за тях да управляват държави с европейско население. В Азия не минава номера.

29

Анонимен

преди 5 години

Май скоро ще има печени юдени.

28

Анонимен

преди 5 години

Явно за Бенджи защита на национални интереси е безнаказано военно нападение над други страни. И кой е безотговорния ? Освен това тези оръжейни системи са защитни, а не нападателни. От какво се страхува Бенджи ?

27

Анонимен

преди 5 години

Руснаците винаги отмъщават за своите.

26

Ясно чафути

преди 5 години

Израел нарушава постоянно границата и напада Сирийски градове,това трябва да спре...

25

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУ

преди 5 години

Понеже от С-400 "нямало никаква файда" - затова Турция ще ръсне няколко милиарда за руската система?

24

До анти ушанка

преди 5 години

След подлото сваляне на руското хвърчило от турците "не последвало нищо"? Жестокият икономически удар срещу Турция, предприет моментално от Русия - "нищо"? Пълзящият по корем Ердоган - "нищо"? Приемането на руските условия за умиротворяване на Сирия и изолация на САЩ в региона - "нищо"? Разколът между Турция и САЩ - "нищо"?Уауууууууууу ;)

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Не знам каква точно им е идеята на руснаците с този ход.сигурно си мислите, че сирийци ще управляват установката с300! Сигурно е, че това е дълбоко заблуждение! Сирийците ще плащат някакъв наем на руснаците за удоволствието да ги пазят с този с300. Каква е цената не се казва, но не е особено трудно да се предвиди, че гостите им няма да бързат да си ходят.

22

Анонимен

преди 5 години

Анджък де. Дай F16 в ръцете на хулиганите от Израел и гледай какви ще ги надробят.