74

Tedi

преди 5 години

Dano da se razbere kakvo se e sluchilo - jalko za mladoto momiche.

73

Анонимен

преди 5 години

искали са пари за нея но техните са били извън страната и нищо не знаят. от бабата явно от кой? нещо не е много ясна за хората.

72

Анонимен

преди 5 години

И МАЛКИТЕ ДЕЦА НЯМА ДА СЕ ВЪРЖАТ НА ВЕРСИЯТА СА САМОУБИЙСТВО!!ТОВА ОНЯ СЪЩИЯ ЛЪЖЕЦ ЛИ Е ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В ДИМИТРОВГРАД ДЕТО ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ НЯМА БИТИ НА ПЪТЯ СЛУЧАЯ СЪС ЖЕНА КАРАЛА ЗАД ЛИНЕЙКАТА В КОЯТО БИЛ МЪЖА И!ИЗНАСИЛЕНА И УБИТА А НА ПОЛИЦИЯТА СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИМАМ ДОВЕРИЕ ДОКАТО СЪМ ЖИВ!

71

:(

преди 5 години

Бог да прости девойката. Дано да се разбере истината и ако има виновен, той да получи подобаващо възмездие!Съболезнования на близките.

70

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAЗащото някои са абсолютни нули в живота. Никой не им обръща внимание, никой не ги доизслушва каквото и да се опитат да кажат.Затова пишат глупости по анонимните сайтове, надявайки се по този начин да провокират някого и да им отговори. И когато някой все пак напише нещо относно техните глупости, такива нещастници обикновено пишат следваща глупост, защото това е единственият начин, по който могат да се изявят - според тях. Мислят си, че така правят впечатление.Бог да прости момичето.

69

Анонимен

преди 5 години

До 32колко?това имаш в предвид и те са наясно но нищо не са направили.

68

Анонимен

преди 5 години

В, 90 % в този край и Хасково Димитровград са турци, роми.

67

Анонимен

преди 5 години

До Е?ДРИ-СЛО ДОВЕРИЕТО МИ В ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА СЛЕДСТВИЕТО Е 0%ОЩЕ СЪЩАТА ВЕЧЕР ОБЯВЯВАТ САМОУБИЙСТВО БЕЗ ДА СА ПРОВЕЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ И ДА ИМА АУТОПСИЯ!НЕ САМО , ЧЕ Е УБИТА НО Е ИЗНАСИЛЕНА ЗВЕРСКИ ГАРАНЦИЯ!

66

Анонимен

преди 5 години

на снимките се вижда чувствително дете,какво ли се е случило.Самоубийците почти винаги оставят писмо или някакво обяснение,ако няма то може и да е самоубита ,предвид крехката й физика,това не е трудно,дано открият истината

65

Бони

преди 5 години

Име.....ти наистина имаш проблем.осъзнаваш ли какво пишеш.странно е

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Ако знаеш нещо конкретно, кажи го.Но ако правиш предположения, прави ги за себе си и не ги пиши тук. На близките и без това им е тежко. Не е редно да се пишат такива неща за младо момиче, може да няма нищо вярно в това, което си написал.Бог да я прости, дано сега душата й да е на по-добро място.

63

Анонимен

преди 5 години

Да не я е убил някой...?Нещо току-така не изчезват момичета на 18 години.И после на дърво в парка?...

62

10

преди 5 години

Потресен съм!Такова хубаво,отгледано и умно момиче/ученичка в ПМГ/!И да бъде погубена в тази най-прекрасна възраст,когато трябва да се изгражда ,да обича и да бъде обичана...!Явно момичето е страдало от самота,невнимание и липса на обич!Не са ли забелязвали това учители директоро ,родители,съученици!?Да стои цяло лято при баба си в едно пусто ,загубено село като в изгнание!Къде сте,хора!Къде сте ,човеци?Човек не може да живее сам и не винаги може да се справи с трудностите сам.Затова е създал

61

Бони

преди 5 години

Самоубиеца цели да бъде намерен.Самоубийството е вид протест,послание,и цели да натъжи някой,да го накара да съжалява.ако е от любов или др чувства.ако е от чувство на безизходица,пак цели да накажи някой,да му вмени вина ,че заради него умира чоовек.никой не се е самоубил скрит и да не иска да е намерен.като в случая .няма да се разбере посланието

60

ЕС-осовец

преди 5 години

Меркел за Затвора!

59

Анонимен

преди 5 години

И аз като ученичка, бях много свита и затворена в себе си. Съучениците ме тормозеха, родителите ми не ми обръщаха внимание и ме пренебрегваха. Много пъти ми е идвало да се хвърля в реката или да се обеся, но не ми достигна смелост.Да почива в мир душата на това мило дете!

58

СатаНАТО

преди 5 години

Какво значи "намерена на дърво"? Тези родители са мало умни. 18-годишно момиче няма какво да прави при баба си толкова време, през което родителите му купонясват с по-малката и сестра./ Имате ли представа как се чувства едно пренебрегнато дете, когато простите родители фаворизират братчето или сестричето му?

57

до 82

преди 5 години

Свобода на Словото!!

56

анонимен

преди 5 години

Жалко за детето уви! Да почива душата и в мир! И нещо да уточня! А бе хора! Чете ви човек.И се чуди що за мозъци имате! Пишете си глупостите и се забавлявате тук в нета. С двусмислени изречения .Не схващащи ги и даже хора.С много тънък хумор! Та не се чудете Защо имате доста минуси! Двусмислено не може да се мисли! Изказваш едно принципно мнение и го отстояваш! В прав текст без измислици и притурки! Толкова ли е сложно??

55

тормоз в училище

преди 5 години

Не му се е тръгвало горкото като знае какво го чака. А майка му и баща му със сестрата в Гърция на море, а то при баба си. Децата в тази възраст са толкова раними. Смятат. че никой не ги обича и често посягат на живота си. Обичайте децата си, показвайте им го, макар понякога да кипите от гняв, не го показвайте пред тях.