45

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

44

Анонимен

преди 5 години

До 39Абе незнам, ама имам наблюдения за София и Пловдив, запод 1500 лева и помощник хлебар неможеш да намериш, да не говорим за шофьори снабдители

43

Един от Северозапада

преди 5 години

До Защо42 Че е така-така е.Стой гладен, тогава?На мен ми се наложи на скоро, да събирам сума за лечение на близък, което лечение не покрива касата.Да го оставя да мре ли???Такава е системата-където няма алтернатива-пазарната икономика не важи, приятелю, особено при картелите.Цената на всичко гони международните цени, и нищо чудно, да ги стигне-виж, заплатите са друго нещо.За тях няма пари.

42

Един от Северозапада

преди 5 години

Гарантирано от Герб! А това е само началото.И по-малката беля.Канят се да управляват до края на мандата, а острието им, Вл. Горанов, преди време се изпусна, че ще се наложи да се работи до 72 за мъжете, че няма пари за пенсии... А стадото си блее, ли, блее, колко добър овчар го води, взима 50-те лева и пак гласува на изборите за тях....Да не говорим, че ако стане напечено, и по 100 дават.Имат, хората. Малко ли обществени поръчки и саниране минаха през тях? А вие си блейте възхитено, и се чудете

41

Защо

преди 5 години

забравяме,че всяко нещо струва,толкова колкото е готов, да даде за него някой ,в дадения момент!Основен икономически принцип!

40

сминдух енд чесън

преди 5 години

Защото у нас нито икономиката е пазарна нито демокрацията демокрация.

39

Хлебопекар

преди 5 години

Той дядо за това викаше дайте ми месо, хляб неща, че трудно се изкарва ! :) Прав е специалистът, ако проблемът беше в суровината би трябвало и брашното да скочи осезаемо, а към момента не виждам такова покачване. Аз за това си правя хляба в къщи от години, така ми излиза по-евтино и знам какво точно съдържа.

38

Анонимен

преди 5 години

До 21Бачкаше хлебар за 500 лева, хляба в магазина беше 65 стотинки. Сега е 1 лев, а хлебар взима 700 лева. 2000 лева взима "упратиелкътъ", която ням ни висше, ни нищо, въпреки, че един о от работещите при нас момчета му предстоят държавни изпити по счетоводство и и оправя банките, ама пак меси за 670 лева.

37

Анонимен

преди 5 години

До 35Съжалявам, някой от избраните, бяха избрани без мое съгласие, а за други още нямах и право на гласува е :)

36

Анонимен

преди 5 години

До 24Виж как е в Норвегия. Някой се "замогва" и в се сто да си купи последния модел мерцедес, човек пести и и вести работа за собственото си бъдеще, за бъдещето на децата и общността си. И това е опит от първа ръка. В България, до такава степен сме я объркали, че ако някой помогне на друг, другия ще разправя, как е прекалено помагащия.

35

Анонимен

преди 5 години

аз си маам кебапчета с бира, без леб и не ме бърка тая работа :)

34

Анонимен

преди 5 години

До 33ами такива сте си ги избрали бре :)

33

Аз

преди 5 години

На мен ми е интересно повишаването на цените как започна от средата на годината, предполагам че ще ни изненадат с още увеличения.Та си мисля дали не предстои някаква криза, все пак има цикличност на кризите - 1997, 2008, сега го виждам като да ни отсекат главите през 2019.

32

Анонимен

преди 5 години

До 31Да, ама в Норвегия целия народ вижда полза от това, а в България, разни общинари карат Ролс Ройс оказват, че им е под нивото, д карат S класа. В същото време, S класи те ги карат подчинените им, който ходят да бият производители, че да не им идват идеи от рода на - свободен пазар...

31

Анонимен

преди 5 години

До 22Викаш при Жан Виденов хляба като беше 5 цента, икономиката вървеше много добре ;) аре бе

30

Анонимен

преди 5 години

Да взема да се качи малко, че като гледам какви кмфтаци се мъката навън. Гладен бик българският народ, ама и мазен.

29

Анонимен

преди 5 години

ама в Норвегия не реват като се качва борсовата цена на петрола, то тая глупост само в България я има, рИват че се е качвала цента на основна експортна стока, абе луда работа :)

28

Анонимен

преди 5 години

по-добре със 7-8 стотинки по скъп, отколкото да го няма, като при великото управление на БСП-то и другаря Виденов, мене тия 7-8 стотинки не ме бъркат

27

Анонимен

преди 5 години

Защото няма е лекар и и закусвални, като хората. Вие имате ли на идея, че има не десетки а хиляди видове хляб? Но сме ограбени от това. Я някой по че да пече качествен хляб, я платени и проверки от разни служби го закриват за 2 дена. И на никой е му пука.

26

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩОТО В НОРВЕГИЯ ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА НЕ РИТНА 12 БАНКИ А ДОНОСНИЦИТЕ НА ДС НЕ СТАНАХА ОЛИГАРСИ,КОИТО ОЩЕ ГРАБЯТ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА С РАЗЛИЧНИ ВРЪТКИ И НОМЕРА.