20

Анонимен

преди 5 години

Два шамара и обиди - крайнодесен расизъм.Ръгане с ножки и бомби - културни особености.

19

Анонимен

преди 5 години

Патриотизмът Е престъпление в Германия на баба Шмъркъл

18

До А 2

преди 5 години

Как каква?Разделение, омраза, отслабване икономически и политически на държавите.Подчинение на Единствения, Неповторимия, Вездесъщия, Неподлежащия на съд и т.н.Вземете карта и вижте Хитлер какво е завладял?Вземете карта и вижте Единственият какво е завладял?Открийте разликата.Първият завладява по-малко територии светкавично и открити зверства.Вторият е завладял по-бавно почти цял свят, с бази, революции, бомби, затвори, санкции.Цената на Украйна е 5 милиарда, толкова струва една държава!

17

Пустиняк

преди 5 години

А както великият есеист, критик и МОРАЛИСТ Самюел Джонсън е прозрял : "Патриотизмът е последното убежище на мерзавеца / негодника/."

16

А 2

преди 5 години

Забележете ! На 1000 демонстриращи патриоти са изпратени 1000 полицаи (и N броя цивилни), водни оръдия и прочие... Страх, страх и ужас ! От собствения им народ . Само че германците вече са го преживяли това . Почвам да мисля, че всички извращения са планирани и търсени....целта каква е ?

15

Анонимен

преди 5 години

Хиляди пъти ли трябва да ви се повтаря, че не сме американски читатели ? Кога най-накрая ще го разберете ?

14

Анонимен

преди 5 години

Разбира се както винаги "журналистите" услужливо ни осведомяват, че нападенията на мигранти над германци са мирни изблици и само по някаква невероятна случайност при която всъщност пострадалия си е виовен са по-редки отколкото нападенията на пияни, лошави, злобни германци най-вероятно бивши комунисти и настоящи нацисти над мирни, благообразни, смирено чакащи убежище мигранти.

13

Димо Падалски 2

преди 5 години

... Разкол в Църквите , "надупване" и клякане пред Со_ _соидната *** , която с милиардите си купува всичко ! ... А ако нещо НЕ успее да го купи ... Просто го смачква или направо го унищожава чрез поръчковите си медии и политици !!! ... Това е истината ! ... Затова ... НАЦИОНАЛИЗМА ... ДОРИ КРАЙНИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ ЗАПОЧВА ДА СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН !!! ... Иначе просто ... ИЗЧЕЗВАМЕ ! ... Това трябва да е ясно на всеки ! ... :( !!!

12

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИ СА!!!

11

Българина

преди 5 години

И аз това се питам? До преди бхк, ообщество и америка срещу България, дпс и дост този въпрос не стоеше. Дори като се замисля до преди ЕС не беше престъпление. Ще има обрат

10

Димо Падалски

преди 5 години

... ПАТРИОТИЗМА И НАЦИОНАЛИЗМА НЕ САМО НЕ СА "ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" ... А е нещо , което е задължително да се "СЛУЧВА" в душите на хората ! ... Колкото и да се опитват да ни "натикат" и "насадят" ш_ _аните "ЕВРОГ_ЙСКИ ЦЕННОСТИ" ... ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И МИСЛЕЩИ С ГОРНИТЕ СИ ГЛАВИ ХОРА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ИСТИНАТА !!! ... Размиване и затриване на Национална идентичност чрез "смесени бракове" и "приемане" на талибани и муждехидини в Бели Държави и общества! "Признаване" на Хомос_ _суализма! ... :( :( :(

9

Анонимен

преди 5 години

Така е! Ние искам чиста, свята, честна и... Бяла България.

8

Анонимен

преди 5 години

Всъщност тия пишманбежанци са причината за възхода на нацизма.Имаше ли нацизъм преди Меркел да и превърти шайбата или брояча на сметката в САЩ и да ги пусне- не.Когато се махнат нацизма пак ще изчезне, но никой не иска да го направи, което ме кара да мисля че САЩ и платени политици в Европа имат интерес от възхода на нацизма, както и е.САЩ имат интерес нацистите да разбият Европа защото пречи на икономическата им хегемония, Тръмп вече официално по телевизията го заяви.

7

Анонимен

преди 5 години

Едно и също се повтаря, десни - леви маршируват и си вдигат рейтинга с Европа е свършено и едните и другите са попуЛисти. В ЕС няма хора със здрав разум.

6

ГАДОРЯН

преди 5 години

Руският генерален щаб каза в прав текст че след 2020 ще има или глобална война или няколко големи регионални конфликта и затова й бяха тия учения с огромен личен състав и техника. И мисля че са напълно прави. Да му мисли Европа най вече.

5

Анонимен

преди 5 години

Германия се събужда! За ужас на мнозина продажници!

4

Анонимен

преди 5 години

Нека да уточним нещо расизъм е омраза към други раси, нацизъм е омраза към всички други народи освен твоя.А когато омразата е към един или няколко конкретни народа, има голям шанс проблема да е във въпросните мразени народи, както и е.Това са хора който първо лъжат че са бежанци второ не искат да се интегрират и трето искат да налагат своя начин на живот в чужда държава, на което нямат никакво право.Тогава да вървят от дупката от която са изпълзели.

3

Чандра Секар

преди 5 години

А соросоидската *** си въобразяваше че е изкоренила чувството за самосъхранение у белия човек. Да ама не. Когато си заплашен да бъдеш заклан, жена ти и децата ти да бъдат изнасилени и убити на собствената тиритория от някакви първобитни пришълци. А за капак и терористични нападения, едва ли съзнанието ти може да бъде замъглено от словесните лакърдии заклеймяващи всичко като нацизъм и расизъм! Европа е на европейците. Самият Далай Лама го каза. Защо ли? Защото точно тибетците най добре знаят к

2

Анонимен

преди 5 години

Много хубаво. А къде ви е поредицата публикации за задържаните журналисти?

1

Европейка

преди 5 години

С всяка новина антиимигрантите стават повече от контрапротестиращите.Явно на хората им дойде до гуша.След половин година има европейски избори.Това е шанса да се променят нещата и да не станем Еврабия. Просто западноевропейците да спрат да се страхуват от правителствата и да се обединят.Не могат да вкарат целия народ в затвора.