12

Баш СОФИЯНЕЦ

преди 5 години

До Баш СОФИЯНЕЦНие чуек устаам тука ми и дубре

11

ДО СОФИИАНИЦ

преди 5 години

Мние , устаами си тука и щи пречим , чи и ощи ши дукарами да ти пречим съвсием , и калта ши си дукарами на нас тука ни и хуу

10

Сексо Фендупкова

преди 5 години

Откак си намерих едно геронтофилче-шеф на транспорта към общината,направо побеснях.Младо,хрускаво и диетично-почнах го със светофарите-справи се чудесно-асинхронизира ги като за селски егрек.Предложих му трошички от герберски парички(ние си ги приватизираме с ремонти).Момчето взе,че се превъзбуди и предложи-2 дена преди учениците-затапване на Софето.-Фънди ние като вампири,ще се храним от хорските сеири.Нека пожелаем - копането да е с цел-кой народа си мори-под земята да се подвизава от зори!

9

СОФИЯНЕЦ

преди 5 години

драги селяни,на който не му харесва обратно в калта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Ташако Ерменко@

преди 5 години

Една жена каза ,че е чула че някой е стоял 10 часа в задръстването. А друга жена и е казала ,че ремонтите се првят нарочно за да дразнят хората ! От Позитано 20 потвърдиха информацията !

7

НЯКОЙСИ

преди 5 години

ПРЕДИ ДНИ ОТНОВО БЯХ В Т.Н. СТОЛИЦА, СМЯХ И УЖАС. ВИЕ СИ ТАНТУРКАТЕ, НО, НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СТРАДА ЦЯЛАТА СТРАНА. Е ОПРАВЯЙТЕ СЕ .....

6

az

преди 5 години

тая герберска *** начело с оня малоуник кралев ни съсипа града трафик би=улевардите за които ние сме си платили да ги има а тоя ще ми взима лентите от тях да не можеш никъде да отидеш, няма такъв град в света ...а хората си траят

5

Анонимен

преди 5 години

Ремонтите в София масово са некачествени и след няколко месеца, улиците пак се затварят, пак се ремонтират, пак се крадат пари, пак се влагат некачествени материли и пак няма никой виновен.Гарантирано от ГРОБ.

4

Фитипалди

преди 5 години

Жунгла, жунгла е Софията. Най-противният град, в тая депресираща котловина нагъчкани 1.5 милиона селски бека. Жалка история.

3

Анонимен

преди 5 години

това в софия нито са тапи нито са задръствания.

2

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече крадливия фандък и бандата й ремонтират, толкова по-зле става София.

1

месара

преди 5 години

не са виновни ремонтите, виновни са новозаселилите се "софиянци", от тях няма място нито на улицата, нито в училищата, нито в детските градини! ФАКТ!!! и те са тези които недоволстват от "неудобствата" в София!