14

Винету

преди 5 години

До глас 07. Айде стига си хвалил тоя въздухар. Не виждаш ли колко е смешен с тези кухи лозунги? А покрай него и ти.

13

Как точно

преди 5 години

ще ги обедини?Едни ще се женят/омъжват още на 12-14 г., а останалите ще завършат средно или висше, ще започнат работа тук, в България и стриктно ще си плащат данъците, защото неуките им връстници вече имат по 4-5 деца и са им нужни повече от 1 000 лв месечно под формата на помощи?И учещите и работещите ще отлагат своето задомяване и създаване на единствено дете за след 30-35 г., за да не мизерстват

12

Анонимен

преди 5 години

ДРЪТИЯ ПРОДАЖНИК ЩЯЛ ДА ОБЕДИНЯВА МЛАДИТЕ ХАХАХА

11

Глас 07

преди 5 години

Смислени думи от разумен човек! Най-после някой да спомене за наука и образование като приоритети.На Чичо-Тиквовите Синио-Зелено-Червено/тиквеничковчета само думите "път" и "асфалт" са им в устата.Откъдето се краде най-лесно и безнаказано.

10

Анонимен

преди 5 години

Ще включим и баща Ви г-н Президент! Той ще прекрати осакатяването!

9

96956

преди 5 години

Защо се обръщаме към лозунги от социализма, преди 30 години?Преди има няма няколко месеца, бяха издигнати гръмки лозунги за Западните Балкани, категоричното ни ратифициране на т.н. ИК, невероятната среща ЕС Турция във Варна и още много други политкоректни лозунги.Това естествено доведе до невероятно повишаване на жизнения стандарт и до завръщането на младите българи.

8

Анонимен

преди 5 години

Тя Мая щеше да е по-добър президент. По-балансирана е, наистина се старае в работата си и е по-диалогична. И същевременно има СОБСТВЕНО мнение, което отстоява. Радев въобще не желая да го коментирам.

7

решетников

преди 5 години

Да поведем нацията към светлото бъдеще! Баххти и смешния лозунгар, даже и при социализма призивите бяха по-умерени.

6

Радев губи

преди 5 години

Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

5

Анонимен

преди 5 години

Президентска република и закриване на НС, никога повече демонокрация и капитализъм.

4

Анонимен

преди 5 години

Турция не е балканска държава а малоазиатска.

3

Анонимен

преди 5 години

Самото образование само по себе си е нещо без особено значение.Важното е колко е умен и как е възпитан човек.Харесва ми президентът ни.Изглежда разумен човек,реалист.Не плямпа за голямото европейско семейство от *** и афро-арабски клошари как сме били едно с тях и колко било хубаво да си купим електрическа кола за 150 000 лева при положение,че тва е 10 годишната брутна заплата в България на повечето граждани. Просто цитирам по спомени предишното недоразумение.

2

Православен

преди 5 години

Президентска република и разпускане на парламента, след велико народно събрание, няма друг избор!

1

Анонимен

преди 5 години

Първият президент, с който се гордея ! Колкото повече да се опитват медиите на ГЕРБ да му сринат репутацията - толкова повече хората го харесват и подкрепят. Като си спомня Плевналиев - направо ме беше срам, че такъв мишок е лицето на страната ни по света. И сега като някой тийнейджър се показва и фука навсякъде с тази Банова, дето кой ли не я мина. Голяма гордост - да си баджанак с цяла София.