71

Паметлив

преди 5 години

До АнонименА бе вий мало..умни ли сте или какво?Разрив между САЩ и Турция означава спасение за България!Какви руини,какви руснаци,какви 5 лева????То нали в това е смисъла-САЩ да не толерират повече Турция,а ние да не се нуждаем от руска помощ(която има силни странични ефекти).

70

Анонимен

преди 5 години

Чугyни, това, че Тръмп се заяжда с Турция не значи, че санкциите отпадат нито, че пенсиите ви стават по 300 лв. Вие си оставате същите прошляци.

69

Анонимен

преди 5 години

Защо бъркаш Русия тука, не се знае. Ама да се намешаш у гювеча.Кой не иска да върне пастора? Ние или Турция?

68

До68

преди 5 години

Явно не си от много умните. Замислял ли си се защо има хора на земята? Не е защото има гей паради.

67

Анонимен

преди 5 години

И кое му е хубавото на това България да се затрие?.Ушaнките се надяват, че като положението се скофти пак да викат Русия на помощ. Съгласни са България да потъне в руини само и само да ближaт руски сапоги.

66

Анонимен

преди 5 години

Браво, Тръмпчо. Само така. Нема лабаво.Ердо си беше въобразил, че е наместника на аллах на Земята. Крайно време е да разбере, че не е така.

65

до 65

преди 5 години

Знаеш умните не гледат от тоя ъгъл на вашата религия еб ете се и се размножаваите. Но глобално планетата се задъхва и с ваште измислици мислюмски сами ще затрием планетата вие сами ще се унищожите. Евала на чичо Тръмп. Сложи ви прът в дупето

64

Анонимен

преди 5 години

Лошото е,че до драстичен разрив със сигурност няма да се стигне.Прекалено хубаво би било,ха-ха..И кое му е хубавото на това България да се затрие?

63

Анонимен

преди 5 години

чичо Тръмп е пич ,каквото каже-става !

62

Анонимен

преди 5 години

Добре си спомням един доклад на ЦРУ,публикуван през 1998г.Та в него се казваше между другото,че нациите на Балканите били перспективни(турци,албанци) и неперспективни(всички славянски)..Та с какво в доклада не си съгласен? Напълно в реда на нещата е нации които имат положителен демографски прираст да са переспективни. Почни да правиш деца вместо гей паради и ти стани переспективни като турците и албанците.Кой нормален би искал да има отношения с някой който утре няма да го има?

61

Иван Начев

преди 5 години

До До Иван НачевНе съм този, за когото ме вземате. Съвпадение на имената някакво. Не мисля, че трябва човек да е поне в НБУ за да види порнографията в днешната президентска институция на САЩ/

60

Николаев

преди 5 години

След решението на тръмп накъде ли ще се завърти турция? Европа също ги лъже за ес а и преврата който му спретнаха ? Така че сега ще се търгува базата инджирлик членство в нато и завой на изток.

59

Паметлив

преди 5 години

Та съюзници сме с Турция в НАТО,ама виждаме,че не е никаква пречка за турска агресия към нас,а САЩ са силно индеферентни към това.За САЩ Турция е съюзник I-ва категория,а България-III-та,че и отвъде.Така че конфликт САЩ-Турция е само в наша полза.Лошото е,че до драстичен разрив със сигурност няма да се стигне.Прекалено хубаво би било,ха-ха.

58

Анонимен

преди 5 години

M-да-а ... , има сериознадилема пред пиндоскиятузар и си напряга мозъка .

57

Паметлив

преди 5 години

Добре си спомням един доклад на ЦРУ,публикуван през 1998г.Та в него се казваше между другото,че нациите на Балканите били перспективни(турци,албанци) и неперспективни(всички славянски).САЩ трябвало да сътрудничат с перспективните и да неглижират неперспективните.Видяхме че се придържат към тая линия през годините.Когато влизахме в НАТО и ни накараха да си нарежем ракетите по турско настояване,направихме запитване дали САЩ ще ни защитят от турска агресия.Отговорът бе,че сме били съюзници в НАТО.

56

Сезгин

преди 5 години

Съжалявам коментара ми беше за 55

55

А бе

преди 5 години

До до 51до 56 И кои са тия "истински приятели на Турция' дето казваш?Щото не се сещам за нито един.

54

Stomin

преди 5 години

До до 51поне имаме национални герои а вие имахте един Ататюрк ама на последък хубаво си го оплювате и още един Реджеп Иведик виж него си го тачите

53

Мда

преди 5 години

За САЩ не е от значение кой какъв е:демократ,диктатор,ислямист,будист,фашист,абе каквото се сетите.Критерият за съюзник-враг е подчинение-неподчинение.Ярък пример е С.Арабия-страна със средновековни нрави и управление,която обаче е пръв приятел на Америка.

52

до 51

преди 5 години

Турците никога предават истинските си приятели , но виж за българите не можем да кажем същото и това много добре го знаете. Кой предаде Левски ? Цялата ви история е една голяма лъжа ,националните ви герои са бандити и луди като Ботев например....