198

Анонимен

преди 5 години

До WTF?Повечето от вас нямате елементарна чест, не държите на думата си, не изпълнявате договорите си и смятате това за нещо нормално-Също като *** с гаранциите за териториална цялост на Украйна. Или с нападението над Полша. Или нападението над Германия. Или нападението над България. Или нападението над Япония.

197

Анонимен

преди 5 години

И Чаушеско и Тито са се разграничавали от убиеца Сталин. Само ние сме ми кланяли, както сега се кланямае на запада.

196

Анонимен

преди 5 години

Ако сега баба Мекел нареди на Бойко да нахлуе в Чехия за да запази целостта на НАТО, нашия пожарникар пръв ще се отзове, следвайки примера на своя кумир Тодор Живков.

195

Анонимен

преди 5 години

Предполага се че точно ние българите сме предложили на руснаците военно нахлуване в Чехословакия, защото преди това Тодор Живков сключва специален договор за съдрудничество с Дубчек, който малко по-късно става инициатора на Пражката пролет и Живков е искал да се разграничи от него пред останалите лидери.

194

войник

преди 5 години

Има 3-ТРИ - жертви от бг.!!! Едното войниче е от полка в Харманли - Лальо Танев !!! Да тежи на съвестта на комун. престъпници !!!

193

WTF?

преди 5 години

България е била в договорни отношения, които е изпълнила. Не очаквам от населението на държавата на крадците да разбере какво означава договор и изпълняването му. Повечето от вас нямате елементарна чест, не държите на думата си, не изпълнявате договорите си и смятате това за нещо нормално. За това плюете. Не се интересувате какво пише в договорите които подписвате защото и без това нямате намерение да ги спазвате.

192

Анонимен

преди 5 години

Utre shte si spomnim 50 god. agresia! V Praga i Bratislava e palno s plakati - okupanti domoj:))) Inache nishto ne sa pravili nashite imbecilcheta!!!!

191

Дедо ви

преди 5 години

Никой войник,длъжен да изпълнява заповеди,не може да се нарече агресор....Агресори са само политиците и престъпниците...Ние просто изпълнявахме заповед,стреляха по нас ,но ние един куршум не сме изгърмяли...Знайте го всички дето само сте чули за това събитие,но не сте били там!

190

Вербовчик

преди 5 години

Ние не бяхме агресори!Само защитавахме най-хуманния комунистически строй и братския Съветски съюз от попълзновенията на реакционерите и западните фашисти и либерали!Вервайте!

189

Анонимен

преди 5 години

На дъртите комунистически офицери трябва да се отнемат пенсиите.

188

Анонимен

преди 5 години

Голям срам за България. Да изпратиш армия срещу мирни невъоръжени хора искащи сами да управляват живота си. СРАМ Евала на румънците.

187

Шоп

преди 5 години

До Сезала ( 177 ): Не е така. Потурнаците в Батак и Копрившица са били за плячка/грабеж, а с войниците не е било така.

186

бижи

преди 5 години

и боико им даде на тия *** големи пенси

185

Анонимен

преди 5 години

тука е пълно с ***, които плюят по Българската армия и нейните воини... заслужавате Ердоган да замени Бойко и да си бъдете раята каквата сте родени! Вие не заслужавате да имате държава! Само ярем за вас!

184

Анонимен

преди 5 години

"беше немислимо да оставим Чехословакия да си замине" - ама какъв си ти да казваш на чехите как да живеят бе ***. Нито са те канили, нито нищо.

183

Анонимен

преди 5 години

Нещастници...не били агресори ? Няма що големи герои с автоматите срещу цивилни мъже жени и деца. Срам..... Евала на румънците.

182

Анонимен

преди 5 години

прекланям се пред българските герои в Чехословакия!

181

Стоедин

преди 5 години

Извиняваме се!

180

Анонимен

преди 5 години

Румъния не само отказва да участва в окупацията на Чехословакия ,но даже не е разрешила преминаване на войски през нейната територия!В същото време по медийте в Югославия се хвърля огън и жупел по агресията на социалистическите армии под диктовката на Москва!Май и в соцблока е имало право на мнение на всяка комунистическа държава!Българските управници и тогава ,като сега безприкословно изпълняват каквото им се нареди ,а тогава можехме да се оправдаеем с отрицателното мнение на нашите соц .комш

179

Така беше

преди 5 години

Всеки другомислещ се премазваше още в зародиш. Викаха ни на разпити в партийни комитети, заплашваха ни, изключваха ни, някои лежаха и в затворите.