72

Анонимен

преди 5 години

До TъпанарОтдалече, че си жaлкo cъщество с птичи мозък...

71

Тъпанар

преди 5 години

До някой си там"Правителството няма нищо общо със съдебната система"Айде Бе! Ти да не си от Луната бе мой? Или тате ти каза да напишеш така? Или си 100%-ов и.ди.от? Май ще да е последното. Според теб съдебната система държава в държавата ли е? Ако "Да" - ид.и.от си! Ако "Не" - кой го контролира тоя орган? Може би правителството на Бангладеш? Как може за жълти стотинки да си продадеш държава, националност и мнение бе из.ро.д?

70

Харасва ми

преди 5 години

Как отчаяно герберастките *** се мъчат да ни убедят, че управляващите тикви нямат нищо общо със случващото се в страната :))) алооо ние не пасем растения бе га лфони

69

Анонимен

преди 5 години

До ПравителствотоHeграмотен си и такъв ще бъдеш до края на жaлкия си живот... Дори и Google не може да ти помогне...

68

Правителството

преди 5 години

Няма нищо общо със съдебната система... Тя се контролира от Тръмп... И Путин и Мики Маус :))) ей това герберастите са безобразни наглеци

67

Анонимен

преди 5 години

До ТъпанарНаистина си Meга Tъп...Правителството няма нищо общо със съдебната система ...Ама може ли да има още такива глyпендери в тази България!?

66

До Анонимен 63

преди 5 години

Е нали не беше дрифтил така каза един баш катажия онзи ден. Само 4е това да го разправя на шапката ми. От 40 години обикалям света с тира 4ак до Ирак и Иран съм ходил по татово време оба4е някои новорасляци си мислят 4е вси4ки пасът трева.Ти си пълен *** и не си на 60-70 год., а най-вероятно на 17-24. Върни се в училище - да си доучиш!

65

Анонимен

преди 5 години

Викате ако обществото не беше толкова лошо да иска възмездие, случая щеше да мине скрито-покрито така ли да ви разбирам писаниците ?

64

Анонимен

преди 5 години

....Районните магистрати от Петрич оставиха с мярка "задържане под стража" младежа. Адвокатът му го защитил, че все пак става въпрос за млад човек, който тази година ще бъде ученик в 12 клас в петричката гимназия. Освен това е неосъждан , а искането да бъде задържан за престъпление по непредпазливост, е направено под влияние на обществото....Пикльото трябва да си понесе наказанието в пълен размер(вече е пълнолетен), престъплението му не е по непредпазливост, Адвокатът приказва цинизми.

63

Баджо

преди 5 години

Както каза другаря милиционер от Петрич,детето направило път на мравките,колата се подхлъзнала в мокрото време и станал сакатлъка,чиста случайност....

62

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно брутална продажност от страна на медиите. Все едно осакатените за цял живот деца не са интересни за никого и не са важни. Дано някой се издрифти и върху техните деца да ги видя тогава какво ще пишат.

61

Анонимен

преди 5 години

Очаква се свидетелите драстично да си променят показанията. Вестниците вече викат, че мумчето е добро, младо е и живота е пред него а обществото е лошаво че го съди. Да го пущят мумчету зер е пулецейско чадо а осакатените и без друго един вид са *** и не ни интересуват.

60

Анонимен

преди 5 години

А онзи представител на МВР Петрич който пред цяла България публично по ТВ каза в ефир,че е "установено" че автомобилът не е дрифтирал!?!??Щото вероятно искаха да прикрият на нашия човек детето!Добре,че има свидетели!

59

Анонимен

преди 5 години

е додохме си на думата,сега да си дойдем на присъдата,дрифтенето е умишлено деяния,т.е. умишлено е поставял автомобила в неуправляемо състояние за да се кефи на ефекта,съответно сега пострадалите трябва да се изкефят от присъдата,иначе няма резон

58

Нестор

преди 5 години

Когато имам път към Петрич лично ще напукам зурлата на минцифайката Ряпчев дето най - нагло лъжеше В ЕФИР че нямало дрифт ! Имам двойно гражданство, просто ще му изкривява сурата някоя вечер и се прибирам в Англия същата нощ.

57

Тъпанар

преди 5 години

Малък бил. Малък, ама има право да гласува. За гласуване е голям, за осакатяване на хора не е...А за тези, които са написали, че не било виновно правителството! А кой Бе? Къде съдебната система, къде е полицията? Този не му е за 1-ви път да кара така. Ако работеше полицията, вече щеше да има 3-4 солени глоби за рисково шофиране и щеше да е без книжка. Ако работеше съдебна система, трябва да е 10 години в затвор. А кой ги контролира тези институции?

56

Анонимен

преди 5 години

"... експертиза ще установи причините ..." Причините са ясни , господа заседатели.Да влезе убития, пардон, еднокракия.

55

Пет

преди 5 години

И Кой ще търси в Юар? Те там белите хора вече масово ги обират и убиват безработните чернокожи. Спин.бандити.наркотици...и Юар е зле вече...може би Швейцария.като Независима уж...държава а прибираща парите на диктатори ,комунисти и бандити...това момче толкова често с колата през границата? Защо? Какво прави там? Пренос.превоз? Търговийка? Тате може да го прати някъде...да продължи образование или лечение на Някаква болест...

54

Анонимен

преди 5 години

Е нали не беше дрифтил така каза един баш катажия онзи ден. Само 4е това да го разправя на шапката ми. От 40 години обикалям света с тира 4ак до Ирак и Иран съм ходил по татово време оба4е някои новорасляци си мислят 4е вси4ки пасът трева.

53

месара

преди 5 години

ами да разрешим на дванадесетокласниците да убиват, все пак са млади! нали така бе адвокатино?