7

Reptile

преди 5 години

Очевидно - лош дизайн на базата, за който са платени МИЛИОНИ. Вероятно клъстери с мироринг... ама е било бавно и са спрели мироринга, щото не са могли да оптимизират заявките и индексите. Мо'а съ фана на бас на синьо Джони. Бекъп има, ама по клъстери и свързани таблици тва нема дигане.

6

(-_-)

преди 5 години

Лошото управление се дължи на това, че няма себеуважаващ се IT специалист, който да бачка в държавната администрация.. Има едни, които кибичат и през цялото време бачкат часпром, ама седят там за 'сигурността'.. Много от тия институции аутсорснаха тия дейности на частни фирми, ама като се смени шефа и нова фирма се закрепва като пиявица.. Абе тури му пепел!

5

Запознат

преди 5 години

До АнонименПич, от 23 години съм aдмин, не 4, два не са ми гърмяли на куп. Това са вицове. Тежко на тази държава, ако разчита на 4 диска? Тука яко ни сапунисват, ама яката.

4

Запознат

преди 5 години

Много неизвестни, само едно е известно. Управляват ни ***, ама кръгли.

3

Анонимен

преди 5 години

На всеки може да се случи да гръмнат 4 диска. Въпросът е защо данните не са възстановени от бекъп до сега???Някъде се появи информация за доставка на нова инфраструктура за 3,6 млн. лева. Да не би при миграцията някой да не сгафи нещо. Почти 4 млн. лева за оборудване което може да се купи за 2 млн.....

2

умишлено е ...

преди 5 години

... сринато, за да създаде удобен повод за ...е те вече го казаха - новото голямо "око" на големият брата истината че няма нищо по-сигурно от хартията, но ... тя вече не осигурява достатъчен контрол над офцете.а желанието на некои за все повече контрол , за повече репресия , облечена в "демократични" рамки е повече от крещящо видно

1

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите са крали и с гъзo си, какво неясно има?! Хем са крадливи, хем са нeкадърници!