18

Шофьор

преди 5 години

Бойко прави чудеса и всичко по силите си за да намали щетите. Истината е че Станишев и Орешарски са хората които имат най-голяма вина за трагедийте по родните пътища. Още няколко мандата ще трябват за да заличим бедите които комунистите натвориха.

17

Бугарин

преди 5 години

Хайде,някой да ми обясни,кой пусна фалиралата копърка на пазара за гражданска отговорност в България?Хайде сега някой да ми обясни,кой ще изплаща щетите,на хора,които са потърпевши от шофьори,които имат застраховка в тази ошфорка ...

16

Анонимен

преди 5 години

21Супер глупав коментар на човек, без статистически данни. Вземи едни семки и слез пред блока да си завършен бай ***. Давай газ и изпреварвай на завоии и чакай Кат да ти помогнат :) и господ неможе.

15

Анонимен

преди 5 години

А не бе, баба ми на преклонна възраст на село е виновна!Кольо Босия като протестира срещу фалшивите книжки, като очевидно ще изгуби живота си за да ви помогне, вие го изкарвахте луд, и не знам какъв си!Иначе ГЕРБ - а много убав, а индиец в учебна кола КОГА? WHEN???Как индийци КОИТО НЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ И ПИШАТ вземат книжки? Кака НЕуважаеми гласоподаватели на ГЕРБ???

14

До 19

преди 5 години

...айде без цитати..позицията ми е ясно изразена и не са нужни справки и отчети ,а конкретни действия..Лека вечер ти желая и лек път..стига да шофираш де..

13

Анонимен

преди 5 години

До 18 и каква вина носят ? Ето ти малко факти и тебе ."Превишената и несъобразена скорост продължава да е с най-голям дял за катастрофите по вина на шофьорите, става ясно от анализа на КАТ. Поради тази причина са настъпили 1120 (35,47%) от тежките пътни произшествия, при които са загинали 138 (47,26%) и са ранени 1402 (35,51%) човека."Това кат ли ти е виновна ? Че всеки репейй кара над възможностите си?

12

Анонимен

преди 5 години

Естествено че носят вина...Нека се обнародва шофьорска книжка задължително на 21навършени години...и нека в 12клас въведат задължителен час по пътна грамотност например...елементарно ..но със сигурност ще бъде ефективно..

11

Анонимен

преди 5 години

А на тоя колега по-долу, който пак хвали чужди държави . Бях в Германия за 4 дена с кола ...Всеки ден имаше адски катастрофи със запалени коли и мелета по 10 коли. Айде Моля ви се с това на Вън. На всякъде има идиотии, не спазващи правилата за движение. Посочими една държава където има 0 катастрофи :))) Понеже си много отворен .Когато не ги спазвате ...риска си е ваш. Когато се спазват проблеми няма.

10

Анонимен

преди 5 години

А нещо за отговорността на тези дето продават шофьорски книжки!? Какво ни баламосвате пак бе мекерета п.е.е.фс.ки!?

9

Анонимен

преди 5 години

По принцип няма как институциите да носят вина. Всеки шофьор е минал обучение и изпит за правилата на движение. На пътя си само Ти , колата и знаците. Когато не спазваш указанията и правиш, каквото искаш края е ясен. Какво да направят КАТ ? Да сложат по един полицай във всяка кола ли ? Че нали вие дето плюете сте същите по улиците :) Ако спазвате знаците и не се правите на хитри ..Всички ще се прибирате. Другото са празни приказки.

8

Ха-ха

преди 5 години

Разбира се че не носят. Те са само регистратори на безобразия.Да сте видели досега някой наказан чиновник. Може да има някой уволнен, ама това не е наказание.Ще потърси ли някой отговорност на КФН за КТБ и Олимпик ...

7

Баш така

преди 5 години

До АнонименТака трябва да е, но пътната маркировка и знаковото стопанство да са като в Германия, или дори Гърция. Тука е трагедия. Може ли да имаш на извънградско ограничение 40 км.?

6

Бааа Бона от запаса

преди 5 години

Гъмжи от холандски немски английски регистрации сега през август.Газят на пешеходни пътеки ,секат на червено.Вътре гледам ..римляни.Да си ходят че да олекне малко.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва като в Германия: две сериозни нарушения или превишаване на скороста с над 20км.....3 месеца книжката.Ако караш без книжка....6 мес.затвор!Айде нарушавай ако искаш!

4

Баш така

преди 5 години

Още от едно време КАТ е статистическа служба и куче касичка. Нищо друго. В КАТ вече не приемат, ако нямаш диплома за операторско майсторство.

3

Анонимен

преди 5 години

Вина носят че бавно броят труповете,иначе са си *** с вратовръзки и манталитетът им е чукундурски така че не очаквайте дори и да водят елементарна статистика камо ли да предприемат каквото и да било.

2

Реалист

преди 5 години

Днес отново пътувах. Контрола за скорост е на изхода на тунелите. Дебнат на 80-те. Защо не дебнат на средата на магистралата за каране с 200 км/ч.? Това си е пълнене на касичката. От едно време е така. Освен това се пишат глоби за 2-3 нарушения, другите се игнорират, дори направени пред полицаите. Седят и гледат на другата страна. Друго си е да дремеш в колата и да правиш търбух.

1

Ставрю

преди 5 години

Наистина не съм виждал джег ал в учебна кола. Но докато има мутри и техни приятели 'този е наш човек пускай го' все ще е така. Карам бус и когато изпреварвам и ме настигне некой батка па светка па се лута лево десно бе то голям проблем и кат ме изпревари па ми засече пътя и а да стане сакатлък. По някога даже се опитват и да ме стопират да ме бият щото пътищата са за, а мутри, депутати, наш човек, за батката от квартала. Никога няма да преключи това по пътищата в една пукаща се от корупция държ