50

гатанка

преди 5 години

Правилно .В ареста.Не може да се изживяваш върху беззащитните животни.Не си здравомислещ.Имаш психични проблеми.Хем е за затвора.Хем е за лечение.

49

Анонимен

преди 5 години

Това е демокрацията. Държавата умишлено съсдава законодателно квази проблеми, които раздепят здравомислещи от *** докато всички спорят неусетно се оказват ограбени. Така е и тук такае и САЩ. Просто споровете са различни - механизмът е същия.Всеки нормален човек ще каже, че неще глутница кучета пред блока си докато децата му се прибират от училище. Но докато се чепкаме за това децата ли са по-важни или кучетата Дебелия опоска държавата

48

Анонимен

преди 5 години

До ловецТи си срам за държавата. *** се удави в някой ***!

47

Анонимен

преди 5 години

Там му е мястото на ***! Водим се европейци, а сме си същите пещерняци. Не може да се държи като дивак и да очакваш по- различно отношение. До кога животните ще търпят издевателствата на разни психопати? Затвор! И му дайте *** на тоя!

46

ловец

преди 5 години

Предлагам да се въведе законова защита и за плъховете, защото те също са животинки и според мен са като кучетата, но по-малки и сладки! Да защитим плъховете!

45

...

преди 5 години

До 40 (Факт) А как държавата да се справя с проблема като хората оставят всекидневно хиляди кучета и котета на пътя. Държавата първо да се справи с хората, че все *** останаха. И все мрънкотите, ама нищо не правите! Да гние в ареста и да му се блъскат мухите в главата. И като мн го защитавата, дали е отишъл да прибере трупа или ще гние на улицата???

44

Дедо

преди 5 години

По отношението към животните се съди за човека и обществото като цяло!

43

...

преди 5 години

Половин хубава новина да прочета тази сутрин! Ще посяга на невинен живот тъпанара, при самозащита ли беше?

42

Кучомраз

преди 5 години

Кат бях малък любимо удоволствие ни беше в маалата да въежем на бездомен *** една тенекия за опашката един ш *** в газа и то тарчи докато баялдиса ний се таркаляхме по земята от смех голем кеф беше

41

Анонимен

преди 5 години

Ако откраднатите пари по разни кучкарници бяха дадени за старчески домове, сега щяхме да сме с години напред." животинката" ще оплакватДето разнася тении и ***.Кой знае колко хора е изпохапала.Ама тогава не са "водили следствие".Сега "водят следствие".Не че оправдавам убийството на кучето .

40

Нека минем направо

преди 5 години

Навремето по селата комунистите трепеха на бабите кучетата,за да могат да влизат в къщите на хората посред нощ,без много,много да се чува.Присъствал съм на екзекуция на кучета с ловджийска пушка.Пред мене комуниста изби около 30-40 животинки.Бяха вързани със сезал за шиите.И никой,никога не им потърси сметка за това.А сега ако се заинтересувате,кои са журналаята които описват този случай,обезателно ще са потомци на партийни дейци.Можете да го проверите.Потомците на БКП,днес са безупречни.

39

Мариан

преди 5 години

***

38

Ханс

преди 5 години

Не е лесно да си журналист, по - *** и от ушавите...И като докажат че именно с някоя от иззетите, абсолютно незаконно, въздухарки е гътнат помияра, да ми се обадят. Бас ловя че ушевите не могат и да определят колко джаула вадят наистина въздухарките дето са откраднали от човека....

37

ПорЦелан

преди 5 години

Като намажеш леко съчмата с WD40, двутактово масло или вазелин, въздушната пушка се дизелизира и наистина гърми. Леко, но гърми. Това естествено съсипва пушката, но ако тя има 120 m/s, така става 180 m/s. По този начин плъховете могат да си видят вътрешностите, а на кученцата им се пука черепа.

36

Факт

преди 5 години

Кучетата нямат място на улицата. Щом държавата не се справя с проблема, да не се сърди на гражданите, които са решили да помогнат!

35

Анонимен

преди 5 години

Как гърми въздушната пушка, ужас и безумие.Освен ако не е .50ти или поне 9 мм. Юнджин. А те кучетата ги кастрират ама защо се клец.ат ,не знам

34

Кон

преди 5 години

Сега пък хора срещу кучета. Идиотска милиционерска политика на редактора на Днес. Кажете нещо за самоубийството но зам. шеф на МВР. За престъпника, който го лекуваха миналата година, пък сега едвам го хванаха в Турция. Какво стана с множеството убити бизнесмени, които нямали врагове? Защо пуснаха от затвора изнасилвача от Стрелча? Какво стана със съветника с Ролс-ройса? Поне кажете кой обърна автобуса на Тракия.

33

Психиатър

преди 5 години

До До 23 ДО 28 Освен безрабетен и болен , явно си и ***, ама кучетата не са виновни за това, нали знаеш?

32

Ристу

преди 5 години

И журналистите колко са манипулативни. Написали "животинката". Сякаш трябва да съжаляваме *** куче. Кой знае кого от роднините на човека е ухапало или нападнало.

31

Анонимен

преди 5 години

Кмета кога ще го арестуват за това, че е допуснал да има скитащи кучета?