38

Коки 2

преди 5 години

И нали сега системата беше непробиваема, войновски и попов това твърдяха, за теорията говоря. Какво стана в Бургас преди няколко дни хахах. Сега същия войновски ще иска нови пари за надграждане на системата и естествено за комисионни. И още и още. Вижте кой е директор - манолов на ГД АИ и какво има и срещу него. Догодина с тези управляващи и контролиращи транспорта ще ударим 2000 хиляди жертви.

37

Коки

преди 5 години

Пак ще лапне едни пари войновски и московски от GPS. Много ми е интересно как служители, които са опорочени във времето, определят правиата за изпитите. Значи московски уби детето си, без да спазва никакви правила за безопасност, сега същия контролира процеса на изпитите, попов е подсъдим за корупция, той е ресорен за агенцията, войновски самият той използва служебен автомобил като личен, което си е кражба и този автомобил е със специален режим на движение. Скапана държава.

36

Анонимен

преди 5 години

Ако се замислиш ...Продава книжка въпросния киртак било то даяджия или нещо друго ,не може да се докаже ...Курсисти те му отрепват човек ,с 300 зора въпросния инструктор го махат и той след няколко месеца си обжалва уволнението и пак е на работа ...но сега е много по изпечен Е до кога така е ?Тия в парламента до кога ше ги търкат тия банки ??

35

Анонимен

преди 5 години

"Леле, сега брата ром и всичкото *** как ще обжалва до дупка"Ти ром в учебна кола къде си видял? Много фантастични филми гледаш. Всичкото ром е с купени книжки.

34

Съд за министерства

преди 5 години

GPS системите са доказано ВРЕДНИ и увреждат тежко водача и пътниците.ползват са от САТАНАТА за нанасяне на трайни нелечими повреди на НАШАТА ЗЕМЯ>САТАНАТА произвежда чрез обеме контрол 100% от холограмите производство на човешки заводи.Информацията за САТАНАТА дойде от тестове със Земетресения от Алеутите ,ХАваите и Северна Аляска

33

Анонимен

преди 5 години

Леле, сега брата ром и всичкото *** как ще обжалва до дупка - "скъсаха ме само щото съм зелен!"

32

Съдете ги вСтрасбург

преди 5 години

АКо има камера в автомобила или холограми на предно стъкло съдете наглите престъпници увреждащи водача на МПС за милиони на всяка жертва.НАпомняме че КОнституцията чл.32 Абсолютно ЗАБРАНЯВА снимането ..ЗАКона за движение по пътищата ЗАБРАНЯВА лепенето на предни стъкла на всякакви отвличащи вниманието на водача стикери вкл НАГЛО ПРЕСТЪПНИ тежко терористични холограмни оръжия ползвани за трайни увреждания на земята <климата и водачи и пътници.

31

2 000 000 мл км

преди 5 години

И най- обикновнения чиновник знае ,че със усложняване на какъвто и да е разрешителен режим се води до повече корупция ,, искате да премахнете корупцията ,а постоянно усложнявате правилата под най-различни претексти ,тоест бюрокрагщината расте -това си е и доста цинично и от самолет се вижда постоянното усложняване на нещата ---ЩЕ ИМА КОРУПЦИЯ !

30

2 000 000 мл км

преди 5 години

Давам ви пример --нито един катаджия не кара така както се кара на изпита дори със служебната кола да не казвам за собствените им....трябва да се кара така ,че да се слееш не да викаш инструктура така ме учи--това е гласа на опита щото гледам тука ,много книжовници ,,,а за катастрофите истината е пътища без КОНФЛИКТНИ ТОЧКИ това няма да го направят защото инфраструктурата е поне 20 г след трафика тази изостаналост води до СМЪРТ.

29

2 000 000 мл км

преди 5 години

Та на този изпит може да бъде скъсан не един ,а три пъти човек който кара много по добре от самия даяджия и е спо -голям стаж в пъти от неговия ,целият изпит е една голяма щуротия така създадена ,че ще го вземеш ако ти го дадат....Не права за обжалване тотално облекчаване при провеждане на изпита курсиста трябва да е спокоен сега той трепери като на заколение . То е ясно ,че след това се става шофьор ,всички хора професионалисти ще ви го кажат ,онея по телевизията са кукли на конци не експерти.

28

Анонимен

преди 5 години

"Отделно на курса не се кара така както на практика .."Както казваше моя инструктор: "В момента в който получат документа, забравят моментално всичко на каквото съм ги учил и започват да си карат както си искат без да им пука за правилника."

27

2 000 000 мл градско

преди 5 години

Този които твърди че ако курса стане да кажем 3-месеца и започне да струва 1500 лв ,та този които твърди ,че от там ще излезнат нови перфектни шофьори който няма да правят п.т.п. и спокойно ще излизат от всякакви тежки ситуации като истински професионалисти не си е пил хапчетата...Цялата пропаганда се върти около повишаването на цената на курса и е фалшива загриженост заради катастрофите --който иска да няма катастрофи да оправи пътищата . Отделно на курса не се кара така както на практика ..

26

Анонимен

преди 5 години

Всички са си изкарали шофьорския изпит различно. Някой са го взели нереално лесно, други са ги пекли на шиш. Много е различно и много субективно и зависи от това дали си дал рушвета на ДАИ и какви точно са ти връзките (чичо катаджия, журналист, вуйчо инструктор и т.н). За това се опитват да ги направят нещата по-обективни, защото сега положението е много неравностойно.

25

Иван

преди 5 години

Следва - обжалване на оценките в училищата и университетите.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се обжалва не когато ДАИ са скъсали някого, а когато са го пуснали - тогава започват поразиите.

23

Анонимен

преди 5 години

Възможно е да намалят изнудванията, но лично аз не преживях подобни истории при вземане на шофьорски си курс. Дори още изпитвам голямо уважение и спазвам съветите на своя инструктор. Но ми се иска да се жалвам срещу нагласени конкурси, шуробаджинащината във всички сфери на живот. Навсякъде мижитурки защитаващи интересите на определена каста от хора.

22

Rado

преди 5 години

Не безизвестен факт е, че днес за 200лв се минава практическия изпит. Караш си, както всички, но по по-лесен маршрут и изпитващия ти натиска *** от неговата страна, когато е нужно... просто трябва да завиваш и да гледаш да не се блъснеш. Теоритичния изпит вече се кара в самостоятелни кабинки и контрола е кажи-речи приличен, дано и с практическия нещата да се пооправят, защото наглостта на изпитващите от ДАИ е прекалена!

21

Анонимен

преди 5 години

18, разбирам ти логиката, но явно си забравил как функционира всичко тук. То много неща могат да се направят, ама как да стане, като всеки иска да бъде корумпиран и първата работа е да се търсят вратички? Ще приемат това, което ти предлагаш - ОК. Аз съм сигурен, че след 3-4 години нещата пак ще са си същите - ще са намерили други вратички и далаверата пак ще си върви. И няма как да е иначе, при положение, че надзорните органи също ги търсят тези вратички. Кофти работа, вбесяват ме такива неща.

20

Анонимен

преди 5 години

А ми ако се яви един вместо друг и си затворят очите?

19

Анонимен

преди 5 години

100 коментара с обяснения и оправдания защо на въпросния киртак инструктор не можело да му се търси съдебна отговорност Утре някой такъв курсист ше те осакати или ше те блъсне като нищо ..Българино ,заслужаваш си съдбата