28

Анонимен

преди 5 години

За съжаление дисковете може да се издъниха на цяло. И ако не се прави ежедневно архивиране жална им майка. Но, принципно, може и да се нагласят нещата някаква нужна информация да потъне.

27

Анонимен

преди 5 години

4 диска били изчезнали. Някакви следи са заметени.

26

Анонимен

преди 5 години

Нищо случайно няма, доста понамирисва тая работа

25

До 24

преди 5 години

Да нещата са много странни, такива проблеми би следвало да се рашеват в рамките на часове, а не седмици. Но като се има предвид, че става въпрос за държавна институция, където никой не си дава зор за нищо, всичко е възможно.

24

Анонимен

преди 5 години

няма случайности тука, случая прилича много на грабежа на КТБ... прикриват неудобни истини )))

23

Анонимен

преди 5 години

Performance Monitor-а веднага ще изпрати мейл до админа за 4 диска... Обаче 6 дни да не могат от бекъп да възстановят базата? Намирисва на комплексно и целенасочено вмешателство, на бас се хващам, че и утре няма да работи...

22

Анонимен

преди 5 години

Абе кво стана с Иванчева бе - оковахте ли я вече да ходи то WC ?

21

Анонимен

преди 5 години

Тиквите с медиите си, отново ще замажат и тоя гаф.И ще продължават да ни убеждават, че най-важното в Държавата е Бенката на Бенчо.Който апропо след време ще осъди България в Страсбург за незаконния си арест и пак ще платим всички ние.

20

Анонимен

преди 5 години

Туй трябва да го има в публична книга на вписванията,че и съответно трябва да има съответно и книга на отписванията иначе без нея книга книгата за вписвания не е актуална или бил се записал вписал в нея човек,а кога се е отписал е също важно по какви причини по бюлетини в изпълнения по ред,дати,години,но щом не споменават значи всичко е наред.

19

Анонимен

преди 5 години

Гафа е грандиозен, това е най-важния регистър в държавата, това е недопустимо. Няма хакер на планетата който да не оставя следи, въпроса е дали това не е вътрешна работа или престъпна небрежност.

18

АЗ

преди 5 години

Не случайно шефката е в чужбина, предупредили са я да не пречи на операцията... Чинно се е отдръпнала.. Това е над нея,

17

Тиква Момина сълза

преди 5 години

Дисковете от ТР са изчезнали, а не дефектирали; шефката на екзотичен остров?КОЙ я назначи, КОЙ ?

16

Предположение

преди 5 години

Може лично Дебелан да го е хакнал докато си е играл. Нали е детето гений дето на 20 годишна възраст стана началник на пристанище Варна.Най-вероятно и някой от останалитегени в държавата Зъркела или друг му е помогнал.Все гении.

15

Логика

преди 5 години

Чистачката явно ги е изхвърлила по грешка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

zeus

преди 5 години

В АВ има над 50 камери за видеонаплюдение и картов контрол на достъпа, ако наистина има кражба на дискове трябва да се види, освен ако не са сринали и охранителните системи. Ако обаче е вътрешна работа по нареждане на Майката на нацията, всичко ще се потули. В ТР винаги е имало сериозни бизнес интереси и вписването на наши хора посред нощ и бъркане в базата няма да е прецедент...

13

Българина

преди 5 години

Има ли наивници в България които да не знаят точно какво и защо е станало? Ще пеипомня, стана същото като а тефтерчето, файловете на митниците, записи, хора.....

12

Счети

преди 5 години

Значи всички трябва да са спокойни щом Майката на нацията е уведомила Прокуратурата, ДАНС и МВР ! Щеше да е доста забавно, ако този случай беше станал около 30 юни, когато масово се вписваха отчетите ! Иначе аз лично не виждам никакъв смисъл от ТР. Данните от въпросния регистър се четат основно от юристи, одитори и счетоводители.Масата от обществото не го интересува какво се вписва в този регистър !

11

да бе

преди 5 години

Четири диска са изчезнали от сървърите на Търговския регистър. Не са дефектирали, както твърдят от МВР, ДАНС и ГДБОП. Няма ги. Това съобщиха за Фрог нюз източници от службите, пожелали анонимност. Според него става дума за умишлено тежко престъпление, дори саботаж.Целта би могла да е заличаване на информация от извършени сделки за милиони и необслужвани кредити към банки.Повече инфо във фрог.

10

фризьор

преди 5 години

ем така става като салон за красота "Пепепруда" на ЕТ Алфа - Веселка Велчева са "Надграждане на Търговския регистър за интеграция с платформата за обмен на данни между Търговските регистри в ЕС, вграждане на регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, интеграция с имотния регистър, единна входна точка и прехвърляне на централния регистър на особените залози"

9

Анонимен

преди 5 години

Така и на митниците изчезнаха файлове.. И тефтерчето, и де записи.... Срива на тр е защото просто дисковете липсват... При цецка и герб всичко е възможно.. Все пак да не забравяме кого българите овластиха за трети път.... Нормално е да има само мутренски изпълнения всеки ден