141

до boor...

преди 5 години

и освен това няма таван на обезщетенията при смърт, отделно застрахователя плаща и пожизнена издръжка на роднините...

140

boor

преди 5 години

За 2000сс в Европа се плаща около 400 - 500? гр.отговорност.

139

Анонимен

преди 5 години

Оказа се след фалита на Олимпик и ЕвроИнс не платили щети за милиони евро в чужбина, и сега наредиха останалите застрахователи да платят солидарно... И от там гражданската скочи за всички...

138

промо

преди 5 години

гроб и свързаните фирми вземат от джобчето на всички нии , гласувайте пак за гроб - ще превърнат притежанмието на автомобил в ллуск ! (макар и 10-15годишен, ама лукс)

137

Анонимен

преди 5 години

До БАБА КУНААЛЧНИ И НЕНАСИТНИ ГЕРБАДЖИИ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАРОДНИ ВРАГОВЕ !!!Бабе, тия фирми ако не са на ваши хора аз главата си режа!

136

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

135

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен134Докато всички си стоим в къщи пред мониторите и не излизаме да гласуваме, ГЕРБ ще управлява.Трябва да излезем като румънците и да ги изметем.Ама в Румъния кратуно празна протестите са срещу правителството на социалистите, а вие тук искате да ги докарате на власт.Схващаш ли разликата *** долна?

134

Гражданин

преди 5 години

До Застраховател А защо да я плащаме.Аз ром в учебна кола не съм видял, ром с гражданска също.Защо да плащам на ромовете?

133

ad

преди 5 години

Всяко увеличение, надхвърлящо няколко процента, показва неспособност да се правят елементрарни финансови отчети и планиране. Ако бяхме в някаква ситуация на висока инфлация може би щеше да се намери логика. Но сега както се казва сме стабилни - ръст от няколко процента и инфлация под 1%. На фона на такъв макро контекст поскъпвания с по 50-100% са неадекватни. Такъв бе случаят с билетчетата за градския транспорт, винетките и др. Ако нямат експертен капацитет (очевидно е така), да ги махаме вече!

132

пинко до андрешко

преди 5 години

и който хванат без застраховка - конфискация на мпс и без книжка за 5 години!

131

Буги Барабата

преди 5 години

Нека си я вдигат, досега бях съвестен платец но дойде време да монтирам счупената броня и да напиша един двустранен протокол ...и чисто платено! Тези наглеци само така се оправят!

130

Мнение

преди 5 години

Вдигнаха местните данъци при нас със 100% (най-вероятно заради санирането - да платим с нашите пари "безплатното саниране"), застраховка ГО - постоянно се увеличава. В резултат на това, масово мои приятели започнаха да шофират евтини скутери и мотоциклети без регистрация и ГО. Освен това много хора и на колите си не плащат ГО. Проблемът са ниските доходи на хората и невъзможността вече масово да поддържаш автомобил. Като са на загуба да не сключват ГО. Това е картел - договорка между ЗК.

129

да

преди 5 години

е ние пък си протестирахме за втората кабинка

128

Дзъ

преди 5 години

мдаааа и моята гражданска е поскъпнала със стотачка.... що не бяхме поне румънци...ама на - вжно е моренцето, Венеция и Барселона на кредит - ще му мислим като ни дойдат първите серозни сметки и вноски за гражданската...аре плицикайте се

127

да

преди 5 години

И някак си точно преди момента, в който става ясно, че една компания е фалирала, полиците й прекратени и много хора ще са принудени да направят спешно нови застраховки.

126

Скруч

преди 5 години

Гражданска сега ше турят и на шофьорите на колело, каруца и ръчна количка тип-робичка, на пешеходците също...и шапка с мигачи задължително на главата и отзад по едни стоп светлини! Данък вредни газове-човешки да се тури...данък вредни храни също трябва да има...щот това дето го ядем не става за ядене и за пиене и после ще кажат че трябва да ни лекуват. Абе въобще и данък като се родиш може да се сложи, щот...трябва некой да те насочва как да се развиваш правилно, а това става с чип в дупата!

125

Анонимен

преди 5 години

Докато всички си стоим в къщи пред мониторите и не излизаме да гласуваме, ГЕРБ ще управлява.Трябва да излезем като румънците и да ги изметем.Ама не 20 платени протестъри като при Орешарски, а целият Български народ.В противен случай ще продължаваме да си бъдем най-бедната и най-корумпираната държава и ще заемаме дъното на всички класации.Нищо, че бойковизиите ежедневно ще ни убеждават, че по улиците текат реки от мед и масло.Погледнете само факта, че дори мигрантите ни заобикалят.

124

Модерни времена

преди 5 години

Сега голямата печалба ще е при пусналия най-ниска цена на полицата.Ако трябва днес да си направя застраховката,няма да е в същата компания понеже са вдигнали цената със 60 лева в моя случай.

123

Анонимен

преди 5 години

Не смогват да изплащат щети. Нещо неясно.

122

Анонимен

преди 5 години

е как всички застрахователи вдигнаха едновременно и това, ако не е картел. Пак ще има оправдания, че пазарът го налага, като при горивата, сега се вдигна доларът ще скочат веднага горивата, ако падне след седмица ще тестват пазара, както бе казал един.