41

Анонимен

преди 5 години

Македония си смени името ,да се готви Република Северна Тракия със столица Пловдив.

40

Анонимен

преди 5 години

Първан е сред малкото умни политици. Макар да е червен кадър, а за тях не бих гласувал (нито за някой от сегашните в Парламента).

39

Св.Петър

преди 5 години

Няма втори Божидар Д.Впрочем в ада има за задача да направи президентска република.Трудно ще му е щото Господ е монарха.

38

Истукан

преди 5 години

Каквото става в Македония, такова ще стане в България. Утре да не се учудите, ако Българя се разцепи на отделни държавици, които ще се казват: Северна България, Южна България, Западна България, Източна България.

37

Ало ,ало

преди 5 години

Какво Нато ,какво евро ,какви Македония,Америка ще разбие Европа на подобни Македоний и ще се договаря с тях по отделно !Руснаците щеюса вторите и ще правят същото .Какво обединение бе ***,Англия напуска,следва Италия ,Испания и тн .Взрива предстои .Бедна Германки,защо загуби ВСВ !

36

Makedon

преди 5 години

Bojko Borisov e No.1 na Balkanot

35

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше антибългарската и предателската дейност на въртоглавите сега нямаше да има проблем Македония, а тази част от България щеше да си е от България и синът на Седефчо рома да си дава мнението. БСП кога ще излезе с една декларация, с която се разграничава от дедото и пияницата?

34

Унуфри

преди 5 години

По принцип болшевишки похват е да нихилираш тезата, като компрометираш носителя и. Но се изкушавам да го приложа. Всичко излязло от устата на Гоце е фейк. Просто видния ловец е мюре на Путин. Факт !

33

Факт

преди 5 години

Разпадането на ЕС тръгна от гръцката финансова криза през 2011?Англия не искаше да се спасява пропаднали крадлива Гърция и не искаше да се обединява с крадци .После знаете какво стана .

32

Агент Гоце

преди 5 години

Трай,бе хотелиер!

31

До 33

преди 5 години

Само ти си *** ,останалите имат мнение по темата .Троловете се разпознавате лесно ,винаги пишете ,че другите са ***!Отдавна ви нямаше ,но явно сме ви настъпили по мазола.

30

Анонимен

преди 5 години

Руските *** имат задача да подържат напрежението между балканските народи за да не се обединим и да станем силни което е лошо за русия защото те не искат балканите да са обединени и силни. Вижте в коментарите теолове как се опитват да ви убеждават че македонци гърци и сърби мразят българите. Не се подавайте на омраза само обединени ще сме силни срещу злото русия.

29

Анонимен

преди 5 години

На балканите всички мразят България и затова са се погрижили византийците .Четете им хрониките и ще ви светнеееее.Не вярвайте на гърчолята,измамиха цяла Европа ,в частност Брекзита е заради тях .

28

Анонимен

преди 5 години

Първанчо е отявлен съветски слуга. Македония щяла да има претенции към България хахах като се казваше само македония нямаше ли да има претенции бе руски ***.

27

Анонимен

преди 5 години

Абе променят се нещата ,даже Божидар Димитров умря ,кой би повярвал .

26

Анонимен

преди 5 години

Да бе ,гръцка да воюва за България ,ти нормален ли си.Гърция е най големия ни враг в историята .

25

Анонимен

преди 5 години

Гърците готвят окупация на Македония и един ден бг кратунковците ще разберат това като им се се представи тоя договор с Македония днес за основание.Помнете го !

24

Анонимен

преди 5 години

Гърците спечелиха битката и за нас. Вече няма да спорим за античките глупости на макетата. А за средновековните и новите истории, има документи, снимки, писма, паметници. Макетата остават с историята след 1944 година.

23

Анонимен

преди 5 години

Името Северна Македония показва, че има Южна Македония. Както има Северна Добруджа и Южна Добруджа. Южна Македония е окупирана от гърците отдавна.

22

Анонимен

преди 5 години

За да влезем в ЕС и НАТО ни накараха да затворим 3 и 4 блок .Леко се отървахме ,на братята им взеха името !