299

до 304

преди 5 години

това всъщност е като КТБ, същата работа, левовете от КТБ се изпариха и взехме външен заем евро за да връщаме гарантираните влогове. Така, че ще имаме КТБ е национално равнище - всяка банка в България става КТБ, левовете изчезват и се взима заем в евро от ЕЦБ за да покрие тези вече невалидни левове!

298

последни новини

преди 5 години

"МВФ: Еврозоната е заплашена от сериозни проблеми" - това е от днес! и МВФ ли са *** и некомпетентни или управляващите в Бг?!

297

Анонимен

преди 5 години

Т.е. 220 000 мунджовции си мислят, че разбират от икономика и то на световно ниво :) Ще падна. Може ли един от тея 220к да ми обясни , защо не трябва да приемаме еврото с конкретни финансови примери и обосновка ? Аман от квартални идиотиии, които се мислят за нещо ...а реално са 0.

296

Стоянов

преди 5 години

От 20 години сме си с евро.За България няма почти никакво значение дали ще минем към еврото,ние сме в борд и сме си вързани с еврото.

295

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Стига с измислените референдуми!Един референдум излиза над 20 милиона лева. За тези пари могат да се санират 100 БЪЛГАРСКИ училища така, че да светнат като слънца!

294

AMAH

преди 5 години

Айде стига национал-популистки ид.иотщини бе, братче!!!!! От 1997 няма лев!!! Не съществува!!!!! Има валутен борд и лев, вързан (обезличен) към европейската валута. И това единствената причина, поради която икономиката и държавата ни все още съществуват.

293

Куманиз

преди 5 години

Аз съм за Еврото защото като настане тоталната мизерия се надявам долните, егоистични, алчни, страхливи, интригантстващи и комплексирани български мишлета да изпълзят от миризливите си панелни дупки та барем да се смени властта в тази опоскана клоака. Сега всяко мишле си е седнало на ушите и само плюе на по ракия и пред НАП. *** български. Силни се ама само в Нета.

292

истината боли

преди 5 години

единствената истина е, че Евро-то ще ви бъде дадена на заем и ще го дължите на ЕЦБ, т.е. не говорим за обмяна, а за унищожаване на лева и взимане на милиарди външен дълг в Евро от ЕЦБ за ликвидност в страната. това е като да си загубите портофейла и да отидете да теглите заем, щото други пари нямате в текущият момент. този дълг към ЕЦБ, никога няма да може да го върнете, както Италия и Гърция не могат и до живот ще сте роби!!

291

Анонимен

преди 5 години

Искаме си лева,не щем Евро,видяхме какво стана в другите държави!

290

БГ

преди 5 години

Най яката лъжа е как хляба става 1 евро а заплатите на половина Ама има дето кълват де може да им се признае

289

Анонимен

преди 5 години

НЕ на Еврото.Пълна катастрофа ще е.Умираме прави

288

Анонимен

преди 5 години

Русняците пак искат да ви изпързалят защото само те имат интерес да не въведем еврото. Руската работилница за лъжи се измислят всекидневно лъжи как еврото ще ви накара да обеднеете но това не е истина. Важното е че банките вече няма да са в ръцете на руските олигарси в бг ами под европейски контрол.

287

Дани

преди 5 години

Абеее - да правят каквото си ислат с Еврото, Ама да осигурят нормална минимална заплата, пенсия и условия на труд които заслужаваме.

286

gest

преди 5 години

parite na naroda pak za gluposti. stiga vece

285

зелен гущер

преди 5 години

Референдум за въвеждане на Американският долар като официална валута - както направиха Зимбабве! Евро-то потъна с Гърция преди около 10 години. Кой нормален иска да се качи и да се повози на Титаник?!

284

extremist

преди 5 години

ГЕРБ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ

283

Хари

преди 5 години

Еврото да се въведе в българия когато заплатите станат европейски иначе няма смисъл да ставаме за смях

282

БГ

преди 5 години

А Турция е пример как един *** може да ти срине валутата с Еврото това е невъзможно

281

Мишо

преди 5 години

Имаш ли икономика няма значение валутата.Всичко друго е пропаганда.

280

двоен мутростандарт

преди 5 години

хОРА ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ОТ НЕОЛИГАРХИЧНИ МЕДИИ ЗАЩОТО ТУК СА СПЕСТЕНИ НАЙ-ВАЖНИТЕ АРГУМЕНТИ СРЕЩУ ЕВРОТО