45

pkboev

преди 5 години

До 42Съгласен съм относно самопризнанието и дължината на присъдите (наказанието трябва да е за това което си направил, не за това което казваш/не казваш после), но уви изглежда е необходимо за да се мотивират престъпниците да признават престъпления, в случай че нещата са на кантар относно доказателствата.

44

младен

преди 5 години

"Междувременно екипът на София Прайд за пореден път призовава..."Тия да си траят че да не почне цялото общество да симпатизира на такива прочиствания.

43

Батман

преди 5 години

Добре де какво значение има дали е гей или не. Все е човек и то ще е ставал лекар. И аз съм гей но по външния ми вид не си личи. И повечето хора има доста голям респект от мен, макар и тайно да съм гей. Едното няма нищо общо с другото...

42

Анонимен

преди 5 години

защо изобщо е трябвало да има показания в съда по отношение на сексуалната ориентация на момчето???

41

gio

преди 5 години

Кой какъв е не ме интересува стига да не ми го натрапва.Вместо по-строги присъди, те ги намаляват. Признанието в случай на предумишлено убийство не трябва да за смекчаване на присъдата. В същия момент при доказана самозащита, когато ти си атакуван и последствията за теб могат да доведат до смъртта ти закона е на страната на престъпника. Дори и да имаш възможност да се защитиш, трябва да се съобразяваш с действията на нападателя да не би да го нараниш прекомерно.Шантава работа!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Te!!!!!

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Ти САЩ не ги хвали защото там са най-големите расисти и хомофоби маскирани в мили усмивки.Не вярвай много на филмите.

38

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Това е УМИШЛЕНО убийствою! Трябва за такива доживотен затвор без право на замяна!Какво като са си признали?! И да си признаят или не няма да върнат убития!!

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Заминавай за Африка тогава.Да видим колко ще ти е добре-***.

36

Анонимен

преди 5 години

Ако са чистили от пидули, медал, а не затвор

35

Анонимен

преди 5 години

Те по каквъв признак са решили че той е хомосексуалист?По-скоро те приличат на хомосексуалисти- мъжка компания,жени и момичета няма ходят по тъмните паркове бутайки се и търкайки се един в друг и си седят в скутовете по тъмно.Чат пат си говорят на "***".Убили си го за да му вземат парите и телефонът. Грабеж с убийство за прикриване на следите.После като са ги хванали може да кажат че са бранели Галактиката от извънземните.На такива трябва да им се дава доживотен или поне 20.

34

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА УМИРАЩА ДЪРЖАВА, АФРИКАНСКИТЕ СТРАНИ ВЕЧЕ СЕ МНОГО ПО ДОБРЕ.

33

Анонимен

преди 5 години

Тия сладури в САЩ повече бял ден нямаше да видят никога. Подобни престъпления идват с автоматична доживотна присъда и дори смъртна присъда (в зависимост от щата). Дори само да си присъствал там ти лепват 20-30 години. Няма непълнолетни/пълнолетни, болнични в съда, преразглеждане на дела итн... а директно в дупката!

32

Анонимен

преди 5 години

Целта на подобни статии е да не усетите колко мазно Истанбулската конвенция ще влезне през задния ви вход!!!А убийства са ставали и ще стават по всевъзможни причини, които болшинстовото, в повечето случаи, никога не узнава...

31

Циник

преди 5 години

Ден не минава у нас - без убийства. Нови Искър вече е забравен.Заколени...онзи наркомана дето уби хубавото момиче по особено жесток начин - с мамата собственичка на верига аптеки. В случая - се "драматизират" нещата - защото се мярка думичката гей!Колко дадоха на ceлския кмет ли беше - дето блъсна детето? Жалко за момчето - но се дразня, че преекспонират нещата с "гейски" заряд.

30

мак

преди 5 години

Дайте имената на гнусните хора, които са така милозливи към убийци и нямат против такива "прочиствания". Нямат съвест нито нищо човешко.

29

Discovery

преди 5 години

Добре бе... не ми е ясно какво значение има дали е бил гггей???? Да не би, ако е бил присъдите ще са по-малко ли какво ли? Тея нормални ли са какви са. Главата не ми го побира защо изобщо се е дискутирало тва и са се опитвали да докажат, гггей ли е не е ли по какъв начин това ще помогне за определяне на присъдите... 10 години?????? Тоя на 4ртата е излязъл. *** си му и побъркания народ... ей та нема кой да ги килне тея!!!

28

До 26 от 19

преди 5 години

Какво ме грее мен САЩ и Израел, Палестина, Папоа Нова Гвинея...Ходи се разхождай в Борисова и протестирай срещу ИК...или си мислиш, че всичко е Световна конспирация...Платина статия...че то тогава напоследък всички тия смешни присъди са платина статия....

27

Анонимен

преди 5 години

4 години зза убийство? ХАхахахаах супер големи смешници сте. Всичко се връща в този живот рано или късно

26

Анонимен

преди 5 години

До ДодоНапротив, ако е бил убит заради сексуалната си ориентация и нищо повече, това е важно и трябва да се вземе предвид и съответно да се накаже допълнително.