11

Наблюдател

преди 5 години

Явно, стремежът към нормални, добри отношения между САЩ и Русия сериозно бърка в здравето на много кръгове в САЩ, което влияе и на стадото, което им вярва... Тръмп още като кандидат-президент говореше истини право в очите на опонентите си, които предизвикаха шок у политиците-лицемери. Оттогава го мразят. Напр., че в добрите отношения с Русия няма нищо лошо. А да не би да има?

10

баба мара

преди 5 години

впк на сащ точно такива избира да говорят простотии но да продават орьжие иувеличават продажбите така че споко ще викат и отляво и от дясно но генералнаталиния ще се следва стриктно гн путин изобщо не е вярвал на подобна среща тои искрено се забавляваше на седенката

9

Анонимен

преди 5 години

Като каже днес Тръмп Крим е руски и русофилите са щастливи, а на другия ден като каже Русия анексира Крим - газ пикаят !Добре, че Путин го избра, за да остане същото статукво за руския Гулаг, както при Обама !

8

Анонимен

преди 5 години

И подобни безотговорни циркаджии имат на разположение неща като "ядрен бутон" и жертвоготовни хора, дето ще идат да умрат някъде по света, само при заповед. Сматай в какъв крехък свят живеем.

7

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

6

Анонимен

преди 5 години

Е, това е трагичното за Америка, че си избраха такъв непоследователен президент. Но, ще го отстранят рано или късно от поста.

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя вече стана за смях! Напънаха го за импийчмънт и обърна палачинката. Късно е за китка, олекна!

4

CC

преди 5 години

Аз пък отдавна си мисля, че зад подкрепата за Тръмп стоят Еврейте, които в Русия също не са малко и според мен те са организирали всичко, а Русия се явява само прокси на цялата операция.Това в голяма степен обяснява поведението на Тръмп. Той знае, че не са руснаците и го казва, само, че няма как да каже за еврейте защото се притеснява от скандала който ще последва и от последствията за най - добрите му приятели в момента.

3

Анонимен

преди 5 години

USA i Angliq sa nagli vragove na ES dalech ot tqx to eqsno kato bql den

2

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя Тръмп, бе!Вижте какво става в Бг!

1

fake news

преди 5 години

стига занимавахте хората с тая глупост. ни гласуваме в американските избори но безвизово ходим. какво значение има психаря как си сменя думите всеки 10 секундия кажете нещо за наща тиква. май балканите ша оправя сааа