31

Анонимен

преди 5 години

За Барселона кога ще излитат куфарите ?? Много приятели питат !

30

Анонимен

преди 5 години

Баце си прехвърля златото в гърция на острова

29

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм дал гласа си за БСП и за комунизъмътт !Това значи мразя ГЕРБ и СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !

28

Armih

преди 5 години

Patriarha otiva da pluva vee...nachalnika mu nali gleda otgore...

27

Анонимен

преди 5 години

Еми някои известни мошеници избягаха...пак !!!

26

иво

преди 5 години

ами на летище София е нормално да не проверят след като на Габрово ги проверяват :) Ама другарите на Манолова днеска им се плаща двойно и пишат ли пишат глупости ... тва е все едно да тръгна от летище варна да кацна на софия и да продължа за гърция ... кво навсякъде ли гранични ке ме проверяват? айде стига глупости !

25

Бай Иван

преди 5 години

Защо му е на някой да си върши работата като в най-лошия случай ще бъде мъмрен или уволнен. Докато не започнете да вкарвате по затворите нито полицаите ще си вършат работата, нито лекарите, нито митничарите.

24

Анонимен

преди 5 години

От Габрово ,през София за ......... някъде в Гърция !!!!!Излетяха ли милионите за Острова ????

23

Анонимен

преди 5 години

Че като ги проверяват та какво? Не са взели рушвета. Митничар да си или граничар в тази държава.

22

ss

преди 5 години

мноо ме кефи как простия народ се манипулира... вчера беше ще заселват имигранти в странджа и за това тряя се убият 2000 овце :) днес новина --> самолет литна от летище софия без проверка ... АЛоу полицаите на летищата са ония на гишето и ония отвънка дето проверяват колите за бомби и работа по пистата нямат ! ама нали сте по-прости и невежи освен овце в багажниците да прекарвате за манолова за друго не ставате и дано като разпространите таз чумa вашите деца се тъпчат с това месо ....

21

:):)

преди 5 години

проблема не е гранична полиция а отворковците от РВД които се мислят за велики. Същите са и в морска администрация по морето, варна и бургас трафик контрол, не еб ават ни граничари ни военни...

20

Анонимен

преди 5 години

Точно по този начин са приели сегашните Роми е в Европа тогава Византийците преди 1200 г. даже са ги славянизирали като бонус , после що носят Ромите ни български имена ми познайте де?

19

Анонимен

преди 5 години

Кои са били пътниците?

18

Анонимен

преди 5 години

от затворите влизат и си излизат убийци, когато им се прище, самолети влизат, излизат от страната, без проверки... отвратително и престъпно безхаберие, предлагам никой да не гласува на следващите избори, то по-зле няма как да стане, пък да видим

17

р

преди 5 години

До АнонименНа мекия вълната му пречи. Добре че герберастията не е заразна.

16

Румен до 10

преди 5 години

През 70-те направиха летища на всички окръжни центрове. Няколко години имаше и редовни полети до тях. Оказа се неизгодно,но летищата останаха и някои от тях се ползват.

15

Анонимен

преди 5 години

"От МВР потвърдиха информацията, но казаха, че вината не е на Гранична полиция."Не бях аз, той Иванчо беше...Това не децата в яслите... МВР. Дето ни пази. И дето все са им малко парите. Жалка история. Но не са виновни служителите. Виновни са началниците им - и то най-големите им началници. Дето крадат и с г..а си. И от които тръгва всичко надолу. И заради некадърността и дебелоочието на които се назначават такива служители и им се плащат такива пари.А най-виновни са тези, дето година след година, със сляп ентусиазъм, си ги избират да ги управляват.

14

Анонимен

преди 5 години

Веднага уведомили гръцките власти, те извършили проверка и не открили нищо нередно. Това що за малоумно изказване е? Все едно гръцките власти нямаше да извършат проверка на влизащи в Шенген. С или без уведомление, проверката щеше да бъде извършена, тъй че наще *** да не се оправдават, че един вид грешката е била поправена.

13

Анонимен

преди 5 години

Ех, ако на чистачката не беше и свършила смяната!

12

Анонимен

преди 5 години

Всички фенове и ортаци на бсп са се захванали да подливат вода на управлението.