34

Миро

преди 5 години

Така е с животните и с домашната ракия и всичко родно и допустимо за обикновените хора

33

????

преди 5 години

Дори и някой животни да са болни, защо не се вземат мерки за лечение, карантина . От две години живея на село - не плащам квартири, в градината винаги има нещо за ядене (т.е. давам в пъти по-малко за храна), имам кладенец (ВиК - само зимата), гледам и пилета и кокошки. Тук открих свободата - мога да си избирам за кого да работя и за колко. Целта ми е да не завися от мизерна заплата. единствено ме притеснява "държавата" и кражбите но и това няма да ме откаже, алчни чичковци и "тарикат"!

32

Анонимен

преди 5 години

Така е в държавата на чалгата, проЗДия материал, селянията, Бойковците и Динковците.

31

Анонимен

преди 5 години

Нация от смешници. Познахте ли се.Избирайте си пак некадърните крадци.Съсипаха България.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Германски политик - "В България започна евтанизирането на животни поплана на Меркел и Борисов за новата буферна зона за върнатите мигранти...."budnaera/201802f/180401279.htmlАз от кога сигнализирам!?От кога?Защо трябва будна ера да го напише та да повярвате?Самолетите с бежанци вече кацат в Странджа!Става страшно!600 000 мигранта идват.Тези животни същност не ги заравят в ями!Това са лъжи!Те са си здрави, но ги конфискуват за да хранят с тях бежанците!

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30мизерното правителство се е уговорило да вкара 15 годишно замразено месо от края на света,Не е 15 годишно, а 26 годишно месото!И не е от края на света а от френския резерв на базите на НАТО в Германия.Нарочно ще спрат свинското от нашите ферми за да хранят бежанците, а нас ще ни принудят да ядем дълбоко замразеното месо на НАТО!

28

Анонимен

преди 5 години

Платих на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ за санирането панелките на малко граждани ;Платих на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ за Ердогановите мними бежанци ; Сега плащам на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ за избитите животни !!!!!Плащам за комунизъмътт на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !!!!

27

Анонимен

преди 5 години

мизерното правителство се е уговорило да вкара 15 годишно замразено месо от края на света, та трябваше да разчистят местното месо някак, удобно се измисли чума, никакво гласуване за никого вече

26

БРАВО Г-Н ХЕКИМЯН

преди 5 години

НАЙ- НАКРАЯ НЯКОЙ ДА ЗАДАДЕ ВЪПРОСИТЕ И ТЕЗИ НА КОИТО СМЕ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ УЖ ДА НИ ЗАЩИТАВАТ ДА ДАДАТ ОТГОВОРИТЕ . КОЙТО НЕ СТАВА - ОСТАВКА СТИГА С ЧИНОВНИЧЕСКИЯ И МУТРЕНСКИЯ ТОРМОЗ НА ВСИЧКИ НИВА . ДА СЕ ПРАТЯТ НА ХОРАТА ПО 550 ЕВРО НА ГЛАВА *** - ТОЛКОВА КОЛКОТО ДАВА ЕВРОПА ЗА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ , А НЕ ДА ГИ КРАДАТ

25

гост

преди 5 години

*** от БАХБ ,назначени от това супер нагло и неадекватно правителство са за избиване, а не животните!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Направете списъци и им възстановете стадата на тези хора,платете им и за моралните щети!

23

Анонимен

преди 5 години

До 18Е то нали има карантина сега, какво става един куп журналисти начело с кака *** газят там из оборите и разнасят матюрял. аз незнам нема ли полиция там да ограничи достъпа то селата, какво е това нещо ?

22

Анонимен

преди 5 години

Ще плъзнат, вярно е! Защото, къде тук е държавата? Къде е контрола? Къде са наказаните? Имаш извънредна ситуация. Да не мислиш, че карантина ще се спазва без контрол? Всичко опира до контрол и мерки!

21

Анонимен

преди 5 години

Германски политик - "В България започна евтанизирането на животни поплана на Меркел и Борисов за новата буферна зона за върнатите мигранти...."budnaera/201802f/180401279.html

20

хахааааа

преди 5 години

Тази овца да беше казала че с *** ще изядат болните овце

19

Анонимен

преди 5 години

До 18И като наложиш карантина какво си мислиш че ще постигнеш, нищо, да ти обясня ли защо, зашото хората няма да могат да продават нито млякото, нито месото от тия животни, а ще трябва да ги хранят, резултата знаеш ли какъв ще е ? едни тъмни субекти ще пкъзнат в района и ще почнат да изкупуват на черно, което си е чиста предпоствка за разпростраението на вируса, и в резултат ще имаш не една баба дето реве, а хиляди

18

Анонимен

преди 5 години

Карантина! Казва се карантина! Забрана за излизане на животните за определен период! Избиване само на стадата в които има доказано болни животни. Това което сътвориха е ликвидиране на поминъка на тези хора. Сега нека хубостниците да възстановят щетите от джоба си.

17

Един от селото

преди 5 години

След изтребването на козите и овците идва времето и на хората с увреждания,а след тях и на останалите.Никой да не остане.Трябва да освободим територията за други,племена

16

Анонимен

преди 5 години

много ми е чудно, а червените другари около кака ***, какво предлагат, да оставим вируса да си се разпространява из страната на воля, после като се забрани износа на животински продукти и хлопнат вратите един куп предприятия, какво ще правим бе другари ?

15

дебел депутат

преди 5 години

Зрелища и Пасти за НАРОДА !