26

123

преди 5 години

До До 123ХАХАХА баджанака това лято беше един месец по европа с жената и детето точно по този начин. А ти като ти чет акак пишеш нямаш жена и деца, защо се правиш.

25

123

преди 5 години

До от злокобнотоЧестно казано аз обичам да обикалям, не защото някой така мисли, а защото обичам да пътувам. Понякога просто се качвам на колата и карам без да мисля на къде, просто да има движение. А да отидеш и да видиш нещата лично е безценно. Седенето на едно място е смърт. Както за духа и интелекта (поне за тези дето го имат) така и за мирогледа.

24

До 123

преди 5 години

Да поведа жена и деца, на базата на няколко цъкания в някакво приложение, на 1000 - 2000 км без никаква гаранция, резервация ? Май нямаш отговорности или си супер безотговорен. Аз имам застраховка на застраховката на застраховката. В Еър бнб то има ли застраховки?

23

от злокобното

преди 5 години

Нито знаеш наистина ли е толкова лошо положението при мен ... и все ми е тая. Просто ми е интересно, защо всички смятат е е толкова важно да "обиколиш свят" да видиш "всичко". Първо това нито е възможно, нито можеш да обиколиш целия свят в нормалния живот. Второ в един момент се превръща като наркотик, да обикаляш още и още и накрая фрустрираш, че има още много а нямаш средства и време ... щото някой така бил казал - че трябва да се обикаля. Щастливи ли сте с това?

22

До 9

преди 5 години

Прав си, най-добрите инет компании в Европа са в Източна Европа :D

21

123

преди 5 години

До от 8 до 123ХАХАХА много смешно. Но ако беше попътувал щеше да знаеш, че не е нужно да а гадно това от еърбнб-то. Примерно можеш да си наемеш апартамент с гледка на цената на двойна стая в хотел в същият район. Номерът е, че трябва сам да си готвиш, ама какво от това. И това е по цяла Европа. Няма мизерия няма нищо. Това си е вид краткосрочен наем. Ако си със семейство или сте повече хора е направо перфектно.

20

Анонимен

преди 5 години

Олеле.... Ти ако живееш, смао за да се хвалиш, то положението е злокобно ... Не иска, да разговарям с "хорица от народа", като теб, че ми става лошо от вас.

19

от 8 до 123

преди 5 години

Ами преди 15 години съм ходил на море, общо всичко на всичко 2 пъти през живота ми - а той е доста дълъг. Просто не ми харесва. Предпочитам панелен изглед, пред мизерна дупка, просмукана с телесни течности от предишни "наематели", които са били също далавераджии спестовници, да видят свят.

18

123

преди 5 години

До До 8Каза "пича" не напускал панелката. Ти сигурно и на море не си ходил скоро.

17

До 16

преди 5 години

Беден съм, но не ми се ходи по хубави места, а да мизерствам и треперя с лоу кост. По добре в моята мизерия да си живуркам, отколкото да се хваля че съм летял с фърчиплан и съм лежал на същото легло с Мехмет, Джевдед и Юсуф и други мизерници преди мен ...

16

Анонимен

преди 5 години

14 - Спри да бъдеш беден и ходи по хубави места.И повярвай ми когато Мариот ти искат по 290 лева на вечер, за двойна стая, квото е 11 квадрата, 160 за апартамент си е тип-топ оферта. А и не всичко е гнусен панел.

15

Анонимен

преди 5 години

Не знам ... Досега не ми се е случвало, да имам "допълнителни" разходи.А за тези, който не харесват Airbnb, ще кажа, че има хотели. А ако вие отдавате под наем, успех с предлагането и намирането на клиенти. Просото е много по трудно. Но днес, аз мога да отдам апартамент на Размус и Ингебор от Дания, месец и половина, преди да дойдат в България, но сега имам Милена и Николай от Бургас, който са отседнали за месец в София. А ако някой си мисли, че е "лесно", да измисли той нещо "лесно".

14

До 8

преди 5 години

И като видя Европа, от махленски дупки и мизерни самолети, с нещо обогати ли те това. Аз да съм си изповръщал червата, като знам каква мизерия е. Веднъж на 15 години бих отишъл някъде за същите пари, но да се изкефя максимално като тарикат, а да мишкувам по мизерните дупки да видя Пиза и Колизеума щото е на далавера - мерси ...

13

123

преди 5 години

Истината е, че през сайта е доста по-евтино. Имаш само един посредник. И така цените са по ниски. На доста хотелски вериги това не им харесва. Като сложим и "лоу кост" полетите...

12

до ДМХ

преди 5 години

Имаш Амадеус, като европейска фирма. Истината е че мен такива като убер и айрбнб са ми гадни поради факта че къртят едни пари на гърба на хората без да работят . Всичко което се концентрира в голяма платформа дава като резултат , гърч за обикновенните хора, същите като амазон първо са много добри и като завземат пазара , трябва да им играеш според правилата.

11

Св

преди 5 години

Кво става, пишман хотелиери. Всеки тръгнал да печели ... взел дупка за 50 бона, пере чаршафи и пуска обяви от айфоня да има някакъв есап поне от него. Мий после след черни за..ници кенефите и телесни течности... печели и пак пери... Абе това пасивен доход ли му викат на спестяванията или ?

10

Анонимен

преди 5 години

Юнкер да не е изтрезнял за малко?

9

до dmx

преди 5 години

Прав си, че ЕС няма добри инет компании, но за това е виновна средата в ЕС - високи данъци, липса на екосистема и т.н. А Европа не е дигитален роб на САЩ, защото всички тези иганти се търгуват на борсите и собствеността им вече изобщо не е американска

8

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на airbnb и лоукост авиокомпаниите, видях цяла Европа и то с българска заплата! Много от старите бизнеси обаче не харесват това и са задействали лобизма.

7

Gogo

преди 5 години

Напълно съм съгласен. Ербито са си малко тарикати защото имат скрити такси който се виждат чак като тръгнеш да резервираш. Да им свият сърмите малко няма да е зле.