182

А той!

преди 5 години

До SHEFA Учих както трябва, работя както трябва - преди на като държавен служител, сега в частния бизнес, имам добри доходи, образовани деца, които се издържат добре, плащам си данъците и ненавиждам мрънкащите неудачници като Босия, еврогейчета и всякакви други паразитиращи елементи! Ха наздраве!

181

Анонимен

преди 5 години

Туин пийкс,леко напрягаща музика,убийство на Лора Палмър,помните ли Босия ми прилича на оня в чийто образ като психяса се превръщаше бащата Лорин.страшен е тоя вечен дисидент.Съвсем е изперкал вече.

180

А той?

преди 5 години

А той какво е сътворил за България? Нищо! Мрънкащ неудачник, неспособен да направи нищо! Презирам такива, те даже са по зле от платените зелени, Прошковци и Бойкикевци, които искат само да паразитират!

179

!!!

преди 5 години

Ей не се спряхте с този. Няма значение дали е анти-ГЕРБ, анти-БСП, анти-ДПС и т.н, за кой точно се помисли, че ще сваля правителства? По-важен е от гласовете на всички, гласували на миналите избори ли? Така сме гласували, такива сме вкарали в парламента. Ще ми иска оставки... да си гладува колкото му душа иска. Най-накрая ще колабира, ще го вкарат в болница, ще му влеят 20 банки глюкоза и дано се спре тогава с тоя цирк.

178

Efi

преди 5 години

На лудите хора им гледаш сеира само.

177

Винетууу

преди 5 години

След всяко служебно правителство, тотален фалит. Странна закономерност.( Виденов - след Инджова, КТБ след Буда 2)

176

Анонимен

преди 5 години

А искания за свиркъ от министрите не искали?

175

Венко

преди 5 години

Лудите хора принадлежат към лудницата, горкия незнае вече къде е и какви глупости говори.

174

Анонимен

преди 5 години

Хасан

173

Анонимен

преди 5 години

Ега оцелее човеко, ама каузата му е обречена.

172

Анонимен

преди 5 години

И през комунизма си е имало бедни и богати. Но сега при така наречената Демокрацияима много ама мнооого богати и мнооого, ама мнооого бедни.Пропаста между тях става все по голяма и омразата още по силна.Нищо хубаво не ни чака.

171

ПроСоТо

преди 5 години

До А стига бе!никога няма да ти омръзне да се излагаш,нали?..викаш:-"Стига бе, Кольо, пак ли ти промениха партийното поръчение?!"Айде сега обясни,умнице,коя ще да е тая "партия",която ще сложи в устата на Босия девиза "Никакви партии!"..?..ама много *** клишета използвате!....Толкова ли немате и една гънка,с която да се замислите за ефекта от щуротиоблъскането ви тука?!

170

Анонимен

преди 5 години

Бос,нищо неможеш да направиш бате.Самата система те изхвърля и ти казва НЕ.Големите промени у нас са идвали единствено от вън.Да не би партизаните да са извоювали 9.10 1944г.Или пък Се Де Сарите да са допринесли за 10 ноември 1989.Просто и едните и другите яхнаха вълната.Казва се превратности на времето,и е исторически факт.

169

до 89-а

преди 5 години

*** не ми разправай за 89, щото съм инвалид с 230 лева пенсия СЕГА, най-мразя такива слуги на власта като тебе, личи ти от километри че лижиш за жълти стотинки.

168

Малък цитат от..

преди 5 години

..твореца Бос:<html><body><!--StartFragment--><span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Tahoma; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">ЗАПОВЕД Не изхвърляйте ***! Не го изхвърляй

167

През 89-а е било..

преди 5 години

.. нормално и хора, като коментирания бос човек, да изплуват на политическата повърхност. Но когато през 2018-а все още този тип класически лузъри ефективно вдигат шум и заемат центъра на общественото внимание....е, това вече е истинска патология...Жалко за нас!

166

Анонимен

преди 5 години

Босия толкова ли е наивен да смята, че може да промени нещо на тая територия????

165

вива

преди 5 години

Ренета Инджова била голяма работа, сега прочетах в уикипедиа за нея, не мога да повярвам, че сме имали такъв премиер, буквално е разказала играта на престъпност и корупция.

164

Инфо

преди 5 години

На 19 декември 1994 г., по време на втория си месечен отчет пред обществеността, премиерът Ренета Инджова заявява, че <i>законодателството насърчава престъпността и всеки опит да се докосне организираната престъпност опира до добре скроени договори и чисти правни форми</i>. Според нея законодателството <i>толерира, протежира и усъвършенства</i> развитието на престъпността, която е достигнала ста

163

Анонимен

преди 5 години

Нечистоплътен ***