102

Анонимен

преди 5 години

Тази не спря да си урежда срещи с ББ. Ей, то вече маниакално!

101

Гого

преди 5 години

Европа дава по 500евро за убито животно. И то ги дават с идеята, че това е половината от "помощта" за държавата. Останалата половина трябва да се плати от нашата държава. А нашата държава плаща 1/4 от парите на европа останалото си го прибира. Реално тези хора трябва да получат по 1500-2000лв. на животно, за да бъдат достойно компенсирани като едни европейски животновъди. Обаче тарикатите защо дадават пари на овчарите, като може да ги дават на танцьорките в слънчев бряг

100

Анонимен

преди 5 години

Борисов трябва да ходи там с армията, иначе директно ще бъде линчуван! И той много добре го знае, и затова не ходи!!!

99

Анонимен

преди 5 години

до козар: ако въобще по животните има болест, трябва да знае, че тя не е опасна за хората! Какви са тия *** изказвания без да си направил труда да проучиш що за болест е това?

98

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименГерберче, свикни с мисълта, че авоарите на Техноимпекс, не можа да ги откраднат Цветелина и Бойко. Но никой не говори, че Цветелина Бориславова е приолапала Пампорово и целите Средни Родопи+Родопската яка, където неин подопечен бил ягодовският герберски ттуманик Пламен Спасов, затова с топ не мойш го помръдна. Корнелия, тва, Корнелия, онова, ами свиквайте. Представете си, чер ви е новият мин. председател. Гадно? Е, па и на мене ми е гадно с Бохохо, сега малко и на вас;)))

97

Анонимен

преди 5 години

Добре платените другари от министерството на здравеопазването да си поемат отговорността!

96

Анонимен

преди 5 години

Ей, Нинова спри с този популизъм! Вреден е!!! Ходи при сина си в САЩ и си харчи паричките от криминалната приватизация на Техноимпекс!

95

Анонимен

преди 5 години

Така, както колят животните незаконно, еничарите на Герб ще помагат и на ромеите да колят българите! Да ви *** на сайтовете и медиите продажни!Без кръв тая дър ава няма да се оттърве от гнойните си циреи!

94

Dem

преди 5 години

До козарДете попитало баща си: - Тате, след като социализма доказано не работи, защо все още има хора, които го пропагандират?- Защото и те не работят сине. И не знаят какво е да работиш! - отговорил бащата.Дали ще поеме отговорност? Не! Тогава ще вика премиера да го пита; Кой позволи това ?

93

козар

преди 5 години

Ако Нинова изпие чаша прясно мляко надоено от животните,които казва че са здрави и аз ще развея байрака.Но ако някое дете почине отпродукт на не евтанизираните животни ,тя ще поеме ли отговорност?

92

смехурко

преди 5 години

Жалки и платени тролчета от( БКП-БСП):)))))))Пускайте минуси на Коментари срещу вожда учителката или класната ви другарката Нинова:))))))).За това ви плащат.Можели Бояджия да стане бозаджия запитали Радио Ереван ОТГОВОРЪТ БИЛ ДА .Ако се казва КОРНЕЛИЯ НИНОВА .

91

Чува се наистина

преди 5 години

Пияндурницата Юнкер като се накваси си пуска запис с гласа на Боеко да повърне по-бързо

90

Тъб трул

преди 5 години

никой не вярва на Русия и тя не си вярва нищо не произвежда боярешник(шефе, това стига ли за четвърт долар)

89

До 80 гласът на Боко

преди 5 години

Анонимен, къде в Европа се чува гласът на Бойко? Той говори само на банкянски, друг диалект не знае. Дано метрото не ръждяса от дъжда.

88

Алооо

преди 5 години

тролериата, Нинова не е членувала в БКП, за разлика от знаете кой :) :) :) Научете си историята, пък тогава тролете. Не става само с центове, трябва и акъл :) на батко тролчетата мижавки

87

герберастът

преди 5 години

бидейки умствено-прокажен, кога ще бъде подложен на хуманна евтаназия? ще чакаме да пламне цялата страна ли?

86

Ха-ха

преди 5 години

Имаше едно предаване "С бъклица и дрян". Един тв екип обикаляше селските сборове уж да отразява традициите, пък то всичкото беше ядене и пиене на чужд масраф. Та така и сега КорнелкаМ - Аз се боря за вас, много се боря, ама тия кози миришат. Не ми ги бутайте. Може да съм от село, ама трябва да са опечени. Пък Бойко ви събори пещите

85

Анонимен

преди 5 години

Отива й на Нинова някак селото, а?

84

смехурко

преди 5 години

Много чудно кой говори за спазване на закона:)))))))))))).Кой закон за кражбите ли и присвояването на държавно имущество.С тоз ЖАЛЪК ПИ АР който си прави боядисвалата се не знам колко пъти другарката Нинова.Която си е за .............. директно.Паказва НАГЛОСТА която има

83

Анонимен

преди 5 години

Чета и се убеждавам, че герберастът не е човек! Да се подиграваш с майките на болни деца, на хората, за които животните са поминък... Засрамете се!