88

УБИИЦИ

преди 5 години

БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ГРОБ,УМИШЛЕНО ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРИЯ---ТОЗИ ИНДИВИТ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ,НО С *** КАТО НЕГО НЕ СЕ СПОРИ А СЕ.....

87

popa ot razgrad

преди 5 години

като чете статията човек ще си помисли, че в еврозоната няма никаква корупция, няма никакви фалити, икономиката е в перфектно състояние и хората живеят в благоденствиe...ето затова наричат Европа лицемерна и с двоен стандарт...

86

dsadssda

преди 5 години

Философи, вие и сега сте в еврозоната, просто не ви стига, да го разберете....

85

файда за нас няма

преди 5 години

файда само за играчите,за масата от народа лева е най-добре.

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107 Ами отиваш в еврозоната. Дано да имаш късмет да печелиш достатъчно, че да прокопсаш.

83

Анонимен

преди 5 години

Какво ме грее мене еврозоната ? Тая година взимам немски паспорт.

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79 И ти като че ли си най - добрия пример.

81

Анонимен

преди 5 години

Какво да коментирам, мен някой пита ли ме дали искам да влизам в еврозоната , просто ми го сервира. Аз преди време си казах мнението, всички реват че сме най - бедната държава пък ще приемаме еврото, де е Киро - на кирия. Тук нещата винаги се правят механично, без особена мисъл. Само далаверата за някои хора ще е по - голяма, но като цяло ще стане по - кофти, защото икономиката ни все още в по - голямата си част сива и крадлива, никой няма да инвестира тук дори и с евро.

80

Ам,ам

преди 5 години

Това евро го искат политиците. Да приберат парите на хората, а и така ще идват пари от Европа в евро. Всъщност 2020 фондовете спират и трябва нова делавра. Голям удар. Иначе те за това инвеститорите си тръгват, защото нямаме евро:-)

79

Burzum

преди 5 години

Ша ни купят колело... ама друг път!

78

Тръба

преди 5 години

Остана една барака да измажем.

77

Анонимен

преди 5 години

Шенгеня го чакаме 10 г. Еврото ще го чакаме 100 г.Будалкат ни!

76

Fck

преди 5 години

Не им ща *** евро. Да си го навират в.. Еврейци. Искат да направят нарочно единна парична единица по лесно се контролира и срива..а сривовете Еврейците ги обичат така правят пачки. Швейцария що не я накарат да си смени валутата бе????

75

Дзъ

преди 5 години

Това заглавие го чета пета година .... има и още едно подобно Край на визите за българи за САЩ...

74

Анонимен

преди 5 години

Голямо прекарване ще бъде. чехите и унгарците толкова ли са прости, че не въвеждат еврото???

73

от сиднейАвстралия

преди 5 години

Извинете но... в доларЕ съм. 6 цифрени. На година. И живея срещу Операта на 2км след Харбър Бридж првди милитари роуд

72

Анонимен

преди 5 години

И с евро и без евро, Русия ще си остане суровинен заден двор на България.

71

пророк

преди 5 години

Вие да не мислите, че като влезем в евро зоната и за 2 левчета някой ще ви даде 1 евро. то работата не става така, първо ще трябва да излезем от валутният борд, който е този, дето прави 2 левчета да са 1 евро, след което лева на свободният пазар без борд за 1 ден ще стане 100 000 000 лева за 1 евро и тогава ще обменим левовата парична маса в евро. фокус-бокус-бокотокус-горококус.

70

До 91

преди 5 години

Ами то баце ние и сега сме на евро, само дето ни цакат курс лев-евро, инак е фиксиран. Така че по убо напрао с еврака и стига сме харчили да печатаме наши хартийки след като сме вързани за еврото така или иначе. Пък за хората пътуващи в чужбина често ще е огромно облекчение. Аз съм за с двете ръце.

69

до 91

преди 5 години

тоз пък референдум, ти да не мислиш, че живееш в демокрация, никога по-тоталитарна структура от ЕС не е създавана, нямаме си и идея кой представлява българия по евроинституциите - тези хора, са пожизнени бюрократи, които се самоназначават. това на демократичен процес ли ти звучи?!