11

Анонимен

преди 5 години

Белите жени български са сребърна лъжица за разни мошеници. Бялата жена е в пъти по ценна от мулатката. Не сте ли се замисляла че например една гейша винаги трябва да е с Бяла кожа и не трябва да се подлага на слънце. Условие номер едно. Условие номер две никакви парфюми от гледна точка на това да не очертава собствена територия това е моя аромат и той е бил с мен. Трябва да е чиста натурална. Белите жени са машини за пари.

10

Анонимен

преди 5 години

сигналът е бил подаден от френското посолство в България ...без коментар ...

9

Анонимен

преди 5 години

Ромите са удобното оправдание за вътрешна употреба. Естествено, има и роми между жриците, но не са мнозинство.

8

Анонимен

преди 5 години

До Грую"говореха на български от варненско" - от коя маала по-точно?И, да не би да няма хубави индийки?До Анонимен 5Ами те тук ги набират по кланов принцип. Знаят цялата рода на момата. В днешната статия за Столипиново, качена тук, нали в прав текст се казва, че момичетата, отвеждани в чужбина, за да работят като жрици, биват подмамвани от роднини.

7

Анадолски

преди 5 години

В друга статия в този сайт прочетох:"В Германия забогатяха само проститутките и сводниците от Столипиново", казва с известна горчивина Мехмед.

6

Анонимен

преди 5 години

До 3Т.е роми. Прикрити зад това че са индийци, но чисти роми. Колко му е да те продадат за 5лева парчето.

5

Грую

преди 5 години

Не е само индийско...имаше и хубави. От поне 15г се въртят там. Бяха ги научили на "20евро свирката, 50 ***", и да казват че са унгарки. А помежду си говореха на български от варненско ;)

4

Анонимен

преди 5 години

И как знаят кои са техни близки на толкова жени.!?Значи някой в България им знае и майчиното мляко за да може да ги манипулира във Франция. И ако това е така значи техните близки са под зоркото око на разни сводници. И са също толкова заплашени, колкото жрици те във Франция.

3

Анонимен

преди 5 години

Пише българска мрежа. Не пише индийска.

2

Анонимен

преди 5 години

До Прокажен анонимник 1Не ти ли стана ясно, че контингентът е индийски. Това, че имат паспорти от балканска държава, с нищо не променя спецификата им. Те действат по начини, характерни за тяхната традиционна култура.

1

Анонимен

преди 5 години

Ще дочакаме ли някога добра или поне нормална новина свързана с това дивашко изостанало племе?