21

Анонимен

преди 5 години

До Хммм 14Може би това как столичани го вдишват дълбоко всяка зима?!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Нямаш акъл да напишеш нещо твое. Връщаш топката като недоносено балканче. Е това е нормално за повечето българи съдейки по скапаната ни държава. Огледало на действителността ни.

19

Анонимен

преди 5 години

До ЖжжПредполагам че след като ти не си ***, а английски аристократ няма да коментираш какво се случва в света. Евала, колко сме изискани. Но точно с това си изказване показа че си най - големия *** ,който може да съществува.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Налага се да ти припомня че брекзита е албионско изобретение и ако българите в Англия страдат това не е вина на ЕС. Англия и ЕС, България и ЕС са две различни неща. Пак казвам много си умен ама не чак дотам. А това че пишеш с правописни грешки си е абсолютен факт и съвсем не е маловажно. Но наистина вече спирам. Не ми се занимава с псевдоумници. Ако си умен наистина ще спреш да се излагаш. Но не се надявам. Просто защото не си умен.

17

Жжж

преди 5 години

Бай ***, които са измислили крилатата фраза "Честита баня", разсъждават върху срещата на лидерите на най великите държави в света. Еми няма такъв смях!!! Единственото което *** балканя може да направи е да се възхищава мълчаливо на тези два гиганта в историята на човечеството.

16

Анонимен

преди 5 години

До Додо 11Люлин е центъра на просветата! Няма махарабадуби - чиста и свята република! А мигрантите идат ли идат! Българската ограда строена от родоглупци не държи!

15

Стамат

преди 5 години

Рептилска среща!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Идолопоклоничеството тотално липсва в България! Силикон, чалга, джуки, дрешки, барчета, коли и джипове! Важното е че ритника от Брексита почва да се усеща и в България и българите в Англия! И като няма друго виме за стискане почваме с тезата за правописните грешки. Не сме на матура и по-важното в случая е да вникнем в смисъла отколкото да вие плочата!

13

Хммм

преди 5 години

Абе нещо ново за новичок няма ли да кажат?

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Време беше, Баба Лизи да дръпне ушите на перчемлията, и да му вкара малко акъл. Туитър - муитър, *** ми - дойди ми, сутрин една позиция - вечер друга - просто време е да се озапти кукумицина. За целтта - на килимчето. В Бъкингам. Между другото, ако все още не сте на ясно, то Вашингтон е тотално подчинен на Лондон. А по-точно на СИТИ и Бъкингам. Всеки може да си лае каквото си иска, но решението е взето!

11

Додо

преди 5 години

Англия е ТОЧНО това, в което Доналд Тръмп НЯМА да позволи Америка да се превърне! А именно, пропаднало общество, удушено в хватката на радикалния ционистки неолиберализъм с всичките му разновидности (културен марксизъм, мулти-културализъм, глобализация, диверсификация, хомосексуализация и т.н.) и заразено с чумата на Исляма до точка, от която връщане назад УВИ няма! MAGA2020!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 Наистина си упорит, обаче ще ти кажа едно нещо. Толкова държиш да ми покажеш колко си умен, че ми показваш точно обратното. Пишеш с правописни грешки. А аз не обичам хора, които не знаят къде се пише Й да ми дават тон в живота. Плюс това такова идолопоклонничество никога не ми е било по вкуса. Обичай си Англия колкото си искаш и си я венцехвали, но аз не съм длъжна да го правя. Говоря това, което мисля, и това няма да се промени. Слагам точката.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Хем не се интересуваш, хем ти досажда! Ромски антиконти ни редиш! (Пиянците)Важното е че субсидийте от ЕС за България секнаха. Ще е добре да ги събере от българските мрънкалници които само хленчат против Англия но не се връщат обратно от там откъдето са изпълзяли!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Въобще пък не държа да я интересува каквото и да е . Аз пък още по - малко се интересувам от нейните *** , разбирай новичок и други подобни ама ми досажда ,нали. По -добре да беше казала как смята да върне парите на Европа които Англия изяде докато беше в ЕС. За тия *** бих се заинтересувала. Но за тях и дума няма да обели.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Нито пък тя се интересува кой номер *** носиш или си останал без тях.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен На мен ли говориш? Аз говоря за съвсем друго, въобще не ме бърка Тереза Мей, нито дали е добре нито дали е зле., Тази жена въобще не я уважавам.

5

Анонимен

преди 5 години

Не врат ами шия.

4

Анонимен

преди 5 години

До петричЕ па нема да е автономия защото е България, ясно ли се изразявам? Няма Косово няма Мосово, няма пиринска Македония Тук е БЪЛГАРИЯ!!!!! Някои хора си бълват, но без никаква нормална мисъл, и не знам докога ще продължава това.

3

БАЛАНС

преди 5 години

ТРЪМП ДОБРЕ МАЧКА ЕВРОПА, НЯМА НУЖДА ПУТИН ДА ПРАВИ НЕЩО В ТОВА ОТНОШЕНИЕ.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Нещо май си сбъркал бирата с праха за пране! Вайканието е било винаги в България от щастие и благоденствие! Англия и Тереза са си добре но България е за оплаквание. Иде зима след има няма 3 месеца!