33

Анонимен

преди 5 години

Умът ми не го побира, защо цял един парламент не обръща внимание на майки на деца с недъзи - обществото за тях какво е - само готини и здрави хора, които да им бачкат за по 600 лв? Това ли е? А другите? Я, по сериозно и да гласуват адекватна помощ, защото търпението на всички майки се изчерпва много сериозно, а както знаете добре с побесняла жена, камо ли майка, трудно се излиза на глава!!! Ще стане страшно!!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Ами да се осигурят! Защото сега държавата ти дава помош от 80 лв и родителите трябва да продължат да ходят на работа или да живеят с тези 80 лв - те и детето?!?! Това какво е??? Трябва АДЕКВАТНА грижа - било то домове, гледачи или пари - адекватни! А не резни *** да се изхождат по медиите по отношение на увредени деца и бедстващите им родители - СРАМ, ГНУС и ГАДОСТ!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Не може на всеки да се осигурява бавачка, платена от държавата. Много е скъпо. Както при детските градини, трябва да се осигурят домове за дневни грижи или пълен пансион за всички, които не могат да гледат децата си повече след 18 години. Това е решението. Който не е съгласен, няма право да протестира.

30

Късмет

преди 5 години

Лошият късмет на тези деца е че са се родени в България, а не че са родили с недъзи!В белите страни, хората в неравностойно положение получават специални грижи от държавата и толерантно отношение от обществото. В България ценностната система е тотално разбита.Как пари за крадене винаги има, а за тези деца не достигат?

29

do 26

преди 5 години

Куха лейка си ти и такива като тебе, майките искат от държавата да даде повече от тези 230 лева пенсия на инвалид 100% след 18 години, бих ти пожелал да живееш ти с толкова пари цял живот, но няма смисъл, тъй като виждам че даже не разбираш за какво става въпрос.

28

Неа

преди 5 години

Да гледаш болното си дете е ужасно . Заслужават подкрепата на обществото ...

27

Неа

преди 5 години

Абе хора вие сериозно ли ги мислите тези неща ? Майките протестират защото много неща куцат,включително и отношението към самите деца . Това се вижда ясно . Да ги крият ли какво ? Да не се разстройват хората ... Много ясно че ще протестират ,като са супер ощетени ...

26

Анонимен

преди 5 години

Тези така наречени майки са едни меркантилни кухи *** - не им били финансови подбудите, но пък искат от обществото да ги издържа до живот!? Тези "построиха" комунизъма - на всеки му според нуждите, глупаците да работят, за да има за наглите търтеи.

25

Анонимен

преди 5 години

Най-кратко по проблема: Майките са взели децата за 18 години. Няма вечно да ги гледат. Държавата да си ги прибере.

24

Анонимен

преди 5 години

Майнолов им е казал, че проблемът им е нещастен случай, малшанс, лош късмет, къса клечка, черна съдба, лоша орисия, родово проклятие и т.н. Системата не е виновна, нито държавата за такива каръци и нещастници.

23

Виготура

преди 5 години

Протеста на майките завря мощно ботуш в зад.ника на герберастката хунта и те активираха целия тролетарият да атакува майките. Този път не сте познали бок.луци. Няма да мине номера!!!

22

Алекс

преди 5 години

Не се ли разбра, че майките не искат някой да ги храни, а искат да са пълноценна част от обществото, да имат възможнист да работят, да си плащат данъците, да се разбутат всички умрели пътеки за рехабилитация и интеграция на тия деца в обществото, които пък дават работа на специалисти, работещи с такива деца, въобще да се завърти колелото в полза на всички.

21

Алекс

преди 5 години

До Анонимен 18За някои видове душевна изостаналост, като Вашата, за съжалнение превенция няма. Искам да протестирам, че деля едно общество с подобни на Вас и тоя от поста преди Вас, но уви положението е безнадеждно.

20

Анонимен

преди 5 години

Твойте гени мутират! Баба ми е родила баща ми на 35-годишна възраст. Баща ми си беше и физически много здрав, и много умен.Прочети майката на Карл Лагерфелд на колко години е била, като го е родила! Който се тъпче с наркотици, алкохол, тютюн, химикали, който си играе на бог, Бог му го връща.

19

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави .

18

Анонимен

преди 5 години

Превенция! Превенция трябва по време на бременността. И не да раждат след 35 години, защото гените мутират. Толкова увредени деца не е имало преди 89- та година, но тогава жените раждаха първото си дете до 25 годишна възраст. Сега ще учим едно - две висши , пък после ще правим кариера , а мисията на жената е да бъде преди всичко майка!

17

Анонимен

преди 5 години

докато протестират ако бяха извъртяли по една *** щяха да заработят парите си. Пари от моите данъци заа *** от които обществото няма никаква полза НИКОГА!!

16

Анонимен

преди 5 години

Пари за ***-милиарди-ИМА! Пари милиарди за грабене от КТБ-ИМА! Е-ще намерите пари и за децата и пенсионерите! из-роди.....

15

Големия Брат

преди 5 години

Ако майките успеят, това ще е пробив в изкуствено създадената от външни сили система, целяща да превърне българското население в обслужващ персонал на западна Европа, в тази система инвалидите са най-безполезните, те не стават за експлоатиране, най-полезни са полицаите, които държат под контрол робите и подържат системата.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Ти не си разбрал нищо. Не става въпрос за възможно или не, а за принципи. Ама то в главите ви все пари се въртят. А да помислите малко не може ли? Ама то мозък трябва.