41

Сексолог

преди 5 години

Такива котета много лесно се укротяват.

40

Анонимен

преди 5 години

Ако тя се появи 100% таксиджията ще излезе че се опитал да я насили -без значение истина или не . Жените определено се измъкват повече от мъжете.

39

****

преди 5 години

До-38 анонименНе се знае на каква ще попаднеш,да не се събудиш само в реанимацията ,нали знаеш куче което лае,не хапе така,че не се кани много .

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Деградацията на жените е чудовищна. 99% са мързеливи *** само пият и пушат. Време е правителството да се вземе някакви мерки срещу тях."Когато мутрите разрушиха живота на хората, когато се окрадоха банки, когато заплатата беше по 270 лева, правителствтоо нищо не направи, а ти сега, заради некви върли сeлякни ли си мислиш, че ще стане нещо.

37

Mda

преди 5 години

До 38Е да ама ти ако си господин никой, след като я пратиш при Св. Петър ще лежиш 15 г. Докато наркоманката ако е госпожица някоя,след като я хванат ще се разплаче в съда казвайки,че това няма да се повтори в следващите една две седмици и великия български съд ще я пусне с условна присъда от 3 месеца.

36

Johnny Skywaker

преди 5 години

До Анонимен 38Абе карай си спокойно колата, че да ти набие един юмрук слепочието и да почнеш, да губиш конторл над колата, ще видим колко ще се оправиш със ситуацията.

35

Анонимен

преди 5 години

Горкия....що не нападне мен една такава наркоманка? Нали с един удар и ще я пратя при свети Петър!

34

Анонимен

преди 5 години

SAMO BOI ZA VAS !

33

Анонимен

преди 5 години

А версията на клиента му в случая трениралата нещо си момиче кога ще я чуем или тя е без значение

32

Ffff

преди 5 години

Тренирала нетренирала....един здрав прав в муцуната и зъбите в гърлото.

31

Анонимен

преди 5 години

Ако я заловят тая ще вземе да се оправдава, че шофьорът я нападнал и тя при самозащита го е ударила.

30

До 28

преди 5 години

Има безплатен електрически автобус на всеки 30 обикаля терминал 1и терминал 2 той е връзката с метрото сигурно си от село и не знаеш нищо и това не е виж а ежедневие с бакшишите гледат единствено кои и как да ограбят и измамят

29

Аз

преди 5 години

Удряла го е защото той е карал колата и сигурно не е могъл да спре в момента, иначе един тупаник и толкава и е.

28

Анонимен

преди 5 години

Деградацията на жените е чудовищна. 99% са мързеливи *** само пият и пушат. Време е правителството да се вземе някакви мерки срещу тях.

27

Митко Цига нина

преди 5 години

Защо не ми налети некое младо да я отПарам извън околовръсното.

26

Pesho

преди 5 години

Тая да беше ми паднала щеше да лиже асфалта докат дойдат полицаите. 20 мин ще седи със крак на гърба белкем и дойде акъл в главата.

25

aa1830

преди 5 години

До коментар 16: От Терминал 1 много трудно ще хванеш метрото, ама ти си знаеш де. Иначе добър виц.

24

Анонимен

преди 5 години

Сигурна съм, че шофьорът е можел добре да я подреди малката кифла, ама не е посмял човекът, че после знаете как е. Ще го съдят, ще го уволнят... черен ще му направят живота, за дето и е отвъртят 1 шамар. За това просто си е стиснал юмрукът и е издържал да изкушението да я удари. Така, че не бързайте да го наричате мекушав, защото едва ли е точно така, просто е проявил малко разум. А тази рано или късно ще си го получи. Другия шофьор може и да не е търпелив...

23

Хирург

преди 5 години

Попаднала е на кротък човек.Но нека да продължава по този начин-ще попадне на "подходящия" и тогава ще се чуди как да си извади после главата от za*nika!

22

Анонимен

преди 5 години

Манолски, ти дъщеря ти що не я би навремето, та сега сега е съвсем разпасана работа, а?