14

Анонимен

преди 5 години

ВЪВ БЪЛГАРИЯ ПРЕОБЛАДАВА ПЪЛНОТО БЕЗМОРАЛИЕ ЩОМ БУДА БЕШЕ ПРЕИЗБРАН ДА Е НА ЧЕЛО ОТНОВО!!!!ПАРАДОКСА Е, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕЗМОРАЛНИЦИ ПУТИНИСТИТЕ И БУДИСТИТЕ РАЗДАВАТ НАЙ-МНОГО ПСЕВДО МОРАЛ .ДАНО БОГ ВИ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО!

13

До келеша

преди 5 години

Много си сгрешил, ако си мислиш, че учителят е възпитател. Учителят е учител, а това, че и възпитава идва от там, че *** като теб са пропуснали първите седем и в своето, и в това на децата си възпитание. А как и къде ще се празнува личен празник е лично решение.

12

пюретан

преди 5 години

Тортата си е екстра, както и шегата за рожедният ден. Въпросната дама обаче сигурно доста е препила на въпросният празник за да постне тази снимка публично. Сега ще си плати за глупостта.

11

Анонимен

преди 5 години

Журналисти говорят за морал, норма на поведение и ценности. Това трябва да е виц.

10

Анонимен

преди 5 години

"в несебърското Оризаре" това дори никой не знае къде се намира седнали за една шега да се хащат...

9

келеш до 8

преди 5 години

Учителят е пример за подражание независимо къде се намира. Той първо е възпитател и след това учител

8

келеш

преди 5 години

От липсата на етика започва деградацията на всички нива в живота. Какво да очакваме от децата ни , след като еталона в училище / учител, директор/ е с немислимо за мястото поведение.Неможе , този който няма морал да учи други на такъв.

7

Анонимен

преди 5 години

В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ УЧИТЕЛИТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ АКО ЩЕ И ДА СЕ СНИМАТ В ПОРНО ФИЛМИ !!!АМАН ОТ ПУТИНИСТИ ПСЕВДО МОРАЛИСТИ!

6

Защо

преди 5 години

са и искали оставката ......направо да я уволняват дисциплинарно........

5

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 4По какво съдиш, че жената е пропаднала? По това, че открито е показала сексуалните си предпочитания ли? Само хора със, меко казано, странни наклонности ли могат да ги афишират? В училищата трябва да се обърне повече внимание на сексуалното образование, защото за децата ни се очертават сериозни проблеми за в бъдеще в тая насока...

4

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна несправедливост - ако на тортата имаше женски полов орган, сега и БХК и ЛГБТ щяха да се юрнат в нейна защита.....

3

Анонимен

преди 5 години

Кои допускат такива пропаднали в детски градини и училища??? Кога ще има психотестове за тези в образователната система и ежегодни оценки от ученици и родители???? Толкова много са излишните там кадри като тази....

2

Анонимен

преди 5 години

За морал ще ми говорите, когато се забрани на психично болни да парадират в центъра на София .

1

Анонимен

преди 5 години

Неморално поведение?