22

До 23

преди 5 години

Като влезе Македония в НАТО гърците спокойно ще ги отупат .Има такъв член в устава на НАТО-при конфликт между две натовски държави НАТО не се намесва.А пък на руснаците хич не им пука къде и за какво ще влиза или излиза Македония.Тя е по-малка и от един квартал на Москва и няма никакво стратегическо значение

21

До Емигранта

преди 5 години

Взеха български паспорти да могат също като теб да ходят у Европата да мият *** старчески *** ,чинии по ресторантите за 500 -600 евро на месец.А не затова ,че ние тук сме по-добре от тях. Там още не са запознати много с вкуса на палмата ,със саламите без месо ,с китайския чесън ,с млякото ,което е с трайност две години и т.н.

20

Анонимен

преди 5 години

Русофилите сега почват да ви лъжат как македония ще завладее България и че ще открадне децата ви. Руснаците губят още една държава на балканите която да държат зависима и с влизането на македония в НАТО няма да има и как да разпалят военен конфликт там. Мъка за руснаците но победа за балканите над врага - Русия.

19

Благоевград

преди 5 години

Къде да бъде границата между Македония и България ,това ще дойде време да се решава скоро.Дали на Бараково и Кочериново ?Дали на Делян ,защото може и Дупница и Кюстендил и Сапарева Баня да поискат да са в Северна Македония ? Дали на Владая ,защото и Перник ,и Самоков ,и Трън може да искат да са в Северна Македония ? Ако София иска да е в Северна Македония ,тогава България требва да си премести столицата във Велико Търаново ,там където си е билаa София да си стане само един обикновен мак.град

18

Емигрант

преди 5 години

Ей не се отказвате от това да смърдите наляво и на дясно?!Ясно е че ви плащат да сеете съмнения,умраза и раздори,та в мътната вода коминтерновците да доизбият рибата.Видите ли били видели македонците,че сме много зле в Европа и затуй протестирали?Ами що тогава над 150 000 от тях си взеха български паспорти?Ей тъйнанка от умраза към ЕС,майни го насам тоз ЕС ве,таквозинка?!Толкоз сте долни, нагли и прости,че ако съм на Бойко ще ви спретна открит референдум,който е против Европа, да не ходи там!

17

ЗАЩО

преди 5 години

До НЯМАСЛАГАТЕ МИНУСИ БЕ *** ЛАКЕЙ--ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕЗНАМКАКВИ СИ ***--Я СЕ МАХАЙТЕ ЩОТО ЧЕ ВИ РЕЗНЕМ *** ЗЕЛКИ СЪРБОМАНСКИ КОПИЛДАЦИ....УРОДЛИВИ СЪЗДАНИЯ...

16

Анонимен

преди 5 години

Мъка им е, отрязаха ги от гръцката история ... и изведнъж историята им се съкрати драстично. Но най-неприятното е, че противоречи на македонизма, където Александър си е техен, и никакви други не са идвали ... и не, те не били славяни ... защото са наследници на същия този Александър и тн... и изведнъж гърците им казват .... абе вие сте си славяни и историята ви почва някъде към създаването на българската държава .... и средностатистическия македонски лумпeн е в шок

15

Анонимен

преди 5 години

Задава се поредния огромен *** за Рассия :D Ще им остане една измислена Сърбия :)))) Удриииииииии бай Заев :)

14

Анонимен

преди 5 години

Знаят си макетата като отидат у `цивилизацията` какво ги чака. Нали ни гледат как сме цъфнали. И затова се опъват.А Заев го сложиха премиер също като Борисов - народът не го искаше, ама им обеща да е послушен. Като иде в Брюксел ще има да го тупат по гърба и да го целуват.Пък може и някой папа да го погали.

13

Анонимен

преди 5 години

Москва няма да преглътне лесно поредната държава, която излиза от орбитата ѝ. Спомняме си какво направи Москва в Черна гора.

12

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по света гаврата с путинофилските подлогии е колосална! Мачкай русофилистиичната измеет!

11

НЯМА

преди 5 години

И НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА ДЪРЖАВА--СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ИМА ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ГЕПЕНА ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ПОДАРЕНИ НА СЪРБЕТЕ А БОКО ГО ИЗЛЪГАХА--СЕГА ГРЪЧОЛЯТА ЩЕ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ БАРАБАР СЪС СТОЛИЦАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА СОФИЯ---ТОЕСТ ИЗПЪЛНЯВА СЕ ПЛАНА НА ПИЯНИЦАТА ЧЪЛЧИЛ ЗА ГРАБЕЖ НА ДЪРЖАВАТА НИ--НО НАШ БОКО НА ДАЛИ МУ Е ЯСНА ИГРАТА ИЛИ ЯКО СА ГО КУПИЛИ .....В МОМЕНТА ИМА БЮРМ--ТОЕСТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ---КОЙ ПРИЗНА ТАЗИ РЕПУБЛИКА--САМО ПРЕДАТЕЛ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ

10

Анонимен

преди 5 години

Този също като Борисов - голяма фукня.Айде спри се бе, Заев! Изчакай първо референдума.Или ще го проведат като у нас. Хората гласуват, а политиците си правят каквото си искат.

9

Балкански прелести

преди 5 години

Съща като при нас. Премиерчето и престъпната му шайка воюват срещу Президента избран от народа.

8

Анонимен

преди 5 години

Зорошоидчето Заеков - ме-л-ез между сърбин и шиптарка.Пазете се от такива.

7

Давай, Геца!

преди 5 години

Бий по мутрата кремълското ***! УУУ! Оставкааа! Антибългарина му неден!

6

гн

преди 5 години

не е важно какъв премиер си , а коя държава и нейните служби са зад теб!!

5

тралала

преди 5 години

До 3Говориш глупости, брат ми. Имам роднини в Македония и требе да ти кажа, че не им е леко. Говорим за професии, които са по дефиниция добре - учител, например.

4

Членска карта №7

преди 5 години

до 3Не знам за заплатите и пенсиите им, но сиренето, млякото, кашкавала, доматите са истински... До 5 години ще минат на палмово масло и холандски домати!

3

Членска карта №7

преди 5 години

Ми то самото заглавие е лъжа! Няма такава държава Македония :-)А Северна Македония да ходи където иска -напред, назад, все ми е тая!