35

Анонимен

преди 5 години

Андре Рийу е западният чалгаджия кото принизява класическат музика до нивото на забавление за масите.

34

Анонимен

преди 5 години

Явашев е шарлатанин, опъва десетки метри текстил и снобите му се радват и си мислят, че това е изкуство. В България щяха да му се смеят. Те и на запад хората които разбират му се смеят.

33

1

преди 5 години

да правилно ,не инвестираш ли в културата,като сега след инвестициите,ставаш бъркач на казани,някой може ли да каже,преди 1989г.имало ли е такава професия,сега е на първо място,лекари,културни дейци-пенсионери,се карат за районите,с контейнери.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27, Не, нямам. И Андре Рийу имаше концерт в София. Само ми кажи колко хора в България са чували тези две имена? В Ла Скала са пяли и много български оперни певци, чудно защо избягали от България и чудно защо малко българи въобще са чували за всички тях... Чудно и защо Христо Явашев стана Кристо и на 21-годишна възраст бяга от България и повече не се връща да твори у нас.

31

39156

преди 5 години

На какво е водещ Иво Танев? Пишете го певец направо.

30

Анонимен

преди 5 години

19, Не, както се каза по-надолу в коментарите- Пряк път към културата няма! Не става от днес за утре!Не бъди толкова сигурна. Има деца които на 10 години вече имат заложби като на Моцарт и на Бетовен.

29

Унуфри

преди 5 години

Чалгата е кючек изпълнен от същество с вид на травестит, на български език с ромски акцент. Болшинството "българи" са чалгари. Бъзикат Бойко, че е чел Винету. И аз съм я чел. Прекрасен приключенски роман за момчета. Проблема е, че повечето "българи " дори и едно романче не са чели. Всъщност проблема на ГЕРБ е, че Цв. има лингвистична матрица на типичен ФИФаджия. Не умее да състави едно изречение. И не защото страда от дислекция. Алитерат е !

28

Анонимен

преди 5 години

се превръща в "нация от берачи на портокали"..................ееееее, не само ,де ! и за миячи на чинии ставаме, и за гледачи на старци.........

27

Анонимен

преди 5 години

Едно от първите неща, които италианците след Втората Световна, въпреки пълната разруха и хилядите други важни дейности свързани с физическо оцеляване, са направили е да възстановят Ла Скала! Нямам какво повече да добавя.Прима балерината на Ла Скала Светлана Захарова (между впрочем беше депутат в Думата от партията на Путин и е подписала петицията за подкрепа на присъсединяването на Крим) беше в София преди месеци да участва в спектакъл на софийскат опера. Имаш ли нещо да добавиш?

26

Анонимен

преди 5 години

и миячи на кенеди и гледачки на ненормални папараци. Западна Европа има нужда от черна работна ръка, не от специалисти.

25

Анонимен

преди 5 години

19, Не, както се каза по-надолу в коментарите- Пряк път към културата няма! Не става от днес за утре!

24

Анонимен

преди 5 години

Една нация се управлява не от президента, не дори от министрите, а от 5те процента интелектуалци в изкуството, науката и музиката. Те са локомотивът на обществото и диктуват ценностната система и пътят на развитие. У нас това се диктува от мутрите и Коко Динев. Следователно се получава така, че това колко си уважаван в обществото е право пропорционално на това каква кола караш.

23

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е управление на глупостта и размиване на отговорността, като общественото мнение се формира от медиите.

22

Българин

преди 5 години

Ние не сме виновни, нещо друго е виновно - ромите, бежанците, турското робство, политиците, съдебната система, Путин или някой друг, ние не сме виновни.

21

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е най-съвършената система, но българите са *** и не могат да се адаптират към нея вече 30 години.

20

Анонимен

преди 5 години

До Предложение 15Демокрацията е само за интелигентни хора а българите май...муни!Казал съм го отдавна!!!Демокрацията не е за всеки и особено за селски народи като ганьовското племИ.

19

Предложение

преди 5 години

Предлагам да построим в Бъглария една Ла Скала и българина по цял ден да гледа Травиата и Трубадур и да се окултурчи и така ще се вдигнат заплатите и ще се отворят работни места.

18

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА-ХАКогато културтрегерите на една нация са Иво Танев и Венци Мицов .............и Е..и майката на тая нация.

17

Анонимен

преди 5 години

Виновни са бежанците и Меркел която ги пусна!

16

Анонимен

преди 5 години

8, Едно от първите неща, които италианците след Втората Световна, въпреки пълната разруха и хилядите други важни дейности свързани с физическо оцеляване, са направили е да възстановят Ла Скала! Нямам какво повече да добавя.