23

Рускиня

преди 5 години

Юрдечка Фандъкова ремонтира надлез Надежда преди 2години. Въпрос на задача - колко е открадна от канализация. Предлагам тази задача за матури

22

Анонимен

преди 5 години

Боже, колко е красиво. Само естети като Борисов и Фандъкова биха оценили красотата на момента. Треперете варненци, вие се давите по улиците а софиянци могат да се давят и под земята..

21

До14

преди 5 години

А точно те не са платили и една стотинка данък,защото за целодневно висене пред клавиатурата и за многознайство данък не се удържа..

20

Анонимен

преди 5 години

Никъде не пише колко литра са се изваляли, че да не лъсне истината

19

Анонимен

преди 5 години

Видими резултати. Метрото тече, а в подлезите трябва да пускат шарани, като тези, които гласуват за ГЕРБ

18

Анонимен

преди 5 години

Некадърната, но послушна селска даскалица от Самоков стана милионерка с много милиони Столичани обаче си я харесват. Факт!

17

Анонимен

преди 5 години

Eееее сега,недейте така.Вижте днеска,Президента му похвали Европредседателството,а вие тука,му намирате кусури на метрото.Нищо не събужда Дебилния Народ,нищоНяма друг такъв народ във света,който да търпи такова унижение..

16

Анонимен

преди 5 години

Еееее, ай ся що ревете бе??? Само бате успе да докара морето у София. Малиииии, пак недоволни, угодия нема..

15

Анонимен

преди 5 години

Въобще за та помийна яма наречена София не ми дреме..Гледам, нищо не се е променило от 90-те, га живях таме 10г.Обаче, много се надявам точно Софиянци да се вдигнат на протест, щото и гнусния парламент им е в задния двор на ръка разстояние

14

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова ще се зарадва на новото софийско море.Какво ли не писахме за нея-крокозъбел, плаши ло за малките,а вижте за какво била в Сащ-да разубеждава и американците че по Добър от Пеев ски няма.А къде ли е моятлюбимецМосковски?Няма ли някой Добър приятел да му даде лодка за София?

13

До 1.2,3 и подобни

преди 5 години

Пубери мамини сладки!!!Ами вижте в ,,нормалните държави" като Германия , Швейцария,Белгия,Гърция,Сърбия,Румъния какво става по улиците в метрото и подлезите и вижте дали и за това е виновен техният Бойко.Не е трудно проверете и тогава ще разберете че срещу природните стихии човек е безсилен.Спрете с глупавите коментари защото ставате смешни ,като в оня виц за времето-,,Кое им е в ред"

12

Анонимен

преди 5 години

ПОТЪВАЩАТО ЕВРОПРЕЦЕДАТЕЛСТВО. КАКЪВТО МУ АСФАЛТА, ТАКОВА МУ Е МЕТРОТО, САМО КОРУПЦИЯТА МУ Е ИСТИНСКА

11

Тоти

преди 5 години

Това е качественото стройтелство на нашите частни фирми в 21 век

10

Ной

преди 5 години

В Младенеция не е спирал ток

9

Тим

преди 5 години

За жалост си проличава вече че няма вик инжинери който да изградят отводнитени системи няма стройтелни инжинери няма такива специалисти всичко се случва от некачествено изпълнение.

8

Анонимен

преди 5 години

За жалби се обърнете към другаря с ножиците.

7

К

преди 5 години

забравете,че някой ще вземе мерки и ще направят някаква равносметка. Щетите са за стотици хиляди. но те разчитат, че всяко чудо за три дни. Все пак живеете на Балканите, а не в някоя развита Западна страна, където ще дойдат умни глави да мислят какво се направи за да няма следващия път наводнен театър и т.н

6

Анонимен

преди 5 години

Забележете снимките от Шахтата блика вода вместо обратното.Ами почистете ги тия канализации, *** Юрданке!1 милиард ви даваме всяка година.Крадете по-малко.

5

Анонимен

преди 5 години

Такива дъждове не могат да се наречат поройни. "Пороя" е в рамките на 20мин. Такива дъждове са ме валяли много пъти в Западна Европа и честно казано никъде не е имало дори ПОДОБНИ проблеми като тук. Тук стават едни ями, пълни с вода. Кре2тен2ите с автомобилите те къпят. Метрото се скапва. Новоремонтираните улици са под вода. Иначе, за ВиК инженери не се говори, но оттичането на града е несъществуващо

4

Бай Тошо из Правец

преди 5 години

Бойко много крадете с тая Юрданка бе, много крадете ...