18

Анонимен

преди 5 години

Куде пак видя в всяко заведение да има гьобеции? Къде видя батки на всякъде ? Защо пак да няма кукуруз на плажа ? Това си ни е от културата . Като сме на вънка се радваме какво имали , а тука плюем.В Турция пък понеже няма улични сергии ..Обаче е там НЕ третия свят :) Излагате се яко вече. Гърция пак е такава скука, че никога не бих е предпочел през нашети те плажове , ако искам весела почивка и вкусна храна.

17

Бай иван

преди 5 години

Защо не ми харесвав Гърция:Плажовете им са много пусти, създават едно такова усещане за самота и скука. Да се чудиш вкой край на плажа да си сложиш кърпата. Много ми липсват и батките с джетовете, все едно си в страна от третия свят, само лодки с гребла и рибарски корабчета. И едни изгладняли рибари продаващи прясна риба. Друго си е отмагазина виетнамскатскумрия. И кръчмите скука, няма гюбеци по масите, всеки седи, яде, пие и си приказва. А най ми лиосват прадчедите с кокуруза и слдоледа.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако искате почивка, изберете Ахтопол илу Синеморец например. За повече динамика, екшън и по малко скука, изберете Сани Бийч, тва е...

15

Анонимен

преди 5 години

До 14 Дрогиранаа е баба ти. Нашоте курорти гърмят с чужденци от цяла Европа с деца и цели семейства. Единствено не българите, като тебе описват такива картини за нашето море, които са доста изкривени. Научил две думи слънчакаа и наркотиции и вече са мисли за голям све знай ко. Бахтиии паляячото.

14

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са в Турция кьдето туризма е на светлинни години пред бьлгарския на сланчака само диви дрогирани провинциали

13

Анонимен

преди 5 години

До МакКонарУспех, но знай, че тея са най-долните българи. Ще те заплашват с убийство, но ако му зашливиш един шамар, ще избяга у полицията и ще плаче, като жена, как си го заплашвал ти. Помни, че са много глупави и ограничени, така че всякакви сблъсъци със съдебната система са пагубни за тях, тъй като четенето с разбиране, не им е сила.

12

Христо

преди 5 години

Естествено,че са законни.Тези заведения са собственост на престъпници с благоволението на политици на високи постове...Няма как да не са законни...

11

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Ангелковаа успя да запуши устата на оня чужд агент. Туризма в България пречи на много съседи и вече е видимо. За жалост се правят опити да се съботира туризма, но твърде много хора работят там и няма да стане лесно с такива жалки постановки за шум. Който иска тишина има Албена и куп комплекси. Въпроса е затворен.Довиждане пенсии от панелите.

10

МакКонар

преди 5 години

Заееи слънчев бряг, до нас на село дойдоха едни от Хасково и цял ден правят ремонти, а цяла вечер слушат чалга на двора. Полицията нищо не прави. Аз вече освен да се саморазправя с тези *** друго не ми остана.

9

Анонимен

преди 5 години

Законни ,а защо хотелите около тях са с по-ниски цени ? Хората приказват и Чужденците също - форуми,отзиви и тн. Скоро тази "слава" ще затрие целия курорт , и тогава друга песен ще запеете .Веселете се ,но с мярка - Няма нормален човек на Земята ,на когото да му харесва 24ч да му дъни главата тоя тътен !

8

Ivo

преди 5 години

Супер. Значи тази година отново- На Какаовия плаж. Заведенията ще са както винаги пълни. Кеф ти Единия, кеф ти Кубинката, кеф ти Спалня.

7

Нанко Ангелков

преди 5 години

Дискокетиките на Какаов бряг са законни. Така както са законни всички бетонни и ламаринени гаражи по градовете. Толкова законни колкото е законно и паркирането по тротоарите. По-законно няма как да е.

6

Анонимен

преди 5 години

Аз пък настоявам да ме извадят от Наказателния кодекс, защото смятам, че така ще се стимулира бизнесът ми.

5

Анонимен

преди 5 години

А калинката министърка що първо не попита жителите дали обичат да им дънят ушите деноношно, и чак след това мyтpите?

4

Питащ

преди 5 години

Ангелкова чий министър е? На туризма или на мутрите?

3

Далавери Симеонов

преди 5 години

И тихо да се гърмите ей, мушмороци, тези заглушители защо са измислени. Само да съм чул шумна стрелба и гюрултия от падащи трупове, между два и четири часа следобед, както и вечер след единадесет. Тишина трябва да се спазва.

2

Анонимен

преди 5 години

"националните курорти да бъдат извадени от Закона за шума."Законът за шума е да предпазва здравето иинпсихиката на хора, който не са на парти тази вечер. Не знам дали на някой му се вярва или не, но голямата част от туристите не идват, дщза да пият и вилнеят цяла вечер в продължение на две седмици.

1

Банчо

преди 5 години

Ами сегааа.....Валери,ти ко ши кайш по темата?Последно законни ли са или не са?кой ще натделей закона или парите...