55

ОМО ИЛИНДЕН

преди 5 години

Искаме в Пиринска Македония да се проведе консултативен Референдум за АВТОНОМИЯ под мотото ,,Искаме да сме стопани в своя дом,,.Допитванията да имат само консултативен характер и не задължават София да предприеме каквито и да е действия.

54

шо е маке

преди 5 години

Дано да си намерят накрая античките корени та да папясат нскрая . Че взе да ми писва да им слушам глупостите.

53

Анонимен

преди 5 години

бе, да направят един ДНК тест на голяма извадка "македонци", че да се разбере какъв балкански селски, по-точно шопски ген имат и да патаксат с тази "античност"!

52

изка на простите утк

преди 5 години

Черниякачен за министър къв език говори? Северо-гръцки, южномакедонски или или още по южно румънски?

51

Полет на Футболчово

преди 5 години

Къде е Мънистър Предателя?Са ко земаа да падът хелипоктерите и он да га я пошел пешачката през Урина за Свитовнуту по футбол. И като Паша Ефендераст га носът у кошар три синджира роби от Бистришките плъхове като у едно трорб загревани с реотанче на батерии му претоплят некой по тека суджук да си га уньетри с лебов у оньи срамнио оргън и като поохкъ поохкъ да заспи с усмивкъ достигнал до аХнален оргазъм в памперс от върбови клонки и чимшир, майна.

50

Анонимен

преди 5 години

Този договор за добросъседство беше една голяма глупост.Заев преди няколко дни говори за техните Кирил и Методий,македонските попове казват, че Охридската архиепископия няма нищо общо с БПЦ ,а обикновенните макета продължават да ни мразят и ненавиждат, както са ги учили удбаджийте.Разговарял съм с много хора от БЮРМ във чужбина, и нито един не каза,че има нещо българско.Включително и от Струмица,където преди 100 години бяха чисти българи.Те вече не са българи,а по-скоро имат носталгия към ЮгоС.

49

Благоевград

преди 5 години

Браво ! Най-после дойде времето България да признае македонците тук като македонци и бг съдът да регистрита македонската партия ОМО Илинден.

48

Анонимен

преди 5 години

Със забележката,че в гръцкомакедонския договор,гръцките претенции са ултимативни,а в българския са само пожелателни.Но,"за общото дело"-ЕС и НАТО,става.

47

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е нищо не разбира язък че е вожд на ВМРО!На повечето хора в Македония им омръзна този инат с Гърция и при референдум ,ще одобрят името!Още повече ,че в него ще гласуват и албанци и др. малцинства,а по не официални данни ,,наследниците на Сашо Великиот са около 57% от жителите на Македония!

46

путинчев

преди 5 години

До АнонименА ти питал ли си ги дали искат да си правят балкански съюз с Русия?

45

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да казва на макетата какви са, това си е тяхна работа най-добре да последват примера на Крим и да си проведат референдум после и Сърбия и да се направи един нов Балкански съюз със Русия.

44

Анонимен

преди 5 години

Аз пък съм против щатските кравари да се самоименуват "Америка", ограбвайки земята на 2 континента.

43

Анонимен

преди 5 години

Много е прав Сашо-Шишман, нали ние първи ги признахме с името "Македония", кво сега всички се пенят и копират гърците?

42

Анонимен

преди 5 години

Нищо не печели Фердинанд. Губим накрая и отстъпваме по всички фронтове. Българските войски от месеци не са получавали провизии. Хората освен от куршуми започват да измират от болести. Накрая войските отказват да се бият и тръгват към София. Тогава Фердинанд натоварва на един влак каквото е могъл да заграби и бяга в Австрия. Отгоре на всичко, вместо да бъде съден, българското правителство му отпуска огромна пенсия.

41

Анонимен

преди 5 години

Накрая и двамата изказаха мнение че изказването на Захариева,на самия Борисов че ако трябва ще се подпише допъпнителен договор с бюрмаджиите са ПАНИЧЕСКИ ХОД!Каракачановоот изказване днес е също такова АМА ТО ПЪРВО СЕ МИСЛИ,ПОСЛЕ СЕ ПОДПИСВА ПРОДАЖНИЦИ!!Комисии ще ми правят и какво??Ще принудят и "комисарите"да са добрички към македонистите та накрая ще се чудим откъде ни е дошло.Според договорът между Гърция и БЮРМ химнът на БЮРМ НЕ СЕ ПРОМЕНЯ!Там се пее за Яне и Гоце македонските народни херои

40

Анонимен

преди 5 години

За хубав договор се иска силна армия. Като нямаш армия, чакаш милостиня.

39

до 29

преди 5 години

Димитър Попов! Каза, макар и далеч по късно как са ни натискали да регистрираме ДПС като партия! ,,За 15 минути английският посланик 3 пъти ми каза - Вие трябва да ги регистрирате!" Иначе всичко се приписва на БСП и Тиквар се дуе!

38

Анонимен

преди 5 години

Вече стана ясно и на децата - хване ли се Борисов да оправя нещо то обикновено се проваля.Дори Иванов да е против влизане на Македония в НАТО и ЕС, той е поканил Президента на Македония и е длъжен да се срещне с него. Или им казва - щом не искате в НАТО не искам да чувам за вас. България и Македония ще ги има и след Борисов /дано/. Не е той, който да казва на двата народа дали да се обичат или не.

37

Анонимен

преди 5 години

До 33 Фердинат печели. Но Русия, Франция, Англия всимат решение да сме губещи като в.с.

36

Анонимен

преди 5 години

Насмитането и на журналистите в БТВ също беше добро,прав е Йорданов какво значи обща история на два народа??Неграмотни и продажни под натиск на политиците ни пишман новинари!Театърът на Армията изнася предствление по романа на Талев "Железният светилник"в Скопския Народен Театър и нашите артисти забелязали колко си приличат двата народа,ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ,ДА ПЛАЧЕШ ЛИ БОЖЕ МИЛИ!!!!!!Енчев направо му идваше да забие шамар на водещата заради думите на репортерката и субтитрите!